top

Moške tekaške majice

Moške tekaške majice so osnovni del opreme vsakega tekača. Zračne majice so kot nalašč za pohodniške poti in steze v toplejšem delu leta.
View as Grid List

97 Izdelki

 1. -10%
  Majica za tek Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - grey

  Seznam želja

 2. -10%
  Majica za tek Inov-8 Graphic Tee SS inov-8 - navy

  Seznam želja

 3. -10%
  Tekaška majica Inov-8 Graphic Tee SS Forged - navy

  Seznam želja

 4. -25%
  Tekaška majica On Running Tank-T - cobalt/black

  Seznam želja

 5. -25%
  Majica za tek Maloja Gordes 1/2 - midnight multi

  Seznam želja

 6. -25%
  Tekaška majica Dynafit Alpine 2 S/S Tee - dawn

  Seznam želja

 7. -15%
  Tekaška majica Dynafit Sky Tank - syrah

  Seznam želja

 8. -30%
  Tekaška majica adidas Adizero Tee - lucid blue

  Seznam želja

 9. -26%
  Moška tekaška majica adidas Run It Tee - bold gold

  Seznam želja

 10. -32%
  Majica za tek adidas Adizero Tee - black

  Seznam želja

 11. -30%
  Športna majica Ciele FSTT Shirt - dose

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

97 Izdelki

Počisti

Moške tekaške majice - maksimalna zmogljivost med treningom

Oblačila za tek so zasnovana iz nič za vse ljudi, ki se hitro gibljejo po poteh. Njegova prednostna naloga je visoka zračnost in hitro odvajanje vlage. Prav takšna so moške tekaške majice, ki so jih pripravile vodilne blagovne znamke na prostem. Inovativni materiali in kroji so zasnovani tako, da zagotavljajo največjo svobodo teka in optimalno klimo tako med treningom kot tekmovanjem. Naša ponudba vključuje moške tekaške majice, ki se tesno prilegajo postavi, pa tudi ohlapnejše, za ljubitelje popolne svobode med tekom. Ne glede na kroj se majice odlično kombinirajo z drugimi plastmi oblačil. Ko postane hladneje, lahko oblečete mikico ali lahkotno vetrovko, pri tem pa ste prepričani, da bo majica odlično odvajala vlago v naslednje plasti oblačil.

Moške tekaške majice so sodobna tehnologija

Vrhunska tekaška oblačila uporabljajo najnovejše tehnološke dosežke, ki zagotavljajo še večje udobje pri teku v različnih razmerah. Izboljšani materiali so odličen primer. Sintetična vlakna so izjemno lahka. Njihova edinstvena struktura omogoča hitro vpijanje vlage s površine kože in njeno odvajanje v zunanje plasti. Veliko pozornosti je namenjene tudi antibakterijskim lastnostim vlaken, kar se odraža v daljši svežini tekaških majic. Pogosto uporabljeni srebrovi ioni znatno upočasnijo pojav neprijetnih vonjav, zato lahko moške tekaške majice uporabljate še dlje. Hitro sušenje je zaradi lastnosti materialov mogoče tudi v najbolj vročih dneh. Na strmih poteh, ko se vzpenjate, lahko zagotavljajo največje udobje pri uporabi. Brezšivne tehnologije, ki omogočajo odpravo šivov na mestih, ki so med tekom najbolj izpostavljena odrgninam - pod pazduhami ali na ramenih -, so prav tako idealne za tekaške majice. Namesto šivov so materiali varjeni, kar zagotavlja vzdržljivo in predvsem veliko bolj gladko zaključno obdelavo kot tradicionalni šivi.

Moške tekaške majice - trgovina 8a.si

Nudimo širok izbor tekaških majic vrhunskih proizvajalcev gorskih oblačil. Znane blagovne znamke, kot so Salomon, Dynafit in La Sportiva, zagotavljajo najvišjo kakovost oblačil. Uporabljajo ga vodilni gorski tekači, zato ste lahko prepričani, da ima odlične zmogljivostne lastnosti. Odlično se ujemajo z drugimi elementi moških tekaških oblačil. Izbira udobne obleke za gorski tek je osnova udobja med hitrim gibanjem po poteh. Izberite moške tekaške majice blagovne znamke in se osredotočite le na naslednje metre poti.