top

Moške hlače

Moške hlače, zasnovane za različne dejavnosti. S široko ponudbo trgovine 8a.si vam zagotavljamo popolno prileganje modelov prakticiranim dejavnostim in vremenskim razmeram.
View as Grid List

833 Izdelki

 1. -10%
  Tekaške hlače On Running Running Pants - black

  Seznam želja

 2. -7%
  Nepremočljive hlače Patagonia Triolet Pants - black

  Seznam želja

 3. -14%
  Hlače Mons Royale Decade Pants - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

833 Izdelki

Počisti

Množica izbir - moške pohodniške hlače za vsako dejavnost

Vrhunska kakovost hlač je odvisna od njihove funkcionalnosti, kroja in vrste uporabljenega materiala. Ponujamo tako zelo vsestranske modele kot modele, pri katerih so vse te lastnosti podrejene določeni dejavnosti. Za dolge pohode se najbolje obnesejo moške hlače za treking. Pogosto so izdelane iz lahkih, a zelo močnih tkanin. Na poteh so odlične tudi softshell hlače - zelo učinkovito vas ščitijo pred vetrom. Različna debelina različnih modelov pomeni, da lahko zlahka najdete par, ki je primeren tako za poletje, prehodne letne čase kot tudi za zimo. Priljubljene so tudi tipične poletne hlače s snemljivimi nogavicami - izdelane so iz hitro sušečih se tkanin, so lahke in zračne ter vas ščitijo pred UV-žarki. Ko se vreme poslabša tako v gorah kot v nižinah, so učinkovite moške hlače za dež z vodoodporno in vetrovno membrano bistvenega pomena. Med številnimi rešitvami so najbolj zanesljive in priljubljeneGORE-TEX® hlače, ki vas odlično zaščitijo pred vodo in snegom. Hlače za smučanje in turno smučanje zagotavljajo popolno zaščito pred mrazom na smučiščih v hladnejšem delu leta. Gre za zanesljivo zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.

Posebne prednosti - samo v gorskih hlačah vrhunskih blagovnih znamk

Modeli hlač, prilagojeni za uporabo v gorah, imajo številne funkcije, ki jih pri običajnih modelih ne najdete. Moške hlače za plezanje se ponašajo s posebnim, pogosto širšim krojem, ki zagotavlja izjemno svobodo gibanja. Pogosto imajo tudi nastavljiv rob nogavic ali posebne pripomočke za plezalce, kot je prostor za krtačo. Planinske hlače so pogosto opremljene z dodatnimi ojačitvami, tako na hrbtu kot na kolenih, pogosto pa tudi na nogah. Poleg tega so na dnu majhne kljuke, ki jih lahko pritrdite na vezalke, tako da so moški treking čevlji bolje zaščiteni pred vdiranjem manjših kamnov ali blata vanje. Izolirane hlače imajo pogosto posebne zračnike, ki jih lahko na vzponu odprete in tako izboljšate prezračevanje. Vse te izboljšave so namenjene zagotavljanju najboljše možne učinkovitosti, ne glede na to, kam se odpravite. Oddelek moških hlač v trgovini 8a.si ponuja široko paleto modelov za vsako priložnost.