top

Salomon Speedcross

Čevlji Salomon Speedcross so nedvomno že kultni. Obutev z značilnim podplatom z agresivnimi in globokimi kraki je osvojila srca tisočih ljubiteljev trail in gorskega teka. Ponujamo vam ženske in moške čevlje Salomon Speedcross, ki so popolni za najzahtevnejše terene.
View as Grid List

22 Izdelki

na stran
View as Grid List

22 Izdelki

Počisti

Salomon Speedcross

Obutev Salomon Speedcross je priljubljena izbira profesionalcev in neprofesionalcev, saj vam omogoča hitro in varno spopadanje z zahtevnimi tereni. Trgovina 8a.si ponuja velik izbor modelov, ki so popolni za različne razmere. Tu lahko najdete lahke tekaške copate za poletje in modele z membrano GORE-TEX®, idealne za dež. Model čevljev Salomon Speedcross je že postal kulten in je dobro poznan ne le med ljubitelji gorskega teka, temveč tudi med vsemi navdušenci nad dejavnostmi na prostem. Pogosto ga lahko vidite pri vsakodnevni uporabi. Čeprav ni bil zasnovan v ta namen, se mnogi ne morejo ločiti od obutve, ki ponuja tako visoko raven udobja in izjemno majhno težo. Poleg tega je široka izbira barv še ena prednost, ki jo obutev serije Salomon Speedcross ponuja. Zato bodo pravi model zase našli tako tisti, ki imajo raje čevlje nežnih barv, kot tisti, ki želijo izstopati z živahnim barvnim asortimanom.

Klasični čevlji Salomon Speedcross 4 in 5

Ti dobro znani tekaški copati se nenehno razvijajo, znamka pa predstavlja njihove nove različice. Salomon Speedcross 4 tekaškim navdušencem prinaša še več veselja pri izvajanju svojega najljubšega športa na zahtevnih terenih. Ti modeli so cenjeni predvsem zaradi majhne teže in neprimerljivega oprijema, zlasti na mehkem terenu. So odlična izbira, kadar je na poti veliko blata in spolzke trave. Obutev Salomon Speedcross z zelo globokim izbočenjem omogoča, da je vsak vaš korak stabilen, zato lahko učinkovito pospešujete pri teku navzgor in zavirate pri teku navzdol. Veliki prostori med elementi konice čevlja omogočajo, da ga zlahka očistite. Salomon Speedcross GTX so priljubljena izbira za prehodne letne čase. Model, opremljen z membrano, bo poskrbel, da voda in blato ne bosta zlahka prodrla v notranjost čevlja. To je optimalna izbira za prehodne letne čase, ko se vreme lahko hitro spreminja, pa tudi za zimski čas.

Salomon Speedcross 5 je nova različica legende, ki bo debitirala leta 2019. Ponuja še boljši oprijem, boljše prileganje in podporo stopalu med dinamično aktivnostjo. Vse to pa spremlja ustrezna raven blaženja. Najnovejša različica Salomon Speedcross ne bi bila popolna brez zunanjega podplata z izjemno agresivnim vzorcem lukenj. Vsi modeli iz te kolekcije so kot nalašč za najzahtevnejše terene in zagotavljajo mogočno doživetje na neokrnjenih poteh! Čevlji Salomon Speedcross 5 GTX so na voljo tudi z membrano GORE-TEX®.

Kakšna je razlika med modeloma Speedcross 5 in 4?

Prvič, oprijem. Podplat Contagrip ima zdaj večje kocke, večje prostore med njimi in posodobljeno geometrijo, kar zagotavlja boljši oprijem pri odrivu in zaviranju v vseh razmerah na površini. Drugič, stabilnost. Obutev Salomon Speedcross 5 GTX se tesno prilega peti, kar zagotavlja stabilnost vaših korakov in bočno podporo med dinamičnim kotaljenjem stopala. Tretjič, natančno prileganje. Popolnoma varjen zgornji del z elementi tehnologije SensiFit™ se giblje bolj naravno, skupaj s stopalom, in ponuja neverjetno udobje.

Novi modeli Salomon Speedcross - trgovina 8a.si ponuja širok izbor

Na podlagi odlične konstrukcije je blagovna znamka Salomon razširila ponudbo z novimi čevlji iz te serije z nekoliko spremenjeno konstrukcijo. Zaradi spremenjenega podplata je nastala nova različica, ki je bolje pripravljena na tršo podlago. Salomon Spedcross Vario je odličen za širši razpon terenskih razmer, saj je odlična izbira tudi za kamnite poti in steze. Trdnejša guma in ustrezna oblika krakov zagotavljata odličen oprijem. Medtem ko različica Salomon Speedcross Pro ponuja nekoliko manjši padec in konstrukcijo, ki pritegne številne profesionalce. Izjemno nizka teža je idealna za tekme in povsod, kjer skrbite za dinamiko teka. Tako celotna serija čevljev vključuje modele za hiter tek na vsakem terenu. Ne glede na to, kateri model izberete, ste lahko prepričani o odličnih zmogljivostnih lastnostih vsakega para Salomon Speedcross V ponudbi naše spletne trgovine 8a.si lahko najdete širok izbor najnovejših modelov, vključno s Salomon Speedcross 5 GTX, ki je odličen za vse vremenske razmere.