top

Meindl

Meindl je znan kot odličen proizvajalec kakovostne gorske obutve. V ponudbi boste našli klasične treking čevlje, pa tudi pohodniške čevlje s sodobno zgradbo. Preverite bogato ponudbo outdoor obutve!
View as Grid List

44 Izdelki

 1. -23%
  Ženski treking čevlji Meindl Kansas Lady GTX - brown

  Seznam želja

 2. -21%
  Ženski treking čevlji Meindl Jersey Lady PRO - brown

  Seznam želja

 3. -15%
  Treking čevlji Meindl Vakuum Men GTX - dark brown

  Seznam želja

 4. -20%
  Treking čevlji Meindl Kansas GTX - old loden

  Seznam želja

 5. -20%
  Treking čevlji Meindl Schlern MFS - dark brown

  Seznam želja

 6. -20%
  Pohodniški čevlji Meindl Top Trail GTX - loden/orange

  Seznam želja

 7. -15%
  Treking čevlji Meindl Engadin Men MFS - old loden

  Seznam želja

 8. -23%
  Ženski treking čevlji Meindl Vakuum Lady GTX - brown

  Seznam želja

 9. -18%
  Pristopni čevlji Meindl Literock GTX - blue/orange

  Seznam želja

 10. -23%
  Treking čevlji Meindl Jersey PRO - dark brown

  Seznam želja

 11. -15%
  Treking čevlji Meindl Borneo 2 MFS - brown/nougat

  Seznam želja

 12. -23%
  Moški pohodniški čevlji Meindl Ohio 2 GTX - mahogany

  Seznam želja

 13. -20%
  Treking čevlji Meindl Litepeak GTX - blue/orange

  Seznam želja

 14. -20%
  Treking čevlji Meindl Ontario GTX - jeans/orange

  Seznam želja

 15. -20%
  Treking čevlji Meindl Tonale GTX - black/red

  Seznam želja

 16. -20%
  Treking čevlji Meindl Tonale GTX - dark green/lemon

  Seznam želja

 17. -20%
  GORE TEX čevlji Meindl Albis MFS dark brown - dark brown

  Seznam želja

 18. -18%
  Pristopni čevlji Meindl Literock GTX - granite/red

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

44 Izdelki

Počisti

Meindl čevlji so zelo zanesljivi

Najbrž ni ljubitelja pohodništva, ki se med številnimi gorskimi odpravami ne bi srečal z gorsko obutvijo znamke Meindl. Klasični usnjeni pohodni čevlji, ki zagotavljajo odlično stabilnost, visoko vzdržljivost in odličen slog, so zaščitni znak tega nemškega proizvajalca. Čevlji te blagovne znamke so ena najpogostejših izbir vseh navdušencev nad pohodništvom. Naj gre za večtedenske odprave po gorskih poteh v oddaljenih predelih sveta ali pohode ob koncu tedna v bližnjem gozdu. Navsezadnje je udobje za noge ključnega pomena za vsakega ljubitelja pohodništva, ne glede na to, kako ambiciozen je izziv. Blagovna znamka Meindl izdeluje obutev že skoraj 100 let, čeprav njene korenine segajo v konec 17. stoletja, ko se ime Meindl pojavi v zgodovinskih zapisih v zvezi s prvim čevljarjem v kraju Kirchanschoring. Vendar je podjetje šele v dvajsetem stoletju doživelo dinamično rast in postalo zelo priljubljeno med gorskimi pohodniki, ki so potrebovali zanesljivo obutev, ki se dobro obnese na terenu.

Diferencirani čevlji Meindl

V obutvi nemškega proizvajalca vsekakor prevladujejo klasični pohodni čevlji. Desetletja razvijane oblikovne rešitve usnjenih zgornjih delov omogočajo, da je vsak model izpopolnjen do potankosti. Poudarek na klasičnih pohodniških čevljih seveda ne pomeni, da se je blagovna znamka Meindl ustavila na področju tehnologije obutve. Ravno nasprotno. Proizvajalec namreč odlično združuje tradicionalne rešitve z najnovejšimi tehnološkimi izumi. Poleg škornjev s klasičnim usnjenim zgornjim delom so na voljo tudi škornji Meindl z vodoodporno membrano GORE-TEX®. To je odlična zaščita pred vodo, zaradi česar je hoja v deževnih ali zasneženih razmerah še bolj udobna, stopala pa so bolje zaščitena pred vlago. Strokovnjaki blagovne znamke Meindl si aktivno prizadevajo tudi za izboljšanje klasičnih materialov, kot je naravno usnje. Z razvojem in uporabo povsem novih načinov strojenja usnja lahko znatno zmanjšamo vpliv na okolje.

Široka izbira obutve znamke Meindl

Nemški proizvajalec čevljev ponuja široko paleto modelov za številne dejavnosti. V ponudbi prevladujejo pohodniški čevlji, namenjeni premagovanju gorskih poti z nahrbtnikom. Zagotavljajo odlično stabilnost, ustrezno blaženje in zaščito pred spremenljivimi vremenskimi razmerami, na katere lahko naletimo na poti. Zelo priljubljeni so tudi nekoliko lažji pohodniški čevlji Meindl z modernejšim dizajnom. Idealne so za lažje poti, saj zagotavljajo lahkotnost in odlično blaženje. Med obutvijo nemške blagovne znamke lahko najdemo tudi škornje za vsakodnevno uporabo v mestu. Za izdelavo zgornjega dela je uporabljeno najkakovostnejše naravno usnje, ki zagotavlja fantastičen videz in neprekosljivo vsakodnevno zmogljivost. Ne glede na to, kakšne čevlje potrebujete, ste lahko prepričani, da boste v Meindlovi ponudbi našli model, ki vam bo popolnoma ustrezal!"