top

La Sportiva ženski čevlji

Ženski čevlji La Sportiva za vsako gorsko dejavnost. Ne glede na to, ali tečete v gorah, hodite na pohode, plezate po skalah ali osvajate najvišje vrhove - obutev La Sportiva vam bo nudila udobje.
View as Grid List

63 Izdelki

 1. -4%
  Ženski tekaški čevlji La Sportiva Akyra - ink/rouge

  Seznam želja

 2. -30%
  Ženski tekaški čevlji La Sportiva Jackal - royal/moss

  Seznam želja

 3. -25%
  Ženski tekaški čevlji La Sportiva Akasha - mineral/ink

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

63 Izdelki

Počisti

La Sportiva - ženski čevlji za ljubiteljice gora

Če se radi ukvarjate le z gorskimi dejavnostmi, vam bodo ženski čevlji La Sportiva zagotovo všeč. To so modeli, ki so jih oblikovali ljubitelji in ljubiteljice gora. Zato so posamezni modeli popolni za dejavnosti, za katere so bili zasnovani. Večina modelov že na prvi pogled izstopa s svojim modernim videzom zgornjega dela. Označujejo najnovejše tehnološke rešitve, s katerimi lahko še hitreje pridete do cilja, dosežete višji vrh ali preplezate zahtevnejšo plezalno pot. Ne glede na to, iz katere skupine obutve je določen model, ste lahko prepričani, da so vsi ženski čevlji La Sportiva popolnoma prilagojeni ženskim stopalom. To pomeni največje udobje med vsakim izletom.

Ženski čevlji La Sportiva - treking in pristop

Treking čevlji in čevlji za na prostem predstavljajo precej veliko skupino ženskih čevljev blagovne znamke La Sportiva. Izjemno lahki pohodniški čevlji z membrano GORE-TEX® SURROUND® zagotovo izstopajo od tradicionalnih modelov za daljše pohode. Te napredne rešitve zagotavljajo popolno vodoodpornost zgornjega dela, hkrati pa povečujejo zračnost v primerjavi s klasičnimi modeli. Kako je to mogoče? Posebej izdelan vmesni podplat s kanali omogoča dovod zraka tudi s spodnjega dela stopala. Membrana omogoča uhajanje vodne pare, ne da bi pri tem dovolila, da voda prodre v notranjost. Ta vrsta ženske obutve La Sportiva je kot nalašč za poletje in prehodne sezone, ko se vreme lahko hitro spremeni. Čevlji za približevanje pa so odlični za zahtevnejše poti. Najlažji modeli so zelo priljubljeni med plezalci, ki morajo doseči težko dostopne stene. S kompaktnimi velikostmi čevljev jih lahko preprosto pritrdite na pas.

Ženska tekaška obutev

Za ljubiteljice gorskega teka je proizvajalec pripravil širok izbor tekaških copat. Ženski tekaški copati La Sportiva so kot nalašč za gorske poti. Brez težav lahko izberete pravi model za teren ali vrsto svoje dejavnosti. Najlažji modeli za teke zagotavljajo največjo dinamiko in stabilnost na vsakem koraku. Čevlji s povečanim blaženjem so bili zasnovani za ultramaratone in odlično absorbirajo udarce med dolgotrajnimi izzivi na gorskih poteh. Ključnega pomena pa je tudi vrsta terena. Ženski čevlji La Sportiva so namreč opremljeni z različnimi vrstami podplatov. Globok in agresiven podplat je optimalna izbira za mehke terene, kot so blato, pesek ali trava. Če so vaše poti večinoma kamnite in skalnate, boste zagotovo cenili modele z nekoliko tršo gumo. Vsi tekaški copati so zasnovani tako, da zagotavljajo čim večjo zračnost, ne glede na to, ali gre za čevlje GORE-TEX® ali poletne mrežaste copate.

La Sportiva - ženski plezalni čevlji

Znamka La Sportiva je predvsem oprema za plezalne navdušence. Ni čudno, da je v ponudbi na voljo ženska plezalna obutev. Med razpoložljivimi modeli lahko najdete čevlje za plezalne navdušenke vseh stopenj izkušenj. Čevlji za začetnice so kot nalašč za prve poskuse na plošči. Ponujajo optimalen oprijem in visoko udobje. Najnaprednejše modele uporabljajo vrhunske športnice na svetu. Ne glede na to, kateri skupini pripadate, vam bodo ženski čevlji La Sportiva pomagali izboljšati raven znanja.

Ženski planinski čevlji La Sportiva

Tehnični planinski čevlji so zasnovani za vse ženske, ki osvajajo vrhove sveta. Ti modeli so kot nalašč za ekstremne razmere. Trdne konstrukcije omogočajo nemoteno pripenjanje avtomatskih ali polavtomatskih krempljev. Posebej izolirani zgornji deli učinkovito ščitijo noge pred mrazom. Ženski alpinistični čevlji so najnaprednejši modeli, ki jih odlikujeta visoka zanesljivost in vzdržljivost.