top

Moška oblačila

Moška oblačila, ki se dobro obnesejo v vseh razmerah. Napredno termalno perilo, tehnične jakne in hlače ter dodatki, kot so nogavice, kape in rokavice, so namenjeni aktivnim uporabnikom.
View as Grid List

7662 Izdelki

na stran
View as Grid List

7662 Izdelki

Počisti

Shema večplastnih oblačil zagotavlja celovito zaščito pred vremenskimi vplivi

Nudimo moška oblačila za gore, plezanje, smučanje, tek, pa tudi oblačila za vsakdanjo uporabo v mestu. Ustrezna moška oblačila vzdržujejo optimalno telesno temperaturo in hitro odvajajo vlago, ki nastane med vadbo. Da bo vaša obleka optimalno prilagojena dejavnosti in letnemu času, lahko v naši trgovini najdete spodnje perilo, jakne, mikice, hlače, nogavice in vse dodatke, potrebne za pohodništvo in vsakdanje življenje. Termoaktivno spodnje perilo, ki je ves čas v stiku s telesom in mora zagotavljati optimalno okolje ob koži, je osnova skoraj vsake obleke. Majice in gamaše iz sintetike odlično odvajajo vlago, spodnje perilo iz merino volne pa zagotavlja zelo učinkovito izolacijo in je izjemno prijetno na otip. Potem je tu še ena plast v obliki jopic iz flisa, lahkih izoliranih jaken ali izjemno prilagodljivih modelov, ki zagotavljajo popolno svobodo gibanja. Zagotavljajo toplotno regulacijo pri nekoliko nižjih temperaturah tako v zimskem kot prehodnem obdobju. Dežne jakne se pogosto uporabljajo kot zunanji sloj za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Modeli z nepremočljivo membrano vas učinkovito zaščitijo pred dežjem, vetrom in snegom ter delujejo kot prva ovira v spopadu z nepredvidljivo naravo. Pozimi se bodo smučarske jakne izkazale za neprecenljive, saj odlično ščitijo pred nizkimi temperaturami in zagotavljajo zadostno svobodo gibanja tako pri smučanju po strmini kot pri turnem smučanju Tekači pa pogosto uporabljajo ultra lahke vetrovke, ki jih lahko, ko jih ne uporabljajo, preprosto pospravijo v žep. Ob lepem vremenu membranske jakne pogosto zamenjajo tudi softshell jakne, ki odlično ščitijo pred vetrom in zagotavljajo osnovno toploto.

Moška oblačila vključujejo tudi prefinjene pohodniške in gorske hlače

Trikolesniki so precej podcenjen kos moškega gorskega oblačila. Pravilno oblikovani modeli lahko zagotovijo neprimerljivo svobodo gibanja, ki je neprecenljiva ne le pri plezanju, temveč tudi pri pohodništvu. Hlače iz softshella so izjemno priljubljene in se dobro obnesejo večji del leta. Gorski modeli so pogosto opremljeni z dodatnimi ojačitvami, ki celoten kos bolje zaščitijo pred poškodbami zaradi skal. Po drugi strani imajo pohodniške možnosti pogosto večje število žepov. Hitro sušeči se materiali, ki so lahki in hitro odvajajo vlago, so izjemno priljubljeni v poletni sezoni. Nasprotno pa so moške plezalne hlače pogosto izdelane iz bombaža, ki zagotavlja ne le zelo dobro zmogljivost, temveč predvsem visoko raven udobja. Za ljubitelje zimskih športov bodo hlače za smučanje in turno smučanje zagotovo pomemben del naše ponudbe izdelkov.

Moška oblačila vrhunskih blagovnih znamk so zagotovilo najvišje kakovosti

Trgovina 8a.si ponuja široko paleto oblačil največjih proizvajalcev oblačil za prosti čas. Ti so tisti, ki so pionirji novih smeri na trgu in v uporabo uvajajo revolucionarne rešitve. Brezšivno spodnje perilo, ki odpravlja tveganje draženja, sodobna oblačila s sintetično izolacijo ali jakne, opremljene z najsodobnejšimi membranami - zaradi vseh teh dosežkov so moška pohodniška in športna oblačila vedno bolj udobna in idealna za gorske dejavnosti.