top

Kolesarske kape

Kolesarske kape so odlična izbira za hladne dni in poletno vročino. Kolesarska kapa, ki se prilega glavi pod čelado, se bo dobro obnesla pri nižjih temperaturah, lahka kolesarska kapa pa vas bo poleti zaščitila pred žgočim soncem!
View as Grid List

7 Izdelki

 1. -24%
  Kolesarska kapa POC Thermal Cap - zink orange

  Seznam želja

 2. -19%
  Kolesarska kapa POC Thermal Cap - uranium black

  Seznam želja

 3. -25%
  Kolesarska kapa Maloja Quirl - midnight primrose

  Seznam želja

 4. -25%
  Kolesarska kapa Maloja Quirl - moonless

  Seznam želja

 5. -30%
  Kolesarska kapa POC Thermal Cap - zink orange

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

7 Izdelki

Počisti

Kolesarske kape - za profesionalce in vsakdanjo uporabo

Kolesarska kapa je zelo funkcionalen dodatek k vaši opremi, ne glede na to, ali trenirate cestno kolesarjenje ali se vsak dan vozite v službo na svojih najljubših dveh kolesih. Odlična je za zaščito glave pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Primeren model bo zagotavljal toplotno izolacijo, ščitil pred vetrom ali učinkovito varoval glavo pred ostrim soncem. Seveda pa pri oblačenju kape ne smemo žrtvovati varnosti, kar pomeni čelado. Zato so kolesarske kape pod čelado običajno izdelane iz tankih materialov brez odvečnih dodatkov. Zaradi preprostega kroja se bodo udobno nosile pod večino čelad. Moška ali ženska kolesarska kapa je odličen stilski dodatek.

Kolesarska kapa za vse letne čase

V hladnejšem delu leta je zaščita glave pred hitro podhladitvijo izjemno pomembna. Med kolesarjenjem se najhitreje ohladijo roke, noge in glava. Zato bo zimska kolesarska kapa odlična izbira v najhladnejšem obdobju. Te modele, ki se odlično prilegajo glavi, lahko večinoma nosite pod čelado. Dobro je, če je kapa opremljena z membrano, odporno proti vetru, zaradi česar še bolje ščiti pred mrazom, tudi med hitro vožnjo. Lažje pletenine se bodo dobro obnesle spomladi in jeseni. Majhna velikost takšne kape omogoča, da jo lahko preprosto pospravite v zadnji žep majice, ko postane prevroče. Modeli, pripravljeni za vroče vreme, so precej drugačni. Poletna kapa za kolesarsko čelado je običajno izdelana iz krhkega materiala, ki omogoča odlično prezračevanje in zelo učinkovito odvaja vlago. Lahka kolesarska kapa bo preprečila, da bi vam znoj s čela kapljal v oči, hkrati pa vas bo zaščitila pred bleščanjem sončnih žarkov. Je odličen dodatek pod kolesarsko čelado in je priljubljen pri številnih ljubiteljih cestnih koles, gramoznih koles ali koles z eno hitrostjo.

Poglejte pokrovčke za kolesa vrhunskih blagovnih znamk - spletna trgovina 8a.si!

Zanašamo se na najboljše blagovne znamke, ki zagotavljajo visoko raven izdelave izdelkov. Zato vsaka kolesarska kapa zagotavlja izjemne lastnosti delovanja in visoko vzdržljivost. Prizadevamo si, da bi bili naši izdelki čim bolj raznoliki, tako da boste ne glede na to, kakšno kolo vozite, med njimi našli model, ki bo ustrezal vašim potrebam. Kape za MTB, cestna in gravel kolesa, turna kolesa ter tekmovanja pomenijo maksimalno udobje v hladnih in vročih dneh!