top

Plezalna naprave za spust

Oprema za spuščanje je bistven del dela na višini. Imeti mora zanesljivost in vzdržljivost, ki sta potrebni za opravljanje dela v zahtevnih vremenskih razmerah.
View as Grid List

5 Izdelki

 1. -10%
  Naprava za spust Climbing Technology Sparrow - black

  Seznam želja

 2. -10%
  Varovalo osmica Petzl Huit D02
  Varovalo osmica Petzl Huit D02
  17,99 € 19,99 €

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

5 Izdelki

Počisti

Priročnost uporabe in vsestranskost - sodobna visokogorska delovna orodja

Oprema za spuščanje po vrvi, zasnovana posebej za delo na višini, se ponaša z zelo dovršenim dizajnom. Omogoča vam prosto gibanje po vrvi. Običajno se upravlja s priročno ročico, ki omogoča prilagajanje hitrosti spuščanja glede na trenutne razmere. Nekateri modeli imajo celo varnostni sistem, ki se samodejno zaskoči, če je hitrost prevelika. Funkcija stopnjevane zavorne sile omogoča varno in enostavno spuščanje po vrvi. Zaradi razpoložljivih modelov s samozapiralom je upravljanje naprave za spuščanje po vrvi izjemno enostavno. Nekatere od ponujenih naprav se lahko uporabljajo tudi za plezanje po vrvi. Omogočajo tudi enostavno pozicioniranje pri delu z dostopom po vrvi. Naprave za spuščanje po vrvi za delo na višini so odličen dodatek k vaši opremi, ki vam omogoča nemoteno spuščanje po vrvi.

Tudi najboljše in zaupanja vredne blagovne znamke opreme za delo na višini

Naša trgovina ponuja vso potrebno opremo za delo na višini, vključno z osnovnimi predmeti, kot so delovni pasovi in čelade, pa tudi vse orodje in vrvi. Med razpoložljivo opremo so samo preizkušene rešitve, ki se pri delih na višini odlično obnesejo. Oprema, ki jo ponujamo, je bila izdelana iz vrhunskih materialov, ki so izjemno vzdržljivi in zagotavljajo varno vrnitev na tla. Široka ponudba opreme za spuščanje po vrvi, ki je na voljo v spletni trgovini 8a.si, bo poskrbela za učinkovitejše delo na višini.