top

Trail tekaški čevlji Dynafit

Dynafit ® trail čevlji so vodilni izdelek te italijanske blagovne znamke. Zaradi odličnega profila podplata in žleba v tekalni plasti čevlji varno in stabilno vodijo nogo po zelo zahtevnih gorskih terenih.
View as Grid List

54 Izdelki

  1. -19%
    Moški tekaški čevlji Dynafit Alpine - army/bluberry

    Seznam želja

  2. -25%
    Moški tekaški čevlji Dynafit Ultra 100 GTX - reef/ibis

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

54 Izdelki

Počisti
Dynafit trail čevlji

Dynafit trail čevlji - široka ponudba izdelkov

Če iščete brezkompromisno kakovostno obutev za tek po terenu, je obutev Dynafit za tek po terenu idealna izbira. Blagovna znamka je znana po izdelavi lahke in praktične gorske opreme, pri svojih tekaških izdelkih pa se osredotoča na visoko raven udobja in vzdržljivosti. S široko paleto modelov lahko vsak tekač najde Dynafit trail čevlje s specifikacijami, ki mu ustrezajo! Ponudba blagovne znamke Dynafit vključuje modele za skale, blato, pa tudi modele z vsestransko konstrukcijo, ki so kot nalašč za dolge teke po spremenljivem terenu. Ko izberete čevlje Dynafit za tek po terenu, izberete preverjene rešitve, ki vam bodo omogočile tek na dolge razdalje. Tako med treningi kot na tekmovanjih!

Tudi najboljša tehnologija

Dynafitovi čevlji za hojo po terenu so izdelani le iz najkakovostnejših materialov, da je njihova konstrukcija lahka, vzdržljiva in zračna. Če se ne nameravate odpovedati teku v slabem vremenu, je vredno izbrati čevlje z membrano GORE-TEX®. Ta vam bo zagotovila potrebno vodoodporno zaščito, ne da bi pri tem vplivala na zračnost zgornjega dela! Glede na model lahko izbirate tudi med dvema vrstama zavezovanja. Klasični sistem z vezalkami ali sistem z elastično vrvico in zamaški. Slednji je odličen za tekmovanja! Ne le, da vam bo omogočil takojšnjo prilagoditev obsega čevlja vaši nogi, temveč ga lahko v primeru, da vanj zaide kamen, takoj snamete, očistite in ponovno namestite. Dynafit trail čevlji so tudi zagotovilo za ustrezen oprijem! Kot veste, je najpomembnejša značilnost čevljev za treking katere koli blagovne znamke podplat. Ko je pravilno izbran, zagotavlja visoko raven oprijema in varnosti. Dynafit trail čevlji imajo rešitve, ki temeljijo na gumenih spojinah Pomoca in Vibram®. Zagotavljajo visoko vzdržljivost in potreben oprijem med tekom.

Dynafit trail čevlji v ponudbi 8a.si

V ponudbi 8a.si lahko najdete tako ženske kot moške čevlje Dynafit trail Glede na vaše želje in teren lahko izberete modele za tek v skali, blato ali ultra tek. Ne glede na to, kaj boste izbrali, si boste zagotovili maksimalno udobje in oprijem na vseh vrstah terena. Dynafit trail čevlji so odlična izbira tako za amaterje kot profesionalce. Izpolnili bodo tudi najvišja pričakovanja!