top

Otroške spalne vreče

Ti modeli spalnih vreč so bili pripravljeni z mislijo na najmlajše popotnike. Ustrezna dolžina in izolacija zagotavljata udoben spanec po aktivnem dnevu.
View as Grid List

23 Izdelki

 1. -30%
  Otroška spalna vreča Easy Camp Moon 200 Jr.

  Seznam želja

 2. -15%
  Spalna vreča Big Agnes Wolverine 20 (152 cm)

  Seznam želja

 3. -19%
  Otroška spalna vreča Coleman Lotus S

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

23 Izdelki

Počisti

Spalne vreče za otroke

Spalne vreče za otroke so nepogrešljive na družinskih potovanjih. Da bi mladim popotnikom zagotovili optimalno toplotno udobje, smo pripravili ponudbo deških spalnih vreč priznanih blagovnih znamk Večina jih temelji na enakih tehnologijah in rešitvah kot modeli za odrasle, kar jim daje izjemne izolacijske lastnosti in zagotavlja maksimalno udobje spanja. Poleg tega otroške spalne vreče odlikuje barvita zasnova. Posebni modeli za dečke in deklice so kot povabilo, da se otroci zatečejo k udobnemu počitku, zlasti po dnevu, polnem dogodivščin. V ponudbi naše spletne trgovine 8a.si boste našli različne detske spalne vreče, tako modele tipa mumija kot tudi kvadratne, ki jih lahko uporabite tudi kot odejo.

Kako izbrati pravi model za otroka?

Ko ste izbrali model spalne vreče za svojega otroka, si velja vzeti nekaj časa za izbiro prave velikosti. Detske spalne vreče, tako kot modeli za odrasle, ne smejo biti niti premajhne niti prevelike. Če je spalna vreča prekratka, bo to bistveno zmanjšalo udobje spanja vašega otroka, kar je lahko zelo pomembno v zunanjih razmerah. Predolge spalne vreče pa bodo negativno vplivale na toplotno udobje med spanjem. Zaradi preveč prostora v notranjosti bo spalna vreča izgubila del svojih izolacijskih lastnosti in vašega otroka ne bo tako učinkovito ščitila pred mrazom!

Različni modeli otroških spalnih vreč

Detske spalne vreče so na voljo v dveh oblikah - tradicionalne kvadratne, ki jo je mogoče zlahka spremeniti v odejo, in tiste z obliko, ki spominja na mumijo. Prva je idealna izbira za toplejše noči in dolge počitnice v kampu. Zvečer jo lahko odpnete in uporabite namesto odeje v hladnejših večerih, ko se zadržujete pred šotorom. Druga se veliko bolje obnese pri nižjih temperaturah in ima dodatno kapuco za glavo, ki jo ohranja toplo. Je odlična izbira za hladnejše letne čase, zlasti za prehodna obdobja spomladi in jeseni. Mumijasta oblika zagotavlja popolno prileganje in veliko učinkoviteje zadržuje toploto. Najljubša izbira staršev so tudi otroške spalne vreče z nastavljivo dolžino. Ker jih je mogoče preprosto podaljšati, jih lahko enostavno prilagodite, ko vaš otrok raste. Detske spalne vreče v naši ponudbi so kot nalašč za družinska potovanja in šolske tabore.

Termično udobje otroških spalnih vreč

Modeli, namenjeni otrokom, običajno zagotavljajo odlično toplotno udobje. Vendar so telesa otrok različnih starosti tako različna, da ni bilo razvitih univerzalnih standardov za merjenje temperature otroških spalnih vreč Zato večina blagovnih znamk ne navaja predlaganega temperaturnega območja za posamezne modele spalnih vreč, temveč se pri tem zanašajo na znanje in mnenje staršev, ki najbolje poznajo svoje otroke.

Spalne vreče za otroke imajo lahko tako kot modeli za odrasle različne vrste polnila. Najlažje in najtoplejše so tiste, ki so polnjene z naravnim pustom Zaradi svoje nenavadne elastičnosti račji ali gosji puh zadrži veliko količino zraka, kar zagotavlja odlično izolacijo pred mrazom. Otroške spalne vreče imajo lahko tudi sodobno sintetično polnilo Tudi te bodo zaščitile našega otroka pred mrazom, vendar so veliko bolj odporne proti vlagi. Številni modeli spalnih vreč imajo posebno hidrofobno plast. Da bi zaščitili naše okolje in zdravje, se vse več proizvajalcev odloča za rešitve, ki ne vsebujejo PFC

Spalne vreče za otroke so na voljo pri 8a.si

Nudimo široko paleto otroških spalnih vreč priznanih blagovnih znamk. Izdelki proizvajalcev, kot so Deuter, Outwell, Hannah ali Coleman, zagotavljajo najvišjo kakovost in odlično delovanje. Vsak starš bo v naši ponudbi našel pravi model - za prve izlete z nahrbtnikom ali za daljše kampiranje. Raznolikost barvitih modelov omogoča izbiro med modeli, ki bodo všeč tako deklicam kot dečkom različnih starosti. Vedno lahko najdete pravo velikost za višino svojega otroka.

Visoko zmogljiva spalna vreča bo vašemu otroku zagotovila udoben spanec po aktivnem dnevu. Vsak starš bo med široko paleto modelov in oblik našel pravi izdelek za svojega otroka. Modeli kvadratne oblike zagotavljajo več prostora v notranjosti in omogočajo udobno gibanje v spalni vreči. Nekatere spalne vreče imajo poseben snemljiv vzglavnik, s katerim bo vašemu otroku še udobneje. Če iščete spalno vrečo tudi zase, preverite našo ponudbo potovalnih spalnih vreč