top

Očala Julbo

Smučarska očala Julbo že leta spremljajo navdušence nad zimskimi športi. So odlična izbira tako za smučarje, ljubitelje turnega smučanja kot tudi za ljubitelje deskanja na snegu.
View as Grid List

1 Izdelki

  1. -25%
    Smučarska očala Julbo Alpha - SP3 - blue/green

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Očala Julbo

Bogate izkušnje tega francoskega proizvajalca se kažejo v izdelkih najvišje kakovosti. Ponudba blagovne znamke vključuje modele, namenjene različnim vremenskim razmeram. Ne glede na to, ali ste ljubitelj hitrega smučanja na smučišču ali pa se ukvarjate s turnim smučanjem in smučanjem zunaj smučišč, se bodo očala Julbo zagotovo odlično obnesla v zimskih razmerah, saj bodo vaše oči ščitila pred vetrom, mrazom in ostrim soncem.

Sodobna smučarska očala za vsako vreme

Smučarska očala morajo opravljati številne funkcije. Najprej morajo odlično zaščititi vaše oči pred navalom hladnega zraka in zagotoviti udobje tudi med najhitrejšim smučanjem. Drugič, imeti morajo zelo dobro optiko, da zagotovijo najboljšo možno sliko. Leče, ki jih uporabljajo očala Julbo, imajo posebej razvito obliko, ki omogoča zmanjšanje popačenj in zagotavlja širok vidni kot. Tretjič, imeti morajo obliko, ki se dobro prilega vašemu obrazu in čeladi. Vse te lastnosti zlahka najdete v izdelkih francoske blagovne znamke. Ne ponujajo le največjih zmogljivosti, temveč tudi popoln, sodoben videz. S široko izbiro barv in oblik lahko vsak ljubitelj zimskih športov izbere optimalna očala. Udobni elastični trakovi z možnostjo nastavitve vam bodo omogočili uporabo očal tako pod čelado kot tudi s kapo, vedno pa vam bodo nudili maksimalno udobje.

Julbo očala za vsako vreme

Za uporabo določenega modela lahko izbirate med različnimi vrstami objektivov. Najtemnejša, zrcalna očala so namenjena sončnim vremenskim razmeram. Odsevajo znaten del sončne svetlobe in učinkovito ščitijo pred ostro svetlobo. Odlična izbira so tudi polarizirana smučarska očala, ki odpravijo večino odsevov in izboljšajo ostrino vida. Z njimi boste lažje videli vse nepravilnosti terena, tudi na zasneženem pobočju.
Smučarska očala Julbo odlično združujejo najnaprednejše tehnologije in sodoben slog ter služijo kot odlično dopolnilo preostali opremi. Trgovina 8a.si ponuja široko paleto modelov, zato lahko vsakdo izbere model, ki se najbolje prilega smučarski čeladi, ki jo ima.

Poglejte tudi druge kategorije!