top

Plezalni čevlji OCUN

Plezalni čevlji Ocun so priljubljena izbira plezalcev z različnimi stopnjami izkušenj. V ponudbi so tako udobnejši modeli kot tudi čevlji z visoko asimetrijo za profesionalne plezalce.
View as Grid List

20 Izdelki

 1. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Striker LU - rose mesa

  Seznam želja

 2. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Pearl 20th Anniversary - white

  Seznam želja

 3. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Advancer QC - dark blue

  Seznam želja

 4. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Advancer LU - dark blue

  Seznam želja

 5. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Striker QC - rose mesa

  Seznam želja

 6. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Jett Crack - grey/red

  Seznam želja

 7. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Ozone HV - dark blue

  Seznam želja

 8. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Ozone - red/black

  Seznam želja

 9. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Havoc - petrol/green

  Seznam želja

 10. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Bullit - petrol/red

  Seznam želja

 11. -34%
  Plezalni čevlji Ocun Crest QC - orange

  Seznam želja

 12. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Fury - red/blue

  Seznam želja

 13. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Jett QC - grey/green

  Seznam želja

 14. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Jett LU - grey/orange

  Seznam želja

 15. -33%
  Plezalni čevlji Ocun Strike LU - blue

  Seznam želja

 16. -45%
  Plezalni čevlji Ocun Oxi S
  Plezalni čevlji Ocun Oxi S
  57,99 € 106,99 €

  Seznam želja

 17. -10%
  Plezalni čevlji Ocun Diamond - yellow/grey

  Seznam želja

 18. -31%
  Plezalni čevlji Ocun Pearl Lace Up - white/red

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

20 Izdelki

Počisti

Znamka Ocun je že vrsto let specializirana za oblikovanje in proizvodnjo plezalne opreme. Plezalni čevlji so odličen dodatek k celotni paleti opreme, ki je nujna za izlete v skale. Proizvajalec uspešno konkurira najbolj znanim svetovnim blagovnim znamkam, saj uvaja številne inovacije pri oblikovanju čevljev in uporablja najnovejše razpoložljive materiale. Plezalni čevlji Ocun imajo na primer patentiran sistem 3 sile. Ta se odlično obnese v vrhunskih modelih, saj nudi popolno oporo stopalu in pravilno porazdelitev sil tudi na najmanjših stopnicah in razpokah. Blagovna znamka ima tudi lastne laboratorije, v katerih so zasnovali posebno mešanico gume CAT Uporablja se v številnih modelih, odlikuje pa jo izjemno dober oprijem. Izbirate lahko tudi med tradicionalnimi rešitvami, kot sta Vibram® Edge ali Vibram® Grip podplat plezalnih čevljev.

Ocunovi plezalni čevlji - največja raznolikost

Široka ponudba tega češkega proizvajalca vključuje različne modele. Plezalni čevlji Ocun so odlični tako za zahtevne športne poti, med vadbo na plošči ali balvanih kot tudi za plezanje na velikih stenah. S široko izbiro modelov lahko vsak plezalec optimalno izbere model čevlja za svoje stopalo, vrsto plezanja in sposobnosti. Plezalni čevlji Ocun so izdelani v številnih različicah. Plezalni čevlji z vezalkami se odlično prilegajo vašemu stopalu, medtem ko vam modeli z velcro omogočajo, da jih hitro obujete in snamete, kadarkoli potrebujete. Sama oblika čevlja je izjemno pomembna. Z različnimi različicami po modelih lahko izberete najboljše prileganje obutve ne glede na obliko vašega stopala. Naprednejši modeli imajo večjo asimetrijo, kar vam omogoča boljši nadzor pri manjših korakih.

Nudimo vam širok izbor plezalne obutve blagovne znamke Ocun. Izbirate lahko tudi med najnovejšo kolekcijo in posebnimi ponudbami. Plezalni čevlji Ocun Ozone, Strike, Rebel ali Oxi so si že pridobili veliko skupino oboževalcev. Ti si ne morejo predstavljati plezanja v nobeni drugi obutvi. Preverite, kateri modeli bodo najboljši za vas, in se pridružite klubu oboževalcev plezalnih čevljev blagovne znamke Ocun.