top

Moške hlače z odstranljivimi hlačnicami

Moške hlače z zadrgo so udobne tako poleti kot v prehodnih letnih časih. Dolge hlače lahko z nekaj preprostimi gibi spremenite v kratke hlače. Hlače 2-v-1 so odlična izbira!
View as Grid List

16 Izdelki

 1. -35%
  Pohodniške hlače Hannah Roland - anthracite II

  Seznam želja

 2. -29%
  Pohodne hlače Salewa Pedroc 2 DST 2/1 Pant - electric

  Seznam želja

 3. -10%
  Puhaste hlače Pajak Co_Lab Pants - black

  Seznam želja

 4. -34%
  Hlače Montura Pulsar Zip Off Pants - beige

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

16 Izdelki

Počisti

Moške hlače z zadrgo so zelo vsestranske

Ko se v toplejšem delu leta odpravljate na turistične poti, ste zagotovo že doživeli občutek, da je veliko topleje, kot ste domnevali, in ste se na pohod odpravili v dolgih hlačah. Hlače z zadrgo na nogah so rešitev za to težavo - so kot nalašč za potrebe vsakega aktivnega turista. Hlače z zapenjanjem na zadrgo so odlična rešitev, ki jo najpogosteje izberemo za poletje, pa tudi za prehodne letne čase, ko se lahko vreme čez dan spreminja, od nadležnega hladu med jutranjim pohodom na pot do neznosne vročine opoldne na izpostavljenem delu poti. Moške hlače 2 v 1 se lahko odlično spopadejo z vsemi razmerami, saj vam omogočajo hitro menjavo hlač v kratke hlače in obratno.

Maksimalno udobje - moške hlače z zadrgo

Moške hlače, ki omogočajo odpenjanje nog, niso udobne le na poti, kjer lahko dolge hlače zamenjate za kratke hlače, ne da bi zamenjali oblačila, ampak so tudi velik plus pri pakiranju za daljši pohod ali potovanje. Ta vrsta hlač nadomesti tako dolge hlače kot kratke hlače, kar vam omogoča, da prihranite nekaj prostora v nahrbtniku in zmanjšate težo celotne prtljage. Moške hlače z zadrgami so pogosto izdelane iz lahkih materialov, zaradi česar je celota kot nalašč za poletne razmere. Njihove tehnične lastnosti najpogosteje zagotavljajo visoko vzdržljivost in hitro sušenje, zaradi česar so hlače zelo hitro pripravljene na nadaljnje potovanje, tudi če jih zmoči dež ali prečkanje potoka.

Moške hlače z zadrgo lahko kupite pri 8a.si

Temeljka vsaka blagovna znamka za aktivnosti na prostem ponuja moške hlače 2 v 1. North Face, Salomon, Salewa in številni drugi modeli so zagotovilo za visoko kakovost in zanesljivost na številnih potovanjih. Zadrge priznanih blagovnih znamk, uporabljene v teh modelih, pomenijo, da menjava hlač v kratke hlače traja le nekaj sekund. Omogočajo nam, da oblačila popolnoma prilagodimo razmeram na poti. Moške hlače z zadrgo so optimalna izbira za različne turiste.