top

Moško termo spodnje perilo

Moško termoaktivno spodnje perilo je osnovni sloj gorske opreme - zagotavlja učinkovito zaščito pred mrazom in odvaja vlago od telesa navzven, s čimer vas ščiti pred prekomernim potenjem ali podhladitvijo. Ponujamo široko paleto moškega termoaktivnega spodnjega perila, namenjenega za pohodništvo in številne športne dejavnosti.
View as Grid List

654 Izdelki

 1. -13%
  Boksarice Stance Ramp Camo Boxer Brief - armygreen

  Seznam želja

 2. -15%
  Boksarice Stance Skelly Nelly Wholester - teal

  Seznam želja

 3. -15%
  Boksarice Stance Crosshatch Wholester - black

  Seznam želja

 4. -13%
  Boksarice Stance Snackin Scoobs Boxer Brief - mustard

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

654 Izdelki

Počisti

Moško termoaktivno spodnje perilo je temelj vsake obleke

Kaj je izbira moškega termoaktivnega spodnjega perila bistvenega pomena pri dopolnjevanju obleke za katero koli dejavnost? Odgovor na to vprašanje je zelo preprost. Dihajoče spodnje perilo prihaja v stik s kožo ves dan. Ne glede na to, ali oblečete toplo jopico, se pred dežjem zaščitite z dežno jakno ali pa na vetroven dan uporabite softshell jakno, vas moško termoaktivno spodnje perilo najpogosteje spremlja od trenutka, ko zapustite hostel ali parkirišče, do vrnitve s pohoda ali vzpona. Zato je nujno potrebno za toplotno udobje, ki ga boste čutili ves dan. Le pravilno izbrani materiali in kroj bodo zagotovili maksimalno udobje. Moško termoaktivno spodnje perilo ne bo dražilo kože in bo učinkovito obvladovalo vlago, ki se pojavi na njegovi površini, ter jo hitro preneslo na naslednje plasti oblačil.

Na tem mestu je pomembno poudariti, da bo moško termalno športno perilo iz visokokakovostnih materialov optimalno delovalo z naslednjimi plastmi termoaktivnih oblačil, kot sta mikina in dežna ali softshell jakna. Tudi najboljša membrana z visoko zračnostjo vam ne bo zagotavljala udobja, če boste pod njo nosili napačno spodnje perilo. Na primer bombažno spodnje perilo, ki zadržuje vlago blizu telesa. Pomembno je, da k oblačilom za dejavnosti na prostem in v gorah pristopite celostno in pravilno izberete posamezne elemente, vključno z moškim termoaktivnim spodnjim perilom. Da bi vam pomagali pri čim bolj premišljeni odločitvi, so vrhunske blagovne znamke razvile široko paleto modelov. Posamezne serije se ne razlikujejo le po debelini, temveč tudi po kroju, ki je razvit z mislijo na določene dejavnosti, kot so plezanje, tek ali smučanje. Sodobno moško termo perilo zagotavlja odlične funkcionalne lastnosti.

Kako moško termoaktivno spodnje perilo vpliva na telo?

Primarna naloga vsakega termičnega perila je zagotavljanje toplotnega ravnovesja med telesno aktivnostjo. Ustrezno moško termalno perilo vam bo omogočilo učinkovitejši trening ali doseganje boljših časov na tekmovanjih. Pohodniško spodnje perilo pa zagotavlja večje udobje, ko hodite kilometre po poti. Dobro izbrana vrsta prvega sloja oblačil učinkovito preprečuje, da bi se telo pregrelo in hkrati ohladilo. Moško funkcionalno spodnje perilo mora biti tudi zračno. Le učinkovito odvajanje vlage lahko med telesno aktivnostjo zagotovi ustrezne pogoje v bližini kože.

Lahko in zračno moško termalno perilo za poletje in intenzivno vadbo

Poletna termoaktivna majica je nujna za dejavnosti, ki se izvajajo pri višjih temperaturah, zlasti za intenzivno vadbo. Odlično bo dopolnila moške kratke hlače za maksimalno udobje. Zato je moško termo perilo za poletje izdelano iz specializiranih materialov, ki so izjemno lahki in zračni. S posebej razvitimi sintetičnimi vlakni se termalna oblačila hitro sušijo in zelo učinkovito odvajajo vlago, ki nastane na površini kože. Zaradi posebnih panelov, ki dihajo, in optimiziranih krojev je moško termo perilo za tek, kolesarjenje, plezanje ali pohodništvo, ki je na voljo v številnih kolekcijah, optimalna izbira. V njem se boste počutili kar se da udobno, ko se boste soočali z izzivi pri visokih temperaturah.

