top

Kolo

Kolesarska oprema za pohodnike, cestne kolesarje, ljubitelje MTB in priložnostne kolesarje. Širok izbor kolesarske opreme vrhunskih blagovnih znamk. Samo izdelki visoke kakovosti!
View as Grid List

1421 Izdelki

 1. Slušalke Shokz OpenRun - red

  Seznam želja

 2. Slušalke Shokz OpenRun - grey

  Seznam želja

 3. Slušalke Shokz OpenFit - beige

  Seznam želja

 4. Slušalke Shokz OpenSwim - black

  Seznam želja

 5. Slušalke Shokz OpenFit - black

  Seznam želja

 6. Slušalke Shokz OpenRun - black

  Seznam želja

 7. Slušalke Shokz OpenRun - blue

  Seznam želja

 8. -10%
  Kolesarska torba Vaude Aqua Back Single - black

  Seznam želja

 9. -15%
  Naglavna svetilka Silva Trail Speed 5XT

  Seznam želja

 10. -13%
  Kolesarske hlače Mons Royale Virage Pants - copper

  Seznam želja

 11. -13%
  Ženske hlače Mons Royale Virage Pants - copper

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1421 Izdelki

Počisti

Kolesarjenje je odlična oblika telesne dejavnosti

Kolesarski navdušenci se lahko samo veselijo takšne priljubljenosti svoje najljubše dejavnosti. Zato vodilni proizvajalci kolesarske opreme in oblačil za kolesarje vsako leto pripravijo široko paleto izdelkov, namenjenih vsem kolesarskim navdušencem. Ne glede na to, s kakšnim kolesom se vozite, boste zagotovo našli zanimivo kolesarsko opremo in oblačila za kolesarje. V naši ponudbi se osredotočate predvsem na oblike kolesarjenja, povezane z gorskim kolesarjenjem. Od tod tudi široka ponudba opreme in dodatkov za ljubitelje koles MTB ali enduro. Ponujamo tudi široko paleto opreme za ekstenzivni kolesarski turizem, od klasičnih izletov s ponjavami do minimalističnih kolesarskih izletov z nahrbtnikom. Prav tako ne pozabljamo na ljudi, ki se na delo vsak dan vozijo s kolesom, in jim nudimo potrebno razsvetljavo in drugo potrebno dodatno opremo.

Vse za kolesarje

Vsak ljubitelj popolnih koles ve, kako pomembna je prava oprema pri vožnji. Tako oblačila, ki jih nosim, kot tudi dodatna oprema za kolo pomembno vplivajo na udobje pri potovanju, izvajanju evolucij ali preprosto na udobnost vsakodnevne vožnje. V naši ponudbi najdete oblačila, ki so jih najboljše blagovne znamke za uporabo v naravi pripravile posebej za kolesarjenje. Optimalno izbrani kroji in materiali bodo poskrbeli, da bo preživljanje več ur na sedlu čisti užitek. Ne glede na to, ali se boste s kolesom podali na gorske poti, gladke kot miza avtoceste ali na tisoče kilometrov na dveh kolesih na daljših potovanjih, vam bo pravo oblačilo omogočilo, da boste v celoti uživali v vožnji v vsakem vremenu. Modeli, ki takoj odvajajo vlago, so odlični za poletno vročino. Vodoodporna oblačila pa vas bodo zaščitila pred dežjem, ko se kljub slabemu vremenu odločite za kolesarjenje.

Opremo za kolo lahko kupite na spletu v trgovini 8a.si

Nudimo vam širok izbor kolesarske opreme. S pravo dodatno opremo boste zlahka prevažali prtljago, tako na daljšem potovanju kot na vsakodnevni vožnji na delo. Ponujamo tudi vso opremo, potrebno za kolesarski turizem - od spalnih vreč in šotorov do lahkih pohodniških peči. V naši ponudbi najdete celovito opremo za vse kolesarske popotnike, ki na dveh kolesih premagujejo nove poti. Ponudba vključuje tudi druge izdelke za kolesarje, kot so primerne luči ali orodje za odpravljanje napak na cesti. S posebej izbranimi blagovnimi znamkami lahko zagotovimo najkakovostnejšo opremo za vsakega kolesarja.