top

Ženski naglavni trakovi

Ženski naglavni trakovi so odličen dodatek k tehnični opremi, ne glede na to, ali se odpravljate na tek ali gorski pohod. Zagotavlja visoko zračnost in je izolacijski sloj pred mrazom. Ne glede na dejavnost, ki se je lotevate, se bo trak za glavo dobro obnesel. V naši trgovini boste našli tudi napredne vetrovne modele.
View as Grid List

240 Izdelki

na stran
View as Grid List

240 Izdelki

Počisti

Ženski naglavni trakovi so udobni med aktivnim preživljanjem časa

Glavni trak ima številne zaželene lastnosti. Njegova konstrukcija podpira učinkovit prenos vlage s kože. Zaradi tega povečano potenje na območju čela ne povzroča tako velikega nelagodja. Poleg tega ta vrsta garderobe pomaga tudi pri ohranjanju las pred očmi. Tako vam pri teku ali pohajkovanju po poteh ne bodo zakrivali vidnega polja. Zato boste lažje opazili štrlečo korenino ali drugo vrsto ovire. Poleg tega lahko ženske naglavne trakove uporabite tudi kot plast za zaščito glave in ušes pred mrazom. Pri smučanju na smučišču ali prečkanju gorskih poti bodo zagotavljali večje toplotno udobje. Trakovi se bodo odlično obnesli tudi pod plezalno ali kolesarsko čelado. Oblikovalci modelov poskrbijo tudi za to, da so prijetni v stiku s kožo. Zahvaljujoč temu bodo na glavi udobni, ne da bi povzročali draženje in odrgnine na koži.

Ženski naglavni trakovi - uporabljeni materiali

Konstrukcija modelov temelji na različnih vrstah materialov. Oblikovalci uporabljajo sintetične in naravne tkanine, tako da celota odlično deluje na pravih področjih. Ženski naglavni trakovi so pogosto izdelani iz volne Vključena je v trakove, katerih glavna naloga je zaščita pred nizkimi temperaturami. Zagotavlja dobro izolacijo pred mrazom, tako da se vam zaradi občutka ohladitve ni treba odpovedati dejavnosti. Volna je pogosto ojačana s poliamidom, kar pozitivno vpliva na njeno trdnost. Sintetične materiale najdemo predvsem v pasovih, namenjenih poletnim dejavnostim. Naglavni trakovi iz poliestra zagotavljajo zračnost, kar je tudi posledica uporabe naprednih tehnologij. Te so še posebej vidne pri glavnih trakovih za tek, ko je tako pomembno aktivno odvajanje vlage s kože. Uporabljajo se tudi v modelih, namenjenih smučarskim turam ali gorskim pohodom. Pri ženskih naglavnih trakovih se zelo pogosto uporabljajo tudi elastanska vlakna. Prav zaradi njih se dobro prilagajajo glavi. Tesno se ji prilegajo, pri vzpenjanju pa ne padajo.

Ženski naglavni trakovi so odličen vizualni vidik

Dizajnerji vrhunskih blagovnih znamk, ki so na voljo v naši trgovini, dajejo velik pomen oblikovanju modelov, ki so na voljo v ponudbi. Na eni strani bodo naši kupci našli klasične ženske naglavne trakove v umirjenih barvah. Takšna zaključna obdelava jim bo omogočila, da jih bodo zlahka uskladili z različnimi slogi. Tudi ljubitelji barvitih modelov imajo veliko izbire. Preštevilni vzorci in barve tej vrsti ženskih naglavnih trakov onemogočajo, da bi se odrekli njihovemu izvirnemu značaju. Predstavljali bodo zanimiv detajl športnega stajlinga. Trak za glavo je popoln spremljevalec za vsak vzpon na goro in vadbo. Učinkovito vpija in izhlapeva znoj, ki nastane na koži med naporom. Številni modeli imajo tudi posebno vodoodbojno obdelavo ter vzdržljivost proti vetru

Preveri ponudbo tovrstnih izdelkov v spletni trgovini 8a.si

Ženski naglavni trakovi so pri 8a.si na voljo v različnih barvah in vzorcih. Tukaj boste uspešno našli modele vodilnih podjetij. Buff in Modela Dynafit sta odlična izbira za zahtevne uporabnike, ki si želijo pripeti lase in zmanjšati tveganje, da bi veter vstopil v notranjost in jih ohladil. Pravi model bodo našli tako ljubitelji teka, turizma in turnega smučanja. Veliko izdelkov ni le praktičnih, ampak tudi trajnostnih. Zlahka boste našli modele, izdelane iz recikliranih materialov, ki izpolnjujejo stroge standarde okoljskega certifikata bluesign®