top

Deuter Nosilke

Deuterjevi nosilci za otroke omogočajo, da tudi najmlajši otroci spremljajo svoje starše na vsakem potovanju. Trpežni in visokokakovostni materiali so zagotovilo, da bo vaš malček zadovoljen in varen.

View as Grid List

6 Izdelki

 1. -9%
  Nosilka za otroke Deuter Kid Comfort - forest

  Seznam želja

 2. -10%
  Nosilka za otroke Deuter Kid Comfort Active SL - currant

  Seznam želja

 3. -19%
  Šilt Deuter KC Sun Roof - graphite

  Seznam želja

 4. -28%
  Otroška nosilka Deuter Kid Comfort - midnight

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

6 Izdelki

Počisti

Deuter izdeluje nosilce za otroke za starše, ki nikoli ne upočasnijo vožnje

Proizvajalec Deuter, znan v svetu outdoorja, je izdelal nosilce za otroke za vse tiste starše, ki jim otroci ne ogrožajo doseganja njihovih gorskih ciljev in jim ne predstavljajo ovire pri izpolnjevanju turističnih načrtov. V takšni konstrukciji bo nošenje otroka med pohodništvom po poti varno. Danes lahko kupci, ki želijo svoje malčke vzeti s seboj na izlete, izbirajo med različnimi modeli nosilcev za otroke. Pri odločitvi, kateri model izbrati, mora biti ključno vprašanje material, iz katerega je nosilec izdelan. Pozorni morate biti tudi na konstrukcijo okvirja. To je element, ki odloča o obliki celotne stvari in je odgovoren za namestitev vašega otroka v notranjost. Da bi se prepričali, da je položaj za vašega malčka čim bolj udoben, si morate natančno ogledati profil določenih modelov in biti pozorni na to, kakšnim otrokom so namenjeni.

Deuterjeve nosilke za otroke - za malčke, ki še ne hodijo sami

Potovanje z otroki, tudi najmanjšimi, ni nujno moteče. Vse, kar potrebujete, je, da s seboj na potovanje vzamete udoben Deuterjev nosilec za otroke Podobno kot pri izbiri ustreznega nahrbtnika je tudi tukaj pomembna funkcionalnost konstrukcije. Ženske izberejo ženske nahrbtnikeiz ponudbe outdoor nahrbtnikov, saj se bolje prilegajo ženskemu telesu. Pri izbiri ustreznega otroškega nahrbtnika je enako pomembno tudi vprašanje njegovega ustreznega prileganja. Preden torej izberete pravi model, natančno preberite opis in značilnosti. Najprej morate biti pozorni na okvir. Ta mora biti dovolj trden, da brez težav prenese otrokovo težo. Ko gre za varnost, ni prostora za kompromise. Aluminij in jeklo sta idealna materiala za izdelavo konstrukcije. Material okvirja je odvisen predvsem od cenovne skupine, v katero spada določen izdelek. Pri modelih višjega cenovnega razreda je to običajno aluminij, ki je poleg tega, da je trpežen, tudi zelo lahek.

Deuterjevi nosilci za otroke za različne odprave

Konstrukcija nosilcev za otroke Deuter je zasnovana tako, da je nošenje otroka za starše čim bolj udobno. Poleg tega je mogoče model uporabljati v statičnem načinu. Vaš malček bo varno počival v njej, ko boste otroško nosilo postavili na ravno površino. Celota bo bolj stabilna, saj lahko uporabite opore. Tudi ko se otrok premika, to ne sme zmanjšati ravni varnosti. Sistem nošenja je prav tako pomemben kot konstrukcija. Zasnovan je na podlagi rešitev, ki jih poznamo iz nahrbtnikov za nošenje na prostem. Nekateri modeli so nastavljivi, kar povečuje udobje pri uporabi. Varnostni pasovi in hrbtna plošča imajo enako nalogo. Ti elementi so prevlečeni z mehko tkanino, zato ne zmanjšujejo udobja pri nošenju celote. Medtem ko bederni pas služi kot dodatna opora za pravilno prileganje. Tudi ta je izdelan iz na otip prijetnih, a trpežnih tkanin.

Deuterjevi nosilci za otroke za različne odprave

Dobro zasnovan in ustrezno prilagojen sistem nošenja, ki ga imajo nosilci za otroke Deuter, omogoča prenos velikega dela tovora s hrbta na uporabnikove boke. Zaradi tega lahko ta model uporabljate dlje časa, na različnih vrstah potovanj, ne da bi pri tem izgubili udobje. Tudi daljša potovanja bodo udobnejša, ne le za starše, temveč tudi za otroke. Sedež in varnostni pasovi so obdelani s sintetično tkanino z občutljivo strukturo in mehko teksturo. Tako ste lahko popolnoma prepričani, da bo vaš otrok v nosilki sedel mirno, udobno in varno. Ko se mlajši otrok že počuti udobno, poskrbite tudi za starejšega. Za otroke, ki potujejo sami, Deuter ponuja privlačne malen nahrbtnik, namenjene začetnim pustolovcem.