top

Helikon-Tex

Helikon-Tex so oblačila in oprema za outdoor, bushcraft in survival, ki jih odlikuje visoka vzdržljivost in zanesljivost. Ponudba vključuje izdelke, ki so kot nalašč za treking in številne druge izzive na terenu. Preverite močne in zanesljive izdelke Helikon-Tex!
View as Grid List

254 Izdelki

 1. Hlače Helikon-Tex Woodsman - taiga green

  Seznam želja

 2. Nahrbtnik Helikon-Tex Bergen Backpack - olive green

  Seznam želja

 3. Nahrbtnik Helikon-Tex Bergen Backpack - black

  Seznam želja

 4. Jakna Helikon-Tex Anorak Pilgrim - black

  Seznam želja

 5. Majica Helikon-Tex T-Shirt Outback Life - taiga green

  Seznam želja

 6. Ponjava Helikon-Tex Supertarp - earth brown

  Seznam želja

 7. Zimska kapa Helikon-Tex Wanderer Cap - black

  Seznam želja

 8. Jakna Helikon-Tex Anorak Woodsman - coyote

  Seznam želja

 9. Taktična torba Helikon-Tex Claymore Cordura - coyote

  Seznam želja

 10. Taktična torba Helikon-Tex Claymore Cordura - black

  Seznam želja

 11. Opasek Helikon-Tex Forester Bushcraft Belt - black

  Seznam želja

 12. Ženska jakna Helikon-Tex Squall Hardshell - crimson sky

  Seznam želja

 13. Majica s potiskom Helikon-Tex Night Valley - black

  Seznam želja

 14. Komplet Helikon-Tex Pathfinder
  Komplet Helikon-Tex Pathfinder
  vključno z DDV 54,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

254 Izdelki

Počisti

Helikon-Tex je blagovna znamka za tiste, ki iščejo zanesljive izdelke

Če potrebujete trpežna oblačila ali robustno opremo, ki vas ne bo pustila na cedilu na številnih pustolovščinah na prostem, ste prišli na pravo mesto. Široka ponudba blagovne znamke Helikon-Tex vključuje oblačila in opremo za bushcraft, preživetje, pohodništvo in strelske športe Najkakovostnejše materiale, ki se uporabljajo v proizvodnji, odlikuje zelo visoka vzdržljivost, kar pomeni visoko zanesljivost izdelka. To je preprosto oprema, na katero se lahko zanesete v vseh razmerah. Izdelki Helikon-Tex vključujejo opremo in oblačila za najtežje vremenske razmere in terene, pa tudi modele, ki jih je mogoče uspešno uporabljati na potovanjih ali celo za vsakdanjo uporabo. Ne glede na to, kateri izdelek izberete, ste lahko prepričani o visoki vzdržljivosti in funkcionalnosti. Podjetje Helikon-Tex se na potrebe svojih strank odziva tako, da ponuja več linij izdelkov, zato iskanje pravega izdelka nikoli ni težavno. Vsaka zbirka je prilagojena nekoliko drugačnim zahtevam.

Široka ponudba poljskih blagovnih znamk

Helikon-Tex Bushcraft so izdelki, posebej pripravljeni za navdušence na prostem. Med njimi boste našli opremo, ki je potrebna za pripravo tabora v gozdu ali pripravo obrokov na terenu. Pripomočki za preživetje vam bodo pomagali zakuriti ogenj v vseh razmerah, s kompasi pa se ne boste izgubili. Odličen dodatek zbirki so močna oblačila za bushcraft, ki se dobro spopadajo s težkimi vremenskimi razmerami. Linija izdelkov Helikon-Tex Medical pa vključuje različne komplete za prvo pomoč. Ti so bistveni del skoraj vsake dejavnosti na prostem. Med izdelki poljskega proizvajalca lahko najdete tako kompaktne komplete prve pomoči, ki se namestijo v nahrbtnik, kot tiste, ki jih je mogoče pripeti na zunanjo stran. Kovčki, ki so prilagojeni sistemom za pritrjevanje, so kot nalašč za taktične nahrbtnike. Vse to pomeni, da lahko tu najdete pravi model, ne glede na to, ali potrebujete osnovni komplet potrebščin ali pa ste specializirani za prvo pomoč. Druga zbirka je Helikon-Tex Morale To so majhni dodatki za oblačila, kot so majice, baseballske kape ali majhni našitki. Vse, s čimer lahko vsakodnevno izražate strast do dejavnosti na prostem. Nekoliko obsežnejša ponudba je Helikon-Tex Outback Tu boste našli opremo za na prostem in oblačila za ljubitelje, ki želijo več dni preživeti na prostem. Z odličnimi jaknami in hlačami, odpornimi na vremenske vplive, boste lahko hodili v vseh razmerah. Funkcionalni nahrbtniki za pohodništvo in treking olajšajo prevoz vse vaše opreme.

