top

Kolesarske majice

Kolesarske majice so odlične za vsak izlet po gorskih poteh ali asfaltu. Kolesarska majica s hitrim odvajanjem vlage je idealna izbira za poletno vročino. Oglejte si udobne majice za kolo!
View as Grid List

243 Izdelki

 1. -30%
  Kolesarska majica 100% Celium - forest green/black

  Seznam želja

 2. -17%
  Kolesarska majica 100% Celium - fatigue

  Seznam želja

 3. -25%
  Ženska kolesarska majica Rocday Monty - black/red

  Seznam želja

 4. -16%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Patrol - red

  Seznam želja

 5. -15%
  Kolesarska jopa Rocday Evo Race - black/green

  Seznam želja

 6. -25%
  Majica z dolgimi rokavi Rocday Stage - black/grey

  Seznam želja

 7. -25%
  Kolesarska majica Rocday Gravel - black/blue

  Seznam želja

 8. -25%
  Kolesarska majica Rocday Gravel - black/yellow

  Seznam želja

 9. -25%
  Ženska kolesarska majica Maloja Wallis - midnight

  Seznam želja

 10. -25%
  Kolesarska majica Maloja Schober 1/2 Breeze - midnight

  Seznam želja

 11. -25%
  Kolesarska majica Maloja Keeseck - oak multi

  Seznam želja

 12. -24%
  Športna majica Maloja Sulvadi - snow

  Seznam želja

 13. -25%
  MTB majica Maloja Baretti All Mountain - midnight multi

  Seznam želja

 14. -25%
  Kolesarska majica Maloja Anderter - sundust multi

  Seznam želja

 15. -27%
  MTB majica Maloja Baretti Multi - midnight multi

  Seznam želja

 16. -25%
  Kolesarska majica Maloja Furgler - glacier milk stripe

  Seznam želja

 17. -25%
  Kolesarska majica Maloja Keeseck - moonless multi

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

243 Izdelki

Počisti

Kolesarske majice za poletje

Udobna kolesarska majica je nepogrešljiv kos oblačila za vsakega navdušenca nad dvokolesnim motorjem. Kolesarske majice so izdelane iz materialov, ki učinkovito odvajajo vlago, zato so idealne za visoke temperature. Številni modeli so opremljeni z lahkimi mrežastimi ploščami. Zračna struktura materiala zagotavlja prezračevanje na pravi ravni. Kolesarske majice se lahko precej razlikujejo po kroju. Ohlapna kolesarska majica je dobra izbira za gorske poti. To pa zato, ker omogoča največjo svobodo gibanja. Prav tako nas ne bo ovirala, ko bomo uporabljali blazinice. Številni modeli, namenjeni kolesarjem na enoslednicah in gorskim kolesarjem, od daleč spominjajo na klasično majico. Vendar se kolesarska majica razlikuje po kroju in uporabljenem materialu. Ljubitelji cestnega kolesarjenja in tekmovanj MTB pogosto izberejo oprijete kolesarske majice. Tesen kroj zmanjšuje zračni upor, kar pri višjih hitrostih pomeni veliko razliko. Seveda so oprijeti modeli tudi prilagodljivi, zato ne omejujejo gibanja in odlično sledijo vsakemu našemu gibu.

Kaj odlikuje kolesarsko majico?

Nekaj elementov verjetno ne boste našli v običajnih majicah, so pa vsakodnevno prisotni v kolesarskih modelih. Kolesarske majice imajo pogosto zadrgo pod vratom, ki takoj poveča zračenje, na primer na vzponih. Druga značilnost, zlasti pri modelih, namenjenih kolesarjem, so žepi, ki se nahajajo na hrbtni strani. To je odlična rešitev, da s seboj vzamete tubo, ključe in prigrizek, ne da bi vam bilo treba vzeti nahrbtnik ali na kolo namestiti dodatno torbo. Pomembno je, da bo vse, kar boste dali v takšne žepe, med vožnjo na dosegu roke. Kolesarske majice, zlasti tesno prilegajoče se, so na spodnjem delu pogosto opremljene z vrvico s silikonskim zaključkom na notranji strani. Ta preprečuje, da bi se majica med vožnjo zvijala.

Nakup najboljših kolesarskih majic na spletu na 8a.si

Nudimo širok izbor majic vrhunskih blagovnih znamk, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše uporabnike. Iščete model z velikim logotipom svojega najljubšega proizvajalca? Ali pa imate raje majico z diskretnim logotipom na prsih? V naši ponudbi boste našli različne kolesarske majice za ture, tekmovanja in vsakodnevne kolesarske vožnje v službo ali šolo. Raznoliki kroji se bodo dobro obnesli pri gorskem kolesarjenju, cestnem kolesarjenju ali pohodništvu ter zagotavljajo odlično zračnost in prezračevanje v vročih dneh. Udobna kolesarska majica je obvezna oprema v garderobi vseh kolesarskih navdušencev.