top

Salomon tekaški čevlji

Salomonovi tekaški copati z največjo skrbjo za podrobnosti. Izjemno raznolika ponudba vključuje tekaške copate, namenjene vsaki vrsti tekača in različnim vrstam podlage.
View as Grid List

96 Izdelki

Page
na stran
View as Grid List

96 Izdelki

Počisti

Salomon tekaški copati

Salomonovi tekaški copati so priljubljena izbira tako profesionalnih tekačev kot tudi ljudi, ki začenjajo svojo pustolovščino s tekom po stezi. Med modeli tega proizvajalca so na voljo tako tekmovalni kot tudi vadbeni čevlji za teke na stezi. Tako lahko model popolnoma prilagodite vrsti poti, po katerih tečete, ne glede na to, ali na njih doživljate blato, travo, skale ali kamenje.

Salomonova tekaška obutev popolnoma ustreza vašim potrebam

Znamka je vodilni proizvajalec obutve za dirkanje po stezi. Čevlje Salomon Trail lahko redno vidite na nogah najboljših tekačev ultramaratonov in gorskih tekov. Od kod izvirajo tako odlične lastnosti te obutve? Salomon oblikuje svojo tekaško obutev tako, da ustreza potrebam najboljših tekačev. To je preprosto idealna obutev za trail teke. Poleti so najbolj priljubljena izbira lahki modeli z mrežastim zgornjim delom. Zagotavljajo maksimalno prezračevanje stopala. Za prehodne sezone in zimski čas pa so GTX Salomonovi tekaški copati najbolj priljubljena izbira. Zgornja membrana zagotavlja brezkompromisno zaščito pred vodo, ki poskuša prodreti od zunaj. Medtem ko so značilni modeli z vgrajenimi gamašami kot nalašč za snežne razmere. Odvisno od podplata so tekaški copati namenjeni različnim terenom. Robustna guma in manj agresivni podplat sta kot nalašč za skale in kamenje, medtem ko so večje lahke gumijaste kocke najboljše za blato ali travo. Poleg tega so tekaški copati na voljo v različnih debelinah blažilnih plasti in kapljicah.

Najbolj znani modeli Salomon - trail čevlji

V Salomonovem asortimanu predstavljajo tekaški copati velik del kolekcije. Ne omenjamo že kultnega modela Speedcross. To so najbolj značilni čevlji te blagovne znamke. Izdelujejo jih že vrsto let, nenehno jih posodabljajo in postavljajo nove trende za čevlje, namenjene mehkim terenom, kot sta blato in trava. To je prva izbira vseh, ki tekmujejo tako v gorskem teku kot v teku na stezi. Pri nas lahko kupite te in številne druge Salomonove tekaške copate - trgovina 8a.si pomeni širok izbor modelov in barvnih odtenkov.

Poleg tekaških copat Salomon priporočamo tudi: