top

Mehke steklenice in bidoni za tek

Tekaške steklenice so praktična rešitev, ko se udeležujete tekmovanj ali treningov. Z njimi bo vsak tek učinkovitejši, vi pa boste lažje pretekli naslednje kilometre.
View as Grid List

19 Izdelki

 1. -13%
  Softflask HydraPak Softflask 150ml - malibu blue

  Seznam želja

 2. -23%
  Softflask CamelBak Quick Stow Flask 500 ml - blue

  Seznam želja

 3. -25%
  Softflask CamelBak Quick Stow Flask 650 ml - blue

  Seznam želja

 4. -13%
  Softflask Dynafit Flask 350ML - transparent

  Seznam želja

 5. -20%
  Softflask Dynafit Flask 500ML - transparent

  Seznam želja

 6. -10%
  Softflask Inov-8 Softflask 0.25 - clear/black

  Seznam želja

 7. -24%
  Steklenica HydraPak Skyflask Speed 300ml - clear

  Seznam želja

 8. -13%
  Steklenica HydraPak Skyflask IT 500ml - clear

  Seznam želja

 9. -26%
  Softflask HydraPak Skyflask 500ml - malibu blue

  Seznam želja

 10. -20%
  Softflask Silva Soft Flask 500ml

  Seznam želja

 11. -25%
  Softflask Osprey Hydraulics 500ml SoftFlask

  Seznam želja

 12. -5%
  Softflask Grivel Soft Flask 500 ml

  Seznam želja

 13. -10%
  Lonček Inov-8 SpeedCup 0.2 - clear/black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

19 Izdelki

Počisti

Steklenice za tek - potrebna podpora med naporom.

Tekmovalna steklenička za vodo se odlično prilega telovnikom ali pasovom, s katerimi se odpravljate na gorske poti ali mestne poti. Njihova zasnova zagotavlja, da steklenička za vodo ostane stabilna in ne pade med dinamičnim gibanjem. Zaradi športnega namena tovrstnih modelov so izdelani iz trpežne in lahke plastike. To pomeni, da vas tekaška steklenička za vodo ne bo preobremenila, svojo vzdržljivost pa bo ohranila tudi za naslednje aktivne sezone. Zahvaljujoč temu bo tekaška steklenička zdržala tudi naporne gorske teke in mestne treninge. Nekatere steklenice za vodo imajo posebne elemente, ki omogočajo pritrditev na telovnike ali nahrbtnike. To zagotavlja, da bodo ohranile potrebno stabilnost in da jih boste imeli vedno pri roki. Zaradi ustrezne oblike se tekaške plastenke za vodo zlahka namestijo v večino žepov tekaških ali kolesarskih nahrbtnikov.

Mehke bučke - enostavne za prenašanje in lahke

Če ste minimalist in vam je pomembna lahka oprema, je najboljša rešitev izbira mehke bučke namesto steklenice za vodo. Ta zasnova z naslednjim požirkom vode zmanjša svojo prostornino in po izpraznitvi zavzame zelo malo prostora To pomeni, da bo, ko boste popili vso vodo, ta vrsta tekaške plastenke za vodo prišla v vsak žep jakne, telovnika ali kratkih hlač. Mehke stekleničke so opremljene z ustniki namesto s klasičnim zamaškom. Z njimi je veliko lažje ravnati med dinamičnimi gibi, zato med tekom ne boste izgubljali dragocenega časa. Za pitje osvežilne vode samo nežno pritisnite ustnik z ustnicami. Stekleničke za tek imajo raztopino, ki ne draži kože. Ustniki so običajno izdelani iz silikona, ki je zelo občutljiv.

Steklenička za tek - zdrava in udobna

Nekatere oblike steklenic za tekočo vodo imajo ustnik nameščen na daljši cevi. Zaradi tega lahko takšno konstrukcijo ali druge mehke bidone nosite v žepu na naramnici tekaškega nahrbtnika ali telovnika. To pomeni, da boste pridobili lažji dostop do vode, ne da bi vam bilo treba izvleči model in ga držati v roki. Zaradi dejstva, da je vsaka tekaška steklenička za vodo izdelana iz plastike, njeni oblikovalci uporabljajo zdrave rešitve. Tekaške steklenice imajo materiale, ki ne vsebujejo škodljivih kemikalij v obliki BPA ali ftalatov. Zaradi tega se v vodo ali pijačo ne bodo sproščali telesu škodljivi delci. Poleg tega imajo nekateri modeli tehnologije, ki zmanjšujejo nastajanje neprijetnih vonjav. To pomeni, da boste lahko vedno uživali v naravnem okusu vode iz steklenice za tek.