top

Turistične viseče mreže

Pohodniške viseče mreže lahko nadomestijo zložljiv stol, podlogo za kampiranje ali naslonjalo. Lahka in preprosta za pakiranje viseča mreža z mrežo proti komarjem ali viseča mreža za dve osebi bo postala najboljša oblika počitka na pohodu, v gorah, gozdu ali na kampiranju. Oglejte si lahke pohodniške viseče mreže najboljših blagovnih znamk!
View as Grid List

60 Izdelki

 1. -10%
  Viseča mreža Lesovik Draka - midnight sky

  Seznam želja

 2. -10%
  Viseča mreža Lesovik Duch - midnight sky

  Seznam želja

 3. -10%
  Viseča mreža Lesovik Draka - burgundy ron

  Seznam želja

 4. -10%
  Torba Lesovik Larva - burgundy ron

  Seznam želja

 5. -10%
  Viseča mreža Lesovik Draka - golden brown

  Seznam želja

 6. -10%
  Viseča mreža Lesovik Duch - burgundy ron

  Seznam želja

 7. -10%
  Viseča mreža Lesovik Duch - golden brown

  Seznam želja

 8. -14%
  Viseča mreža Ticket To The Moon Pro Hammock - orange

  Seznam želja

 9. -30%
  Viseča mreža Robens Trace Hammock Chair - sand/green

  Seznam želja

 10. -10%
  Torba Lesovik Larva - kangaroo brown

  Seznam želja

 11. -10%
  Torba Lesovik Larva - crocodile green

  Seznam želja

 12. -28%
  Mreža proti komarjem Grand Trunk Mozzy Lite - black

  Seznam želja

 13. -28%
  Viseča mreža Grand Trunk Nano Hammock - grey

  Seznam želja

 14. -25%
  Viseča mreža Tatonka Hammock Single - titan grey

  Seznam želja

 15. -31%
  Viseča mreža Robens Trace Hammock

  Seznam želja

 16. -10%
  Mreža proti komarjem Lesovik Magla - black

  Seznam želja

 17. -10%
  Podloga za visečo mrežo Pajak Quest Quilt - olive

  Seznam želja

 18. -10%
  Podloga za visečo mrežo Pajak Quest Quilt - red

  Seznam želja

 19. -30%
  Viseča mreža Easy Camp Havana Double

  Seznam želja

 20. -30%
  Viseča mreža Easy Camp Jamaica

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

60 Izdelki

Počisti

Pohodniške viseče mreže namesto šotora

Spanje v viseči mreži je priljubljeno v državah s toplejšim podnebjem. Tudi pohodniške viseče mreže so vse bolj cenjene med pohodniki in omogočajo udobno spanje v naravi. S pravilno načrtovano opremo, dopolnjeno s tarpom in mrežo proti komarjem, lahko pohodniška viseča mreža zagotovi udobnejše spanje kot običajna žimnica v šotoru. Poleg tega odpadejo težave z iskanjem gladke podlage, potrebne za postavitev šotora. Pohodniške viseče mreže so tudi odlična možnost za poletno sprostitev v gozdu, parku ali ob jezeru. V viseči mreži lahko udobno sedite in berete knjigo ali preprosto zadremate, ko potrebujete počitek.

Katero turistično visečo mrežo naj izberem - enojno ali dvojno?

Za izpolnjevanje zahtev vseh pohodnikov ponudba vodilnih proizvajalcev vključuje pohodniške viseče mreže v različnih izvedbah. Kompaktne enoosebne različice so bile zasnovane za samostojne turiste. Utralahka enoosebna pohodniška viseča mrežasta mreža se ponaša z minimalno težo in jo lahko spravite tudi v majhen žep. Je odlična izbira za pohodništvo, ko je treba vso prtljago nositi na hrbtu. Večje dvojne viseče mreže so zasnovane kot udobno počivališče za dve osebi. Odlično se bodo obnesle za dremež, za prenočevanje pa sta najboljši možnosti dve ločeni viseči mreži. Vendar pa je dvojna pohodniška viseča mreža dobra možnost za eno osebo, ki ima rada malo več prostora pri spanju. Veliko priljubljene so tudi viseče mreže z mrežami proti komarjem Vse naše modele lahko uspešno uporabljate tako na poti kot tudi kot vrtne viseče mreže, ki zagotavljajo popolno sprostitev po napornem dnevu. Najlažje pohodniške viseče mreže v umirjenih barvah, ki ustrezajo barvam zemlje ali gozda, se dobro obnesejo kot viseče mreže za preživetje. Modeli v živahnih barvah so pogosta izbira plezalcev za prenočevanje med poletnimi izleti v skale, za družinske izlete v kamp ali k jezeru.

