top

Ščitniki za kolena za kolo

Kolesarske blazinice so nepogrešljiv dodatek k opremi za hitrejše terenske spuste. Ponujamo udobne kolesarske blazinice za enduro MTB, ki zagotavljajo odlično zaščito med padcem. Lahki modeli, ki so idealni za enoslednice, ali nekoliko bolj grajeni modeli za skoke.
View as Grid List

21 Izdelki

 1. -30%
  Kolesarski ščitniki ION Pads E-Sleeve - black

  Seznam želja

 2. -35%
  Kolesarski ščitniki ION Pads K-Sleeve - black

  Seznam želja

 3. -30%
  Kolesarski ščitniki ION Pads K-Pact - black

  Seznam želja

 4. -30%
  Kolesarski ščitniki ION E-Sleeve 2.0 - black

  Seznam želja

 5. -30%
  Kolesarski ščitniki ION K-Sleeve 2.0 - black

  Seznam želja

 6. -29%
  Kolesarski ščitniki ION E-Sleeve - ocean blue

  Seznam želja

 7. -31%
  Kolesarski ščitniki ION E-Traze - ocean blue

  Seznam želja

 8. -29%
  Kolesarski ščitniki ION E-Traze - black

  Seznam želja

 9. -34%
  Kolesarski ščitniki ION K-Traze AMP - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

21 Izdelki

Počisti

Čeprav so prevleke za kolesa sprva uporabljali predvsem kolesarji za spust in navdušenci nad kolesi BMX, se zaradi vse večje priljubljenosti enoslednic, kolesarskih parkov in terenskih koles vse več ljudi odloča za to praktično rešitev. Vredno je vedeti, da so se sodobni pokrovi za kolesa razvili bistveno drugače od velikih in okornih modelov izpred let. Trenutno imajo vodilne blagovne znamke, ki proizvajajo pokrivala za kolesarje, raznoliko paleto modelov, ki se razlikujejo po stopnji zaščite in namenu. Inovativni materiali so omogočili znatno zmanjšanje njihove velikosti, tako da so prevleke za kolesa MTB ali enduro, ki se nosijo pod majico ali hlačami, skoraj nevidne. Vse pogosteje se ščitniki nameščajo neposredno na oblačila. Majice, nogavice ali kratke hlače z blazinicami zagotavljajo visoko udobje in varnost pri nošenju. To so omogočile sodobne pene, ki ostajajo prožne, tako da celota ne omejuje gibanja. Hkrati se pena v primeru padca strdi, kar zagotavlja boljšo zaščito pred učinkom padca.

Moderni ščitniki za MTB, enduro in BMX kolesa

Vodilne blagovne znamke ponujajo celoten prerez kolesarskih blazinic. Tisti, ki se odločajo za kolesarjenje MTB, bodo najverjetneje izbrali blazinice za komolce in kolena. To so področja, za katera je najbolj verjetno, da se poškodujejo pri padcu. Pogosto nas rešijo pred neprijetnimi odrgninami pri hitrejši vožnji po še tako lahkem singletracku ali nekoliko bolj strmem spustu. Navdušenci nad endurom in skakanjem se pogosto odločijo za ščitnike za golenico kolesa. To je neprecenljiva zaščita, ko vam noga zdrsne s pedala. Zaščita golenice lahko v takšnem primeru prihrani veliko bolečin. Za popoln komplet se lahko opremite tudi s ščitniki za prsni koš, ščitniki za kolke ali ščitnikom za hrbet. Celoten komplet kolesarskih ščitnikov za spuste izberejo tisti, ki so osredotočeni na same spuste. Močno razviti modeli zagotavljajo odlično zaščito med padcem, vendar gre vse to na račun svobode gibanja in teže takšnega kompleta. Zato so priljubljeni ščitniki za kolesa enduro in MTB, ki jih odlikuje prilagodljiva in lahka zasnova, vendar še vedno zagotavljajo osnovno raven varnosti.

V trgovini 8a.si boste našli kolesarske ščitnike

Na voljo imamo samo ščitnike vrhunskih kolesarskih blagovnih znamk. To zagotavlja, da zagotavljajo visoko raven zaščite, hkrati pa so še vedno udobni za nošenje. Vsi modeli so izdelani iz lahkih materialov, ki pa so kljub temu zelo vzdržljivi. Anatomski komplet kolesarskih ščitnikov ne omejuje gibanja, zato ne bo oviral pri tehničnih spustih ali zahtevnejših odsekih enoslednic. Lahki ščitniki za MTB ali enduro kolesa so odlična izbira za vse, ki se želijo na terenskih poteh počutiti nekoliko varneje.