Tople moške termo hlače za zimo - iz merino volne in drugih materialov

Tople termalne obleke, kot so termalna majica, bokserice ali gamaše, so odlična podlaga za športna in pohodniška oblačila med zimskimi aktivnostmi. Ustrezno moško termo perilo zagotavlja odličen izolacijski sloj, hkrati pa odvaja vlago, ki jo proizvaja telo. To je izjemno pomembno, ko izbirate moško termoaktivno spodnje perilo za smučanje ali zimsko planinarjenje. Debelejši materiali, uporabljeni v njem, ščitijo telo pred hitro izgubo toplote in nevarnostjo podhladitve. Moško termoaktivno spodnje perilo iz volne merino, ki ima izjemne izolacijske lastnosti, je izjemno prijetno na otip in ne vpija hitro neprijetnih vonjav, je zelo priljubljeno. Je popolna rešitev za najzahtevnejše uporabnike. Zagotavljamo vam le najkakovostnejše moško spodnje perilo, ki je kot nalašč za sprejemanje gorskih izzivov, vključno z modeli izkolekcije The North Face AMK DotKnit

Kako izbrati moško termoaktivno spodnje perilo za športne aktivnosti?

Specializirano dihajoče spodnje perilo je lahko zasnovano z mislijo na določene dejavnosti na prostem ali športne dejavnosti. Seveda pa velika večina modelov predstavlja vsestransko moško termoaktivno spodnje perilo, ki je kot nalašč za pohodniške in športne dejavnosti. Za slednjo dejavnost pa boste morda želeli razmisliti o namenskih modelih. Moško smučarsko termoaktivno spodnje perilo zagotavlja maksimalno udobje na smučiščih, hkrati pa učinkovito ogreva predele telesa, ki so najbolj nagnjeni k ohlajanju. V nasprotju s tem bodo termoaktivna oblačila, namenjena gorskim tekačem, osredotočena na hitro odvajanje vlage in ohranjanje visoke zračnosti. Visokokakovostno tekaško perilo nedvomno vpliva na udobje, ki ga pri teku čutite, in s tem na rezultate, ki jih dosegate.

Široka ponudba termoaktivnega spodnjega perila - trgovina 8a.si

Moško termoaktivno spodnje perilo blagovne znamke ne omejuje gibanja in je izjemno udobno ter sledi vsakemu vašemu gibu. To je izjemno pomembno, saj je to plast, ki je najbližje telesu in je zato najbolj odgovorna za vaše udobje. Trgovina 8a.si ponuja najboljše izdelke vrhunskih blagovnih znamk s področja outdoor-a. Moško termoaktivno športno perilo in termo oblačila, kot so termoaktivne majice in puloverji, moške termo hlače, bokserice in spodnjice, so najvišje kakovosti. V naši ponudbi izdelkov je na voljo tako spodnje perilo iz volne merino kot sintetike.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako oprati termoaktivno spodnje perilo?

Pranje termoaktivnega spodnjega perila ni težavno, obstaja le nekaj osnovnih pravil. Najpomembnejše je, da upoštevate vsa priporočila na etiketi izdelka. Najpogosteje lahko moško termoaktivno spodnje perilo operete v pralnem stroju, vendar na nežnih ročnih programih in običajno pri 30 stopinjah Celzija. Izdelki večine proizvajalcev niso primerni za predenje. Zelo pomembno je tudi, da za pranje spodnjega perila ne uporabljate običajnega pralnega sredstva ali mehčalca. Najboljša izbira bodo posebna pralna sredstva za pranje termoaktivnega spodnjega perila. Če ga perete ročno, se bo dobro obneslo tudi sivo milo ali milni kosmiči.

Kakšna je razlika med termoaktivnim in termoposteljnim perilom?

Moško termoaktivno spodnje perilo je zasnovano tako, da zagotavlja optimalne pogoje za telo med telesno aktivnostjo. To pomeni, da mora ohranjati optimalno temperaturo ob telesu in biti zelo zračno. Glede na intenzivnost vadbe in zunanjo temperaturo mora telo učinkovito hladiti ali greti. Termo perilo pa vključuje modele z izboljšanimi izolacijskimi lastnostmi. Njegova glavna naloga je, da vas ščiti pred hitro izgubo toplote. Termično perilo so običajno debelejši modeli, pripravljeni za uporabo v hladnejših letnih časih.

Kako naj izberem svojo velikost termoaktivnega spodnjega perila?

Moško in žensko termo perilo se mora za pravilno delovanje dobro prilegati postavi. Če se tesno prilega vašemu telesu, lahko učinkovito odvaja vlago in zagotavlja ustrezno toplotno udobje. Zato je najbolje, da moško termoaktivno spodnje perilo izberete v enakih velikostih kot druga oblačila. Proizvajalci namreč ustrezno prilagodijo njegov kroj, tako da se vse plasti med seboj odlično dopolnjujejo. Najpogostejša napaka je izbira večjega spodnjega perila, da bi bilo "ohlapnejše". Zaradi dodatnega prostora med tkanino in kožo se bistveno zmanjšajo njegove termoaktivne lastnosti.