Pohodniška viseča mreža z mrežo proti komarjem pomeni mirno noč

Ne dvomimo, da so žuželke ena od najbolj motečih stvari, ko se poskušate spočiti v pohodniški viseči mreži. Komarji in muhe lahko zmotijo vsak počitek, pa naj gre za popoldanski dremež na vrtu ali spanje v gozdu po dnevu intenzivnega pohodništva. Vendar so bile pohodniške viseče mreže razvite tako, da so popolnoma pripravljene na vse te situacije. Vsak od proizvajalcev visečih mrež ponuja dodatne mreže proti komarjem, ki bodo ob obešanju predstavljale učinkovito pregrado tako pred letečimi žuželkami kot tistimi, ki padajo z dreves. Mreže proti komarjem, izdelane iz lahkih materialov, vam ne bodo zakrivale pogleda ali omejevale prezračevanja, temveč vas bodo varno skrile pred žuželkami. Pohodniška viseča mreža z mrežo proti komarjem bo zagotovila edinstveno in popolno udobje pri počitku tako v gozdu kot na vrtu ali v parku.

Če svojo visečo mrežo uporabljate predvsem za pohodništvo in se morate praktično vsakič zaščititi pred mrčesom, je visoka mreža z vgrajeno mrežo proti komarjem odlična rešitev. Tako jo boste lahko veliko hitreje obesili, mreža proti komarjem pa se bo popolnoma prilegala modelu. Takšne pohodniške viseče mreže bodo prav tako predstavljale kompakten paket, zaradi česar bo njihov prevoz veliko lažji. Če svojo visečo mrežo pogosto uporabljate v rekreativne namene, je dobro kupiti dodatno mrežo proti komarjem. Ponujamo tako modele, prilagojene določenim visečim mrežam, kot tudi univerzalne modele, ki bodo ustrezali večini rešitev. Ker bo mreža proti komarjem v ločenem paketu, jo boste lahko vzeli s seboj le takrat, ko jo boste potrebovali. Večina mrež proti komarjem ima priročno zadrgo, ki omogoča hiter dostop do notranjosti in poskrbi, da med zapiranjem mreža ne more zdrsniti skozi. Pohodniška viseča mreža z mrežo proti komarjem je popolna kombinacija, ki zagotavlja največje udobje ne glede na število komarjev in drugih žuželk, ki bodo motili vaš počitek.

Pohodniško visečo mrežo in dodatke blagovne znamke lahko kupite na spletni strani 8a.si

Trgovina 8a.si ponuja pohodniške viseče mreže vrhunskih blagovnih znamk. Izbirate lahko med številnimi barvami Ticket To The Moon hammocks Zelo priljubljene so tudi Lesovik hiking hammocks made in Poland Poleg samih visečih mrež vam ponujamo tudi vse dodatke, ki jih potrebujete za njihovo delovanje. Posebej zasnovani pritrdilni elementi za viseče mreže v obliki vrvi ali trakov vam omogočajo, da zelo hitro in brez pretiranih težav obesite katero koli pohodniško visečo mrežo. Takojšnja prilagoditev dolžine vrvi ali traku bo pospešila iskanje dreves za obešanje celotnega kompleta. Mini viseče mreže, ki visijo pod dejansko pohodniško visečo mrežo, so prav tako priljubljena dodatna oprema. Zagotavljajo dodaten prostor za prtljago, tako da vašemu nahrbtniku ali drugi opremi ni treba ležati na tleh, medtem ko počivate ali spite. Ponujamo veliko modelov - visečo mrežo z mrežo proti komarjem, dvojno visečo mrežo ali izjemno lahko visečo mrežo. Primerne bodo tako za popotnike, ki štejejo vsak gram prtljage, kot za tiste, ki uživajo v dolgem počitku na svojem vrtu ali na kampiranju, kjer pohodniške viseče mreže odlično dopolnjujejo pohištvo za kampiranje.