top

Ženske tekaške majice

Ženske tekaške majice so kot nalašč za intenzivne napore. Ženske tekaške majice so optimalna izbira za poletje in kot prvi sloj oblačila v hladnejših dneh.
View as Grid List

97 Izdelki

 1. -4%
  Ženski top Hoka Tank - black/multi

  Seznam želja

 2. -25%
  Ženski top On Running Tank-T - creek/black

  Seznam želja

 3. -30%
  Ženski top Salomon Cross Run Tank - grape leaf

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

97 Izdelki

Počisti

Ženske tekaške majice - izjemno lahke in zanesljive

Dandanes je tekaškim navdušencem na voljo izredno široka paleta oblačil, namenjenih aktivnostim na prostem. Znamke za gorske športe posebej oblikujejo ženske tekaške majice. Ti modeli se od drugih majic razlikujejo po več značilnostih. Prvič, koži morajo zagotavljati maksimalno udobje in hitro odstranjevati vlago, ki se pojavi na njej. Najnovejši materiali s posebno strukturo se odlično spopadajo s to težavo. Drugič, majice morajo biti lahke, da med tekom ne obremenjujejo telesa. Tretjič, zagotavljati morajo optimalno kroženje zraka in omogočati odvajanje odvečne toplote navzven. Vse te lastnosti imajo tekaške majice - ženski modeli priznanih blagovnih znamk.

Ženske tekaške majice - oblikovanje in značilnosti

Sodobna tekaška oblačila so večinoma izdelana iz sintetičnih vlaken. Le ta lahko zagotovijo optimalne lastnosti hitrega sušenja in zračnosti. Med tistimi, ki se najpogosteje uporabljajo v tekaških majicah, zagotovo ločimo najlon, poliester, polipropilen in elastan. Njihova ustrezna kombinacija omogoča pridobitev izjemno lahkih tkanin, ki bodo ob uporabi v majicah zagotavljale fantastične zmogljivostne lastnosti. Za večino tako izdelanih materialov je značilna visoka prožnost, zaradi katere ne omejujejo gibanja niti na najtežjih poteh ali stezah. Ženske tekaške majice imajo pogosto mrežaste plošče, ki so nameščene na hrbtu in pod pazduhami. Njihova naloga je dodatno povečati prezračevanje na mestih, ki ga najbolj potrebujejo. To rešitev najdemo predvsem pri poletnih tekaških majicah.

Ženske tekaške majice za vse ljubiteljice hitrega gibanja po stezah

Ne glede na to, katero tekaško oblačilo vam je ljubše, so vam najboljši proizvajalci tekaških oblačil zagotovo pripravili pravo ponudbo. Ženske tekaške majice, ki se popolnoma prilegajo postavi, bodo izbrale vse ljubiteljice oprijetih modelov. Zahvaljujoč temu oblačila odlično sledijo vsakemu gibu, ne da bi vas motila na težjih delih ali takrat, ko moči že skorajda zmanjka. To je velik plus tudi pri teku po zelo ozki poti ali v gozdu, kjer obstaja nevarnost, da se ujamete na štrlečih ovirah. Ljubitelji ohlapnejših krojev, ki med tekom radi nenehno čutijo pretok svežega zraka, bodo zagotovo izbrali ohlapnejše tekaške majice - ženski modeli so zasnovani tako, da se kljub ohlapnejšemu kroju popolnoma prilegajo postavi. To je odlična izbira za treninge v najtoplejših dneh leta.

Majice za tek - ženski modeli v trgovini 8a.si

Široka izbira tekaških majic za vse letne čase vam bo omogočila, da se pripravite na vsako vreme. Izjemno lahke ženske tekaške majice z mrežastimi ploščami so kot nalašč za poletje. Klasični modeli so dobra izbira za prehodne sezone. Na tekaško majico lahko vedno oblečete tanko jopico ali softshell, tako da jo lahko uporabljate vse leto. Raznolike barvne različice vam bodo omogočile, da majice kombinirate s kratkimi hlačami in tako ustvarite popoln barvni komplet. V naši ponudbi so ženske tekaške majice vrhunskih proizvajalcev. Blagovne znamke, kot so Dynafit, Salomon, La Sportiva in številne druge, zagotavljajo najvišjo kakovost zmogljivosti. Popolne ženske tekaške majice bodo zagotovile udobje in povečale zmogljivost tako med tekmovanjem kot med treningom.