top

Otroški pohodniški nahrbtniki

Pohodniški nahrbtniki za otroke so pomemben del opreme vsakega mladega pohodnika. Nosilni sistemi, optimizirani za nižjo višino, prijetne igrače in barvna shema bodo zagotovo navdušili najmlajše popotnike.
View as Grid List

69 Izdelki

Page
na stran
View as Grid List

69 Izdelki

Počisti

Ne obstaja boljši način, kako otroka spodbuditi k raziskovanju sveta, gibanju in aktivnosti na prostem, kot če mu pokažemo, da starši živijo prav za to. Pohodništvo z nahrbtnikom je lahko že od malih nog nekaj, kar povezujete z užitkom in zadovoljstvom po vadbi. Pohodniški nahrbtnik za vašega otroka mu omogoča, da nekatere potrebne predmete nosi sam. Sprva je to lahko izjemno pomembna igrača avtomobilček, drugič lep kamenček ali kupček peska, vendar to deluje tako: tudi prazen nahrbtnik, v katerem nosi vaš malček, je del obreda vikend pohoda.

Turistični nahrbtniki za otroke vseh starosti

Na voljo imamo celotno paleto nahrbtnikov za otroke, od najmlajših do nekoliko starejših. Med njimi bo vsak starš našel model, ki bo najbolj ustrezal potrebam njegovega otroka, pa naj bo to strogo pohodniški nahrbtnik ali vsakdanji nahrbtnik, ki spominja na prijazno žival. Materiali in tehnologije, uporabljeni v teh modelih, so pogosto rezultat dolgoletnih izkušenj njihovih oblikovalcev, zato dečki pohodniški nahrbtniki znamk, kot so Deuter, Kohla, Osprey ali Salewa, niso nič manj udobni in prefinjeni kot njihovi odrasli kolegi. Široka ponudba vam bo omogočila, da izberete model, ki je optimalno prilagojen postavi in sposobnostim mladega turista.

Zadostno manjše dimenzije in sistemi za prenašanje omogočajo izbiro primernega pohodniškega nahrbtnika tudi za dveletnika. Za mlajše pohodnike izberite najmanjše med nahrbtniki - s prostornino do približno 8 litrov. Nekoliko starejši predšolski otrok (5 do 6 let) se bo razveselil modela v razponu od 9 do 15 litrov. V njem bo lahko nosil plastenko vode, čelno svetilko, otroški svinčnik ali ljubljenega medvedka.
Turistični nahrbtnik za otroka, starega 7 - 8 let, je že v razponu od 15 do 20 litrov. Ta prostornina jim bo omogočila, da vanj spravijo jakno, knjigo, sendvič in plastenko z vodo. Nahrbtnik te velikosti je še vedno zelo lahek, vendar dovolj prostoren, da ga lahko spakiramo za celo družino ali šolski izlet.

Največji pohodniški nahrbtniki v otroški kategoriji so modeli junior. V veliki meri so podobni tradicionalnim potniškim in planinskim nahrbtnikom, vendar imajo ustrezno prilagojen sistem nošenja, ki zagotavlja, da ustrezajo višini mlajšega najstnika in tako zagotavljajo ustrezno udobje na poti. 10- ali 12-letni otrok, ki se ukvarja z družinsko hojo, plezanjem in taborjenjem, bo svoje stvari uspešno spravil v nahrbtnik s prostornino 22, 30 ali celo 40 litrov. Ti modeli imajo že veliko bolj razvite sisteme za nošenje, pa tudi torbe, razdeljene na dva predela, opremljene s kavlji za čelado in pritrditvijo za pohodne palice itd.

Detski nahrbtniki v trgovini 8a.si

Velik poudarek dajemo najvišji kakovosti ponujene turistične opreme, zato izbiramo le preverjene blagovne znamke, ki imajo potrebne izkušnje s proizvodnjo opreme za odrasle in otroke. Detski pohodniški nahrbtniki Deuter, Kohla in Salewa zagotavljajo največjo uporabnost in popolno pozornost do podrobnosti. Poleg tega zagotavljamo veliko izbiro različnih modelov in barv, tako da bo vsakemu otroku všeč njegov nahrbtnik. Med številnimi barvnimi različicami boste zlahka našli pohodniški nahrbtnik za deklico in dečka.