top

Salewa treking čevlji

Pohodniški čevlji Salewa so modeli, zasnovani posebej za pohodništvo po gorskih poteh. V ponudbi so tako čevlji visokega kroja za dolge trekinge kot tudi čevlji nižjega kroja za hitre izlete na prostem. Kljub temu pa je vsem skupna najvišja kakovost izdelave in napredna konstrukcija, ki zagotavlja maksimalno podporo. Pohodniški čevlji Salewa so najboljša ponudba za najzahtevnejše pohodnice in pohodnike.
View as Grid List

42 Izdelki

na stran
View as Grid List

42 Izdelki

Počisti

Salewa - pohodniški čevlji za vsako priložnost

Obutev je najpomembnejši del opreme vsake ljubiteljice in ljubitelja pohodništva po gorskih poteh. Zagotavljajo oprijem, udobje in varnost pri potovanju na prostem. Zato blagovna znamka Salewa posveča toliko pozornosti vsakemu modelu obutve, ki ga proizvaja. Široka ponudba obutve Salewa vključuje tako modele za pristop, visokogorje in treking. Prilagojeni so odpravam na dolge razdalje in hitremu pohodništvu po poteh. Ne glede na to, za katero obliko turizma se odločite, boste najverjetneje našli prave Salewa treking čevlje za vas. Ljubitelji pohodov z nahrbtnikom na dolge razdalje bodo zagotovo navdušeni nad čevlji z visokim izrezom, ki nudijo dodatno podporo pri potovanju z večjim bremenom. Lažji modeli so kot nalašč za izlete ob koncu tedna, saj ponujajo visoko dinamiko vsakega koraka na poti. Treking čevlji za zunanje priložnosti pa vam bodo omogočili, da prehodite dodatne kilometre brez prtljage - med hitrimi, enodnevnimi pohodniškimi izleti.

Različni pohodniški čevlji Salewa, polni najnovejših tehnologij

Tako kot čevlji Salewa za pristop ali visokogorje so tudi treking čevlji opremljeni s sodobnimi rešitvami in materiali, ki povečujejo udobje pri uporabi in vzdržljivost obutve. Večina modelov ima najbolj znano rešitev blagovne znamke Salewa - sistem 3F Ta zagotavlja popolno podporo pete, zato se ta ne dvigne ob vsakem koraku, ki ga naredite. Preprečuje enostaven nastanek mehurjev in dodatno povečuje stabilnost pri hoji po neravnem terenu. Razširjen je tudi sistem šivanja Climbing Lacing Zone Ta rešitev izvora plezalnih čevljev ima vezalke skoraj do prstov. Omogoča, da se čevlji popolnoma prilegajo obliki stopala, kar zagotavlja največjo natančnost pri hoji na prostem in udobje.

Treking čevlje Salewaodlikujejo zelo dovršeni podplati dveh blagovnih znamk -Vibram®in Pomoca Posebne mešanice gume, zasnovane za uporabo v gorski obutvi, zagotavljajo izjemen oprijem na skalah in kamnih. Uporaba pravega ušesa zagotavlja dober oprijem tudi na drugih vrstah podlage. Ne glede na to, ali se hitro vzpenjate ali spuščate po poti v dolino, vam bodo pohodniški čevlji Salewa nudili optimalen oprijem.

Široka paleta modelov v raznolikih slogih

Kot smo že omenili, so čevlji te priznane blagovne znamke na voljo v številnih različicah. Tu lahko najdete tako lahke pohodne čevlje, ki ponujajo odlično prezračevanje, kot tudi čevlje z visoko krojenim in trdim podplatom. Uspešno jih lahko uporabljate z raki, ki vam nudijo odličen oprijem na snegu in ledu. Pohodniški čevlji Salewa se prodajajo v več slogih. Čevlji z nizkim podplatom, ki ponujajo ustrezno togost, so kot nalašč za poletne pohode. Lahko so tudi izbira naprednih uporabnikov z ustreznim predznanjem. Visokozgornji slogTreking čevlji Salewa so odlična izbira za treking s težkim nahrbtnikom. Ponujajo namreč večjo oporo gleženjskemu sklepu, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe.

V ponudbi blagovne znamke Salewa lahko najdete številne prepoznavne modele, ki so osvojili ne le srca turistk in turistov z vsega sveta, temveč tudi številna priznanja in nagrade. Tako lahko imenujemo celotno družino Salewa Mountain Trainer Salewa treking čevlji iz te kolekcije so na voljo v številnih različicah, z nizkim vrhom, višjim vrhom, super lahki in celo kot zimski model, namenjen uporabi pri izjemno nizkih temperaturah. V ponudbi blagovne znamke lahko najdete veliko modelov čevljev z GORE-TEX® membrano, ki jo ljubitelji trekinga odlično poznajo. Ta bo konstrukcijo čevlja zaščitila pred zmočenjem med padavinami.

Treking čevlje Salewa lahko kupite na spletu v trgovini 8a.si

Na voljo imamo veliko izbiro pohodniških čevljev Salewa. Ženski in moški modeli se optimalno prilegajo vašemu stopalu. Sodoben slog modelov in fantastične barvne različice ne bodo všeč le ženskam, temveč tudi moškim. Večina konstrukcij uspešno združuje sodobne in tradicionalne elemente, kot je na primer pravo usnje, uporabljeno v zgornjem delu. Zahvaljujoč uporabi najboljših rešitev Salewa treking čevlji nagovarjajo tako izkušene ljubitelje outdoor in treking izkušenj kot tudi ljudi, ki so se z gorskimi pustolovščinami šele začeli ukvarjati.