top

Salomon treking čevlji

Salomonovi pohodni čevlji so odlična izbira za raznolike poti. Pohodniški čevlji z visokim vrhom in modeli z nizkim vrhom za lažje poti zagotavljajo udobje in oprijem. Membrana GORE-TEX® Salomon treking čevlji vas bodo odlično zaščitili pred dežjem.
View as Grid List

69 Izdelki

Page
na stran
View as Grid List

69 Izdelki

Počisti

Salomon - pohodniški čevlji za daljše poti

Ta blagovna znamka je neločljivo povezana z gorskimi dejavnostmi, tako poleti kot pozimi. Treking čevlji Salomon so nam vsem odlično poznani, še posebej modeli trail in tekaška oprema tega proizvajalca. Uporabljajo jih najboljši športniki in amaterji po vsem svetu. Ponudba bi bila zagotovo nepopolna brez obutve za tiste, ki po gorskih poteh potujejo z nekoliko večjim nahrbtnikom in v počasnejšem tempu. Za turiste namenjeni Salomonovi treking čevlji so izdelani modeli, ki vam omogočajo varno hojo po gorskih poteh z manjšim in večjim nahrbtnikom.

Treking čevlji Salomon za vsako vreme

Ta ponudba proizvajalca vključuje obutev, ki se bo odlično obnesla ne glede na vreme. Lažji modeli z nižjim profilom zgornjega dela so odlična izbira za poletna potovanja, ko potrebujete ustrezno raven prezračevanja. Nizka pohodna obutev Salomon je odlična za pohodništvo z majhnim nahrbtnikom, ko ne potrebujete dodatne zaščite gležnja. Zagotavljajo večjo dinamiko in majhno težo pri pohodništvu. Plošče, uporabljene v zgornjem delu, so običajno izdelane iz materialov, ki prepuščajo zrak in zagotavljajo odlično prezračevanje. Salomonovi pohodniški čevlji z visokim vrhom pa so odlični za najdaljše pohode s težkim nahrbtnikom. Zagotavljajo ustrezno stabilnost in podporo gležnju. Pogosto se zgodi, da morajo treking čevlji Salomon zdržati težke vremenske razmere - dež ali sneg. Takrat na pomoč priskočijo Salomonovi treking čevlji z membrano GORE-TEX® To je odlična zaščita pred vdorom vode v notranjost. S pohodniškimi čevlji Salomon GTX boste lahko hodili in trekingali v blatu in snegu, saj vam nudijo veliko udobja v notranjosti čevlja.

Contagrip® podplati Salomon - planinski pohodniški čevlji z visokim oprijemom

Eden od značilnih elementov, zaradi katerih čevlji Salomon izstopajo iz množice, je njihov podplat. Znamka je namreč razvila lastne modele, ki se od rešitev drugih proizvajalcev ne razlikujejo le po obliki kraka, temveč tudi po pravih mešanicah gume. Salomonovi treking čevlji so dobro pripravljeni za hojo po daljših poteh, zato je bila pomemben dejavnik tudi vzdržljivost. Zaradi podplatov Contagrip® se Salomonovi treking čevlji odlično obnesejo na različnih terenih. Ponujajo odlične lastnosti tako na skalnatih in kamnitih poteh kot tudi na gozdnih poteh, kjer prevladujejo korenine in trava.

Salomonovi tekaški copati so dobro znani ljubiteljem teka po gorskih poteh. Oblikovalci tega proizvajalca z veliko izkušnjami na tem področju se dobro zavedajo pomembne vloge, ki jo ima vmesni podplat v čevlju. Vmesni podplat je namreč tisti, ki prestreže udarce in vibracije ter tako absorbira pomemben del udarcev. To je ključni dejavnik pri tekaških čevljih, vendar se prenaša tudi na udobje potovanja v Treking čevljih Salomon Pri sestopu s težkim nahrbtnikom je izjemno pomembno, da razbremenite kolena. Prava vrsta pene po eni strani absorbira veliko udarcev, po drugi strani pa vašim stopalom nudi pravo oporo na razgibanem terenu.

V trgovini 8a.si lahko kupite Salomonovo pohodniško obutev in čevlje za na prostem

Nudimo vam veliko izbiro pohodniških in treking čevljev blagovne znamke Salomon Izbirate lahko tako med pohodniškimi čevlji z visokim zgornjim delom, modeli s 3/4 zgornjim delom kot tudi nizkimi čevlji za na prostem. Ne glede na to, ali potrebujete Treking čevlje Salomon za večdnevne pohode ali kratek vikend v gorah, boste med razpoložljivo ponudbo zagotovo našli model, ki najbolj ustreza vašim potrebam. V trgovini 8a.si lahko najdete najnovejše različice modelov kultne znamke, kot so na primer X Ultra serija