top

Čelade Black Diamond

Plezalne čelade Black Diamond zagotavljajo največjo varnost v gorah. Napredni modeli ponujajo kombinacijo nizke teže in odličnega prezračevanja. Ponujamo ženske in moške čelade BD za uporabo v skalah in gorah.
View as Grid List

20 Izdelki

na stran
View as Grid List

20 Izdelki

Počisti

Plezalne čelade Black Diamond - nepogrešljiv del opreme

Znamka Black Diamond je pravi specialist za gorsko opremo. Njena ponudba vključuje vse elemente, potrebne za plezanje. Ponudba ne bi bila popolna brez čelad Black Diamond. Čelada je eden najpomembnejših elementov opreme za plezanje v skali ali gorah. Za vašo varnost je zaščita glave pred padajočim kamenjem ali ledom prednostna naloga. Modeli blagovne znamke BD so konstrukcije, izpopolnjene v več letih proizvodnje, ki ne zagotavljajo le najvišje ravni varnosti, temveč so tudi izjemno udobne pri uporabi. Prava oblika lupine, zračniki, sistem prilagajanja čelade obsegu vaše glave, kavlji za čelne svetilke - vsi ti elementi in njihova izdelava se kažejo v velikem udobju pri uporabi. Čelade Black Diamond so izdelane v ženski in moški različici, zato zagotavljajo optimalno prileganje tako ženskim kot moškim ljubiteljem plezanja.

Katere so značilnosti plezalnih čelad Black Diamond?

BD čelade so napredne konstrukcije, zasnovane s pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Konstrukcija večine modelov temelji na kombinaciji pene EPS s polikarbonatno lupino. Takšna konstrukcija se odlično obnese v primeru udarca s kamnom. Notranji sloj ima lastnosti, ki odlično ublažijo udarec in absorbirajo del energije. Zunanja plast je razmeroma trda, ponuja odličen videz in ščiti čelado pred enostavnimi poškodbami med prevozom. Celota je hkrati izjemno lahka. Plezalne čelade Black Diamond se odlično prilegajo vaši glavi. Deloma tudi zato, ker so izdelane v dveh različicah - za ženske in za moške. Deloma je to tudi posledica sistema za prilagajanje. Z njim lahko čelado optimalno prilagodite svojemu obsegu glave, zato celota ostane stabilna tudi na najzahtevnejših delih. Vsi modeli čelad BD so dobro prezračevani. To je posledica velikega števila odprtin v lupini, ki omogočajo dobro kroženje zraka. Vse čelade Black Diamond so opremljene s praktičnim sistemom za pritrditev čelne svetilke. Zato se lahko varno približate steni, tudi ko se stemni.

Black Diamond - plezalne čelade lahko kupite v spletni trgovini 8a.si

Na voljo imamo celoten izbor plezalnih čelad Black Diamond Med njimi najdete ikonični model BD Half Dome - v ženski in moški različici. Tudi model Black Diamond Vapor, ki ponuja izjemno nizko težo, je tisti, ki zagotovo izstopa iz celotne zbirke. To je popoln model, če cenite izjemno nizko težo. Vse čelade Black Diamond so oblikovane tako, da zagotavljajo največje udobje med uporabo. Optimalno profiliran sprednji rob zagotavlja široko vidno polje in omogoča udobno gledanje navzgor.

Poglejte tudi drugo opremo Black Diamond!