Vojaški navdušenci bodo našli izdelke iz serije Helikon-Tex Patrol in Surplus V ponudbi so med drugim uniforme in druga oblačila v maskirni barvi, vojaški škornji in terenska oprema. Vse odlikuje zelo visoka stopnja vzdržljivosti, zaradi katere se zlahka zlijejo z naravnim okoljem. Za vojaške navdušence, ki svoje interese obravnavajo bolj športno, je bila pripravljena kolekcija Helikon-Tex Range V njej so oblačila in oprema, potrebna za fotografska potovanja. Posebni pokrovi in torbe bodo omogočili enostaven prevoz opreme in hiter dostop do vseh potrebnih elementov. Najnovejša kolekcija poljskega proizvajalca Helikon-Tex - Urban se osredotoča na oblačila in opremo, ki se uporabljajo vsak dan. Tu boste našli oblačila, ki jih navdihujejo taktični modeli, ne le po videzu, temveč tudi po funkcionalnosti. To je najbolj "civilni" del ponudbe tega proizvajalca. Pomembno je, da je mogoče modele iz različnih kolekcij uspešno kombinirati med seboj in tako ustvariti povsem nove komplete oblačil. Pri vseh izdelkih prevladujejo odtenki, kot so črna, rjava, zelena in tudi kamuflaža, zaradi česar je med njimi enostavno izbrati najbolj zanimive izdelke.

Zgodovina blagovne znamke Helikon-Tex

Ta poljski proizvajalec oblačil in opreme za aktivnosti na prostem je bil ustanovljen že leta 1983. Sprva je podjetje trgovalo predvsem z odvečno vojaško opremo. Vendar so devetdeseta leta prinesla velike spremembe in leta 1995 je blagovna znamka Helikon-Tex začela z lastno proizvodnjo Ta korak je blagovni znamki omogočil boljše prilagajanje zahtevam strank. Oddelek za raziskave in razvoj, ki je bil ustanovljen nekaj let pozneje, je podjetju omogočil uvajanje lastnih rešitev in modelov ter preizkušanje povsem novih idej. Zaradi nenehnega razvoja in zaupanja strank je v letu 2013 blagovna znamka odprla svojo podružnico v ZDA, enem od najzahtevnejših trgov za podjetja, povezana s športnim streljanjem in preživetjem. Leto pozneje je bila na Poljskem odprta šivalnica znamke, ki omogoča pripravo izbranih linij izdelkov z največjo pozornostjo do podrobnosti. Danes je Helikon-Tex eden vodilnih proizvajalcev taktične in zunanje opreme na svetu, njegov logotip pa je znan daleč prek meja naše države. Izdelki te blagovne znamke so odlična izbira za vse, ki iščejo največjo zanesljivost v vseh razmerah.

Široka izbira taktičnih in zunanjih oblačil

Kot smo že omenili, sta za oblačila poljske blagovne znamke značilni izjemna vzdržljivost in funkcionalnost. Zato so zelo priljubljeni med ljubitelji preživetja, bushcrafta ali pohodništva. Kjerkoli se moramo zanesti nase, se oblačila Helikon-Tex izkažejo za vredna. Med drugim so zelo priljubljene zelo močne hlače in kratke hlače, pripravljene za poletje. Zaradi dodatnih ojačitev na strateških mestih, velikega števila žepov in trpežnih materialov so ti modeli idealni za zahtevne terene. Klasične pohodniške majice so kombinacija sodobnih materialov in tradicionalnega sloga. To so zelo funkcionalne rešitve za vse ljubitelje dejavnosti na prostem. Blagovno znamko Helikon-Tex dopolnjujejo jakne, puloverji in softshell jopiči. Široka paleta modelov je zasnovana za uporabo skozi vse leto, ne glede na vreme.

Outdoor, preživetje in bushcraft oprema iz Helikon-Texa

Ker znamka izhaja iz vojaške tradicije, ima veliko izkušenj pri oblikovanju in izvajanju izjemno trpežne opreme, ki mora delovati ne glede na vremenske razmere in teren, v katerem se nahajamo. Ponudba blagovne znamke Helikon-Tex je v tem pogledu zelo obsežna. Najbolj priljubljene so torbe, nahrbtniki in pasovi, v katerih lahko udobno prevažate opremo na vse odprave. Med hrbtniki Helikon-Tex je zelo močno razvita linija za preživetje in vojsko. Številni taktični modeli so združljivi z univerzalnimi sistemi za pritrditev žepov, vključno z MOLLE/PALS. Široka paleta dodatne opreme za to rešitev vam omogoča, da nahrbtnik prilagodite svojim zahtevam. Pri številnih modelih je uporabljen eden najmočnejših materialov na trgu - Cordura® Te zelo močne torbe so idealne za daljše odprave. Znamka Helikon-Tex ponuja tudi veliko bushcraft opreme Verige, pripomočki za preživetje, parakorde in številni drugi izdelki bodo vsem ljubiteljem kampiranja na terenu omogočili, da se odlično znajdejo ne glede na razmere.

 

Poglejte si široko ponudbo izdelkov Helikon-Tex na spletu pri 8a.si!

Nudimo širok izbor izdelkov poljske blagovne znamke za vse navdušence na prostem. Med njimi prevladujejo oblačila in oprema za bushcraft, preživetje in pohodništvo Številni modeli popolnoma ustrezajo okusu ljudi, ki imajo radi tako vojaški slog kot funkcionalnost Pri izdelkih Helikon-Tex sta ti dve lastnosti enako pomembni, kar je ključnega pomena pri sprejemanju različnih izzivov na terenu. Poleg robustnih modelov, pri katerih je trpežnost najpomembnejša, ponujamo tudi široko paleto izdelkov iz kategorije urbanih izdelkov, ki so uspešni tudi pri vsakodnevni uporabi, na cesti in na pohodniških izletih. Helikon-Tex je odlična izbira za ljudi, ki jim ni nujno všeč bleščeč, športen slog, ampak iščejo funkcionalna oblačila in opremo, ki se dobro obnese na različnih potovanjih.