top

Salomon tekaški nahrbtniki

Tekaški nahrbtniki Salomon so vrhunska tekaška oprema. Ultralahki tekaški nahrbtniki te blagovne znamke so izbira profesionalcev. Vsak model se odlično prilega in je izjemno lahek.
Iskanih izdelkov ne moremo najti.
Počisti

Salomonovi tekaški nahrbtniki za zahtevne tekaške proge

Vejetno je težko najti navdušenca nad gorskim tekom, ki nikoli ni imel opravka s Salomonovo opremo ali tekaško obutvijo. To je pravzaprav legendarni proizvajalec opreme za gorski tek. Njegovo opremo uporabljajo najbolj znani gorski tekači. Vse rešitve, razvite zanje, lahko predstavite tudi v kolekciji Salomon S/Lab, ki je na voljo vsem tekačem. Tako imate tudi vi priložnost, da se za tek na stezi ali tekaško tekmovanje opremite kot profesionalec. Tekaški nahrbtniki Salomon so popolna kombinacija majhne teže, vzdržljivosti in odličnih zmogljivostnih lastnosti. Različni modeli so popolni tako za kratke in intenzivne treninge kot tudi za dolge teke ali gorske ultramaratone.

Perfektno oblikovani Salomonovi tekaški nahrbtniki

Kaj so tekaški nahrbtniki Salomon najbolj priljubljena izbira med vodilnimi gorskimi tekači? Njihova skrivnost se skriva v pravi zasnovi in uporabljenih materialih. Za začetek je pri vseh modelih najpomembnejša prednostna naloga popolno prileganje. To je izjemno pomembno za tekaške nahrbtnike, ki se morajo tesno prilegati, da ne odskakujejo pri vsakem koraku. Najnaprednejši nahrbtniki so na voljo v obliki tekaških jopičev, ki s tekačem tvorijo popolno celoto in jih med tekom skoraj ne čutite, tudi če so popolnoma napolnjeni. Drugič, za izdelavo tekaških nahrbtnikov Salomon se uporabljajo le materiali najvišje kakovosti. Tekaški nahrbtniki Salomon so izdelani iz ultratenkega najlona, ki zagotavlja ustrezno trpežnost in je hkrati izjemno lahek. Tako lahko nahrbtnik med prevozom enostavno pospravite v torbo ali drug nahrbtnik.

Salomonovi tekaški nahrbtniki uporabljajo trpežno in popolnoma zračno mrežo, ki zagotavlja udobje in največjo zračnost. Tudi med najbolj intenzivnim tekom. Mrežnati deli so nameščeni na ključnih delih, kjer ima tekaški nahrbtnik ali tekaški telovnik neposreden stik z vašim telesom. Še ena značilnost, ki govori v prid izbiri blagovne znamke Salomon, je dejstvo, da je za tekaške nahrbtnike Salomon značilna največja natančnost izdelave najfinejših podrobnosti. Ta proizvodni pristop se odraža v zanesljivosti na progi in vrhunskem udobju.

Najbolje organizirani tekaški nahrbtniki Salomon

Salomonovi oblikovalci tekaške opreme se dobro zavedajo, kaj je najpomembnejše pri hitrem teku po stezi. Zato je razporeditev žepov in predalčkov tako intuitivna in zlahka dosežete stvari, ki jih potrebujete. Tekaški nahrbtniki Salomon so preprosto prekriti s prilagodljivimi žepi. Ti so zasnovani tako, da omogočajo enostaven dostop do številnih pomembnih kosov opreme - soft flasks, energetskih gelov in ploščic, naglavne svetilke, lahke vetrovke in drugih pripomočkov, ki so med treningom nujno potrebni. Poleg tega enakomerna razporeditev prtljage na naramnicah in nahrbtniku poveča njegovo stabilnost in se odraža v večji dinamiki teka. Tekaški nahrbtniki Salomon vam bodo omogočili, da boste nanje preprosto pritrdilitekaške palice ali vanje skrili vrečko za vodo za daljše izlete na prostem. In vse to z odlično izdelanimi podrobnostmi in pravim ravnovesjem celote. Tako lahko tudi na zahtevnih in tehničnih tekaških poteh ohranite potrebno ravnovesje.

Salomonovi tekaški nahrbtniki za profesionalce in amaterje

Modeli serije Salomon S/Lab zagotovo izstopajo iz ponudbe tekaških nahrbtnikov. Gre za najbolj tehnološko napredne modele, ki jih pogosto uporabljajo profesionalni gorski tekači. To je najboljša tekaška oprema za še boljše čase na dolgih progah. Poleg tega lahko v ponudbi najdete tudi bolj vsestranske tekaške nahrbtnike Salomon, ki so idealni za daljše teke po poteh. Z njimi boste lahko s seboj vzeli vso opremo, potrebno za enodnevni izlet po gorskih poteh.

Kolekcija Salomon Running v trgovini 8a.si

Nudimo širok izbor tekaške opreme za tekače vseh ravni izkušenj. Tekaške nahrbtnike za navdušence nad tekom po poteh z zgodnjim stanjem in opremo iz kolekcije S/Lab signature za profesionalce in tiste, ki iščejo najnaprednejše rešitve. Obiščite našo trgovino ali spletno stran 8a.si in izberite pravi model zase!