top

AeroPress

AeroPress je blagovna znamka, s katero je priprava izjemno kakovostne kave otročje preprosto. Prenosni kavni aparati iz kavnih zrn iztisnejo polno aromo. Preverite kompaktne aparate AeroPress in uživajte v okusni kavi doma ali na potovanju.
View as Grid List

7 Izdelki

na stran
View as Grid List

7 Izdelki

Počisti

AeroPress

Izbirate aparat, ki lahko pripravi kavo v 1 minuti? Radi eksperimentirate z debelino zrn, temperaturo vode ali dolžino kuhanja? Ali vam je najpomembnejša preprostost in funkcionalnost? Kavni aparat AeroPress odlično izpolnjuje vse te zahteve. S tem nenavadnim izumom iz ZDA lahko v nekaj trenutkih pripravite aromatičen napitek. Zelo enostavno ga je očistiti, zaradi majhne velikosti pa ga lahko vzamete s seboj kamor koli. Primeren je za vaš nahrbtnik za treking, ročno prtljago na letalu ali celo za vašo vsakdanjo torbo. Izjemno enostavno načelo aparata AeroPress pomeni, da lahko tudi tisti, ki ne marajo kuhanja kave, zlahka pripravijo okusen napitek s polnejšim okusom in brez pretirane grenkobe. Z aparatom za kuhanje AeroPress lahko hitro in preprosto pripravite svojo najljubšo kavo kjer koli!

Kratka zgodovina blagovne znamke

Podjetje je leta 1984 pod imenom Aerobie ustanovil Alan Adler, upokojeni inženir univerze Stanofrod. Oseba, ki jo zanimajo nove rešitve, inovativni modeli in izumi. Danes ima več kot 40 patentov in je ves čas aktiven. Sprva se je podjetje ukvarjalo s proizvodnjo športne opreme, predvsem igrače Aerobie Pro Flying ring. Leta 2004 pa se je Alan Adler začel zanimati za postopek kuhanja kave. Odločil se je, da bo izdelal preprosto napravo, ki bo pripravila okusno kavo. Tako je AeroPress Original debitiral leta 2005 in hitro postal prodajna uspešnica. Dovolj je povedati, da se danes prodaja v več kot 80 državah po vsem svetu. Leta 2017 je podjetje prodalo podjetje Aerobie in postalo AeroPress Inc., ki se osredotoča na prenosne aparate za kuhanje kave.

Kako deluje naprava za pripravo kave AeroPress?

Priprava kave v aparatu ameriške blagovne znamke je zelo preprosta. Celoten postopek je sestavljen iz treh korakov. Najprej vanj vlijemo kavo in zalijemo z vodo. Nato rahlo premešamo in počakamo, da se kava skuha za 10-30 sekund. Tretjič, z rahlim pritiskom na bat AeroPressa potisnemo pijačo skozi filter. To je vse, kar potrebujete, in kava je pripravljena za pitje! Vredno je poslušati nasvete izkušenih uporabnikov. Najbolje je potiskati bat z zmerno silo in hitrostjo. Prehitro potiskanje kave lahko zamaši filter in oteži celotno delovanje. Kava mora biti pravilno zmleta. Če voda prehitro steče skozi kavo, so zrna verjetno slabo zmleta. Vedeti je treba tudi, da ni enega samega popolnega načina priprave kave v aparatu AeroPress. Najbolje je, da se zanesete na svoj okus in kavo skuhate tako, da bo za vas najbolj okusna. Ena od glavnih prednosti teh prenosnih aparatov za kavo je, da lahko po mili volji eksperimentiramo z različnimi načini priprave kave

Originalne izdelke AeroPress lahko kupite v trgovini 8a.si

V naši ponudbi boste našli prenosne kavne aparate Aeropress za pripravo aromatične kave kjerkoli na svetu. Je odličen dodatek k opremi za družinsko kampiranje, poletni izlet v skale ali daljši pohodniški izlet. Kompaktna velikost, majhna teža in predvsem kakovostna kava so največje prednosti za vse ljubitelje aromatičnega napitka. Ameriška blagovna znamka AeroPress je nedvomno povzročila revolucijo na trgu potovalnih aparatov za kavo, vendar so njene naprave prav tako priljubljene za vsakodnevno uporabo v pisarnah, doma ali povsod, kjer nimamo enostavnega dostopa do kavnega avtomata.