top

Fantovski čevlji

Treking in plezalni čevlji za fante v trgovini 8a.si so sinonim za zapletene konstrukcije. Ponujajo največje udobje in komfort za še vedno rastoča otroška in mlada turistična stopala.
View as Grid List

83 Izdelki

 1. -17%
  Otroška obutev Reima Wetter 2.0 - greyish green

  Seznam želja

 2. -17%
  Otroška obutev Reima Edistys - ochre yellow

  Seznam želja

 3. -17%
  Otroška obutev Reima Edistys - black

  Seznam želja

 4. -10%
  Otroška obutev Reima Loskari - thyme green

  Seznam želja

 5. -11%
  Otroška obutev Reima Quicker - navy

  Seznam želja

 6. -10%
  Otroška obutev Reima Loskari - blue

  Seznam želja

 7. -21%
  Otroški sandali Teva Original Universal - gecko navy

  Seznam želja

 8. -34%
  Otroški sandali CMP Theseus Sandal Shoe - deep lake

  Seznam želja

 9. -33%
  Otroška obutev Reima Enkka - black

  Seznam želja

 10. -30%
  Otroška obutev Reima Nopein - white

  Seznam želja

 11. -31%
  Otroška obutev Reima Enkka - greyish green

  Seznam želja

 12. -13%
  Otroška obutev Inov-8 X-Talon 212 - blue/orange

  Seznam želja

 13. -25%
  Otroška obutev adidas TERREX Trailmaker - grey

  Seznam želja

 14. -10%
  Otroška obutev Salewa Wildfire 2 - flame/flame

  Seznam želja

 15. -10%
  Otroška obutev Salewa Wildfire 2 - gold/gold

  Seznam želja

 16. -16%
  Otroška obutev Salomon Patrol - laur/vanila/empyel

  Seznam želja

 17. -24%
  Otroška obutev Reima Coconi - ochre yellow

  Seznam želja

 18. -24%
  Otroška obutev Reima Coconi - black

  Seznam želja

 19. -24%
  Otroška obutev Reima Wetter 2.0 - navy

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

83 Izdelki

Počisti

Hlapčevski čevlji - plezanje

Ti modeli, namenjeni začetnikom in najmlajšim plezalcem, so konstrukcije, ki so skoraj identične svojim odraslim kolegom. Njihova oblika pa je optimalno prilagojena otroškim stopalom, kar zagotavlja udobje in odlično gibljivost na steni. Plezalni čevlji za dečke so eden od bistvenih delov opreme najmlajših plezalnih adeptov. Za popolno uživanje v tem športu morate biti ustrezno opremljeni. Tehnični plezalni čevlji za dečke so eden od elementov, ki lahko znatno izboljšajo udobje med prvimi poskusi na plošči ali skalah. Plezanje je za otroke odlična priložnost, da porabijo svojo ogromno energije, ko plezajo vse višje in višje.

Profesionalni plezalni čevlji za otroke nudijo najmlajšim maksimalno udobje.
Plezalni čevlji za dečke, podobno kot modeli za odrasle, nudijo tudi odličen oprijem. Vse zahvaljujoč edinstvenemu podplatu iz mešanice gume, ki zagotavlja popoln oprijem. Tako je veliko lažje opraviti zahtevnejše smeri in se odlično zabavati na steni. Plezalni čevlji za fante so običajno opremljeni s sistemom zapenjanja na velcro. Ta enostavna za uporabo in hkrati zanesljiva rešitev vašemu otroku omogoča, da čevlje hitro obuje in sname. Škoda časa za zavezovanje vezalk, če ga lahko preživite na steni.

Treking čevlji za dečke

Treking čevlji za otroke so pogosto opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki se uporablja v modelih za odrasle. Proizvajalci čevljev za na prostem se uporabljenih materialov in konstrukcij lotevajo z enako skrbnostjo. Zato treking čevlji za dečke nudijo potrebno udobje na prvih poteh in stezah vsakega otroka. Največji oprijem, optimalno prileganje otroškemu stopalu in udobje so glavne prednostne naloge sodobne otroške obutve. Večina modelov je popolna tako za potovanja kot za zabavo. Trgovina 8a.si ponuja deške čevlje vrhunskih blagovnih znamk, ki se uporabljajo na prostem. Otroška obutev blagovnih znamk La Sportiva, Columbia ali The North Face zagotavlja visokokakovostno zmogljivost in osupljiv videz v vseh razmerah. Najmlajšim bodo nudili udobje med prvimi gorskimi pohodi.

Treking čevlji za dečke

Vodilne blagovne znamke, ki se ukvarjajo s športom na prostem, poleg čevljev za odrasle v svojih zbirkah ponujajo tudi napredne deške čevlje. Uporabljene tehnologije temeljijo na rešitvah, ki se odlično obnesejo tudi v najbolj tehničnih modelih, zato ti fantovski čevlji ponujajo odlične zmogljivostne lastnosti. Sodobni materiali so omogočili znatno zmanjšanje teže otroških čevljev, hkrati pa ohranili visoko vzdržljivost zgornjega dela. Zaradi tega deški čevlji ne omejujejo otrok med igro in ne povečujejo teže med gorskimi izleti. Posebej razviti podplati zagotavljajo visok oprijem na praktično vsakem terenu, zato se lahko vaš otrok varno giblje v vsestranskih razmerah. Za največje udobje pri obuvanju otroških čevljev so vezalke pri modelih za najmlajše uporabnike pogosto nadomeščene z velcro ali posebnimi sistemi za hitro zapenjanje. Tako je obuvanje in slačenje čevljev izjemno enostavno.