top

Osprey

Nahrbtniki Osprey so nahrbtniki najvišje kakovosti – za treking, pohodništvo, kolesarjenje in plezanje. Različne velikosti ter ženski in moški modeli vam bodo omogočili, da izberete nahrbtnik, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.
View as Grid List

68 Izdelki

 1. -10%
  Potovalna torba Osprey Transporter 40 - red mountain

  Seznam želja

 2. -20%
  Magnetna montaža Osprey Hydraulics Hose Magnet Kit

  Seznam želja

 3. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 25 - postal blue

  Seznam želja

 4. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Escapist 20 - black

  Seznam želja

 5. -14%
  Meh Osprey Hydraulics Reservoir 2L

  Seznam želja

 6. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 12 - coal grey

  Seznam želja

 7. -22%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 5 - black

  Seznam želja

 8. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Syncro 12 - black

  Seznam želja

 9. -20%
  Kolesarski nahrbtnik Osprey Siskin 12 - postal blue

  Seznam želja

 10. -20%
  Torbica za okoli pasu Osprey Savu 2 - black

  Seznam želja

 11. -25%
  Gorski nahrbtnik Osprey Mutant 22 - mars orange

  Seznam želja

 12. -26%
  Tekaški brezrokavnik Osprey Dyna 6 - verdigris green

  Seznam želja

 13. -23%
  Nahrbtnik za tek Osprey Dyna 15 - verdigris green

  Seznam želja

 14. -26%
  Tekaški brezrokavnik Osprey Duro 6 - blue sky

  Seznam želja

 15. -24%
  Nahrbtnik za tek Osprey Duro 15 - blue sky

  Seznam želja

 16. -20%
  Torbica za okoli pasu Osprey Talon 6 - cosmic red

  Seznam želja

 17. -20%
  Mestni nahrbtnik Osprey Daylite Cinch - dream purple

  Seznam želja

 18. -20%
  Kovček Osprey Rolling Transporter 40 - venturi blue

  Seznam želja

 19. -10%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Stratos 24 - poinsettia red

  Seznam želja

 20. -20%
  Softflask Osprey Hydraulics 500ml SoftFlask

  Seznam želja

 21. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Talon 22 - stealth black

  Seznam želja

 22. -11%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Talon 55 - ceramic blue

  Seznam želja

 23. -11%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Exos 48 - blue ribbon

  Seznam želja

 24. -20%
  Pohodniški nahrbtnik Osprey Aether Plus 60 - black

  Seznam želja

 25. -20%
  Potovalna torba Osprey Transporter 95 - black/black

  Seznam želja

 26. -20%
  Mestna torba Osprey Transporter Boarding Bag - black

  Seznam želja

 27. -10%
  Nahrbtnik Osprey Daylite Plus - cosmic red

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

68 Izdelki

Počisti

Osprey - zanesljivi nahrbtniki za pohodništvo

Znamka Osprey izvira iz Združenih držav Amerike, iz sončne Kalifornije. Nahrbtniki, ki jih je oblikovala in izdelala ta blagovna znamka, so med najboljšimi na svetu. Modeli, ki jih izbirajo tako pohodniki kot profesionalci, so prefinjene konstrukcije, ki jih odlikujeta najvišja kakovost in vzdržljivost.

Osprey nahrbtniki - blagovna znamka z zgodovino

Zgodovina tega proizvajalca nahrbtnikov se je začela že leta 1974. Na začetku je njen ustanovitelj Mike Pfotenhauer sam oblikoval in izdeloval nahrbtnike zase in za svoje prijatelje. S šivalnim strojem je ustvaril modele, ki so bili udobnejši in boljši od drugih nahrbtnikov na trgu. Kmalu se je njegova strast do izdelovanja nahrbtnikov razvila v blagovno znamko Osprey, ki je danes znana po vsem svetu. Ameriški nahrbtniki so si pridobili občudovanje tako profesionalcev, ki od svoje opreme zahtevajo največjo vzdržljivost in zanesljivost, kot pohodnikov, ki iščejo udobje in vsestranskost. Danes je ponudba izdelkov tega proizvajalca zelo široka in vključuje specializirane gorske in plezalne nahrbtnike, večje modele, namenjene pohodništvu, manjše pohodniške nahrbtnike, pa tudi ultralahke modele za tek ali kolesarske nahrbtnike. Mike Pfotenhauer še vedno oblikuje nahrbtnike in pri tem doživlja enako veselje kot pred več kot 40 leti. Sodobni materiali in oblikovne rešitve pomenijo, da se Ospreyjevi nahrbtniki nenehno razvijajo ter zagotavljajo še več udobja, prileganja in prezračevanja.

Različni nahrbtniki Osprey

Z rastjo blagovne znamke se je močno razširila tudi njena ponudba. Danes je na njej na desetine nahrbtnikov, ki se razlikujejo po videzu, razporeditvi žepov, uporabljenih materialih ali namenu. Zaradi jasne razdelitve zbirke je mogoče hitro najti nahrbtnike, ki nas zanimajo. Posamezne serije so označene na podlagi predlaganega namena določenega modela.

