top

Kolesarske čelade POC

Kolesarske čelade POC so sodobni modeli, ki ponujajo izjemno visoko raven zaščite, popoln slog in odlično prezračevanje. Ne glede na to, katero kolo vozite, boste med številnimi modeli POC našli popolno kolesarsko čelado.
View as Grid List

10 Izdelki

na stran
View as Grid List

10 Izdelki

Počisti

Kolesarske čelade POC - najvišja kakovost izdelave

POC je proizvajalec, ki je že vrsto let povezan z vrhunsko izdelanimi izdelki za vse ljubitelje kolesarstva. Ponudba podjetja vključuje oblačila, obutev in kolesarske dodatke, kot so očala POC. Vendar je znamka najbolj znana po čeladah, ki jih proizvaja. Kolesarske čelade POC so odlične kakovosti izdelave v kombinaciji s sodobnimi rešitvami. Zato čelade zagotavljajo največje udobje in izjemno visoko raven varnosti. Številni modeli so opremljeni s sistemom RECCO®, ki je dobro poznan ljubiteljem športnih aktivnosti na prostem. Ta bo v primeru padca reševalnim službam omogočil učinkovito reševalno akcijo.

Sodobno oblikovanje je ključ do naše varnosti

Kolesarske čelade POC so modeli, izdelani le iz najkakovostnejših materialov. Zato je njihova konstrukcija izjemno lahka in odlično blaži sile, ki nastanejo pri padcu. Prav zaradi tega se poveča naša stopnja varnosti. Čelade imajo številne prezračevalne odprtine, s čimer zagotavljajo udobno kroženje zraka. Številni modeli imajo edinstvene reže, v katerih lahko varno prenašamo sončna očala. Ko govorimo o očalih, čelade zagotavljajo popolno integracijo z vsemi modeli te blagovne znamke (vključno z očali), kar učinkovito nevtralizira tveganje zamegljevanja leč. Kolesarske čelade POC so izdelane v različnih velikostih, zato jih lahko uspešno prilagodite svojemu obsegu glave. Prilagajanje poteka s priročnim gumbom. Vsak model je izpopolnjen do najmanjše podrobnosti, kar zagotavlja največje udobje in varnost.

Kupite kolesarsko čelado POC v spletni trgovini 8a.si

V ponudbi naše spletne trgovine 8a.si boste našli široko paleto izdelkov te priznane blagovne znamke, vključno s kolesarskimi čeladami POC. Od cestnih modelov z aerodinamično obliko do izdelkov z vgrajenim tilnikom za ljubitelje MTB in endura. Vsak model je izdelan iz najkakovostnejših materialov ter zagotavlja največjo varnost in izjemno udobje. Širok izbor modelov in barv bo tako moškim kot ženskam omogočil, da izberejo popoln model zase.