Osprey - gorski in pohodniški nahrbtniki

Turizem z nahrbtniki je področje, na katerem je ameriška blagovna znamka neprekosljiva. Odlično zasnovani modeli zagotavljajo visoko raven udobja in omogočajo prenašanje precejšnje količine prtljage, ne da bi povzročali nelagodje. Največji Treking nahrbtniki Osprey so razvrščeni v serijo Backpacking. To so modeli, ki so odlični za večdnevne ali celo večtedenske odprave. Vanj lahko spravite šotor, pohodniški kuhalnik, hrano in osnovna oblačila. Za tiste, ki se odpravljajo na krajša potovanja, so na voljo pohodniški nahrbtniki Osprey Odlikuje jih nekoliko manjša velikost, ki je kot nalašč za enodnevne ali vikend izlete na gorske poti. Oblikovalci niso pozabili niti na izkušene ljubitelje gora, ki se ukvarjajo s plezanjem. Modeli iz serije Plezanje vam bodo omogočili udobno pakiranje in prenašanje potrebne opreme s seboj.

Široka izbira športnih nahrbtnikov Osprey

Športni navdušenci bodo zagotovo cenili vse Ospreyjeve kolekcije športnih nahrbtnikov Med njimi je najbolj priljubljen multišportni šport. Vsebuje najbolj vsestranske modele, s katerimi se boste odpravili na pohod po poti, kolesarski izlet ali jih uporabili na še kakšen drug način. Za ljubitelje zimskih aktivnosti so v seriji Snowsports na voljo nahrbtniki za smučarje. Ne glede na to, ali ste na urejenih smučiščih ali na turnem smučanju v svežem prahu, boste našli model, ki vam bo ustrezal. Poleti pa so popolni minimalistični nahrbtniki iz serije Osprey Hydration Ti modeli so opremljeni z rezervoarji za vodo, da boste ves dan optimalno navlaženi. Odlični so za kolesarjenje, tek ali vožnjo s kajakom.

Potovalni in mestni nahrbtniki

Znamka Osprey se poleg nahrbtnikov za na prostem ponaša tudi s prefinjenimi modeli, namenjenimi za potovanja, ki so zbrani v seriji Travel Primerni so za dolge lete, potovanja z vlakom ali avtobusom. Njihova zasnova ne vsebuje veliko zunanjih sestavnih delov, zato so idealni za premikanje v gneči, polaganje nahrbtnikov v prtljažne lopute ali njihovo pobiranje s tekočih trakov pri prevzemu prtljage. Če se ne odpravljate nikamor, ampak potrebujete zanesljiv Ospreyjev mestni nahrbtnik, vam bodo na pomoč priskočili modeli iz kolekcije Everyday. Kompaktni modeli so primerni za vožnjo z avtobusom, mestnim kolesom ali hojo. Ti nahrbtniki, v katerih je prostora za prenosni računalnik, pomembne dokumente, drugi zajtrk in nekaj manjših predmetov, so priljubljena izbira za številne uporabnike. Odlikuje jih enako visoka kakovost izdelave in trpežnost materialov kot modele za pohodništvo in gorska kolesa.

Osprey - nahrbtniki, izdelani s strastjo in skrbjo za okolje

Tega proizvajalca vodi več načel, ki neposredno vplivajo na okolje. Prvič, nahrbtniki Osprey so zasnovani in izdelani tako, da so kar najbolj trpežni, zato jih lahko uporabljate zelo dolgo. To pomeni prihranek naravnih virov in energije, potrebnih za proizvodnjo novih enot. Drugič, proizvajalec prepreči izdelavo prevelikega števila nahrbtnikov, po katerih stranke ne povprašujejo. Tretjič, Osprey uporablja le najboljše razpoložljive materiale in poskrbi, da jih v proizvodnem procesu uporablja čim bolj gospodarno, kar znatno zmanjša količino odpadkov. Četrtič, izdelki ameriškega proizvajalca niso osredotočeni na modo, temveč na funkcionalnost, tako da kupcev ne spodbuja k menjavi nahrbtnika vsako sezono, temveč le takrat, ko ga resnično potrebujejo. Petič, podjetje za svoje nahrbtnike uporablja tudi reciklirane materiale, kjer je to mogoče, s čimer še manj vpliva na okolje.

Kakovostne nahrbtnike ameriškega proizvajalca kupite na 8a.si

Moderni in dobro oblikovani hrbtniki Osprey - trgovina 8a.si ponuja širok izbor modelov tega proizvajalca, s katerimi lahko model popolnoma prilagodite dejavnosti, ki jo opravljate. Ne glede na to, ali iščete nahrbtnik za v gore, velik model za večtedensko pohodništvo ali potovalni nahrbtnik za na letalo, boste v naši ponudbi zagotovo našli model, ki vam bo všeč. Na tisoče uporabnikov po vsem svetu ceni Ospreyjeve nahrbtnike in potovalne torbe, ki so kot nalašč za vse, kamorkoli se odpravite - na popoldanski pohod, vikend izlet v gore ali dolge počitnice v divjini.