top

Maloja

Maloja so oblačila za ljubitelje aktivnosti na prostem, ki najdejo svoje zadovoljstvo ob odkrivanju novih krajev. V naši ponudbi boste našli pohodniška, kolesarska in smučarska oblačila za vsak letni čas. Preverite izjemna oblačila Maloja!
View as Grid List

332 Izdelki

 1. -30%
  Plezalne hlače Maloja Sedrun - fir multi

  Seznam želja

 2. -28%
  Pohodniške kratke hlače Maloja Hallenstein - amber

  Seznam želja

 3. -25%
  Hibridna jakna Maloja Fichte - deep sunset

  Seznam želja

 4. -27%
  Bombažna majica Maloja Lagazuoi - moonless

  Seznam želja

 5. -27%
  Bombažna majica Maloja Lagazuoi - grey melange

  Seznam želja

 6. -20%
  Ženski brezrokavnik Maloja Alfra Vest - rosehip

  Seznam želja

 7. -25%
  Ženski brezrokavnik Maloja Seis Vest - blossom

  Seznam želja

 8. -31%
  Ženske plezalne hlače Maloja Mankei - midnight

  Seznam želja

 9. -20%
  Ženske hlače Maloja Rouvna - moonless

  Seznam želja

 10. -30%
  Ženske plezalne hlače Maloja Laverne - oak multi

  Seznam želja

 11. -20%
  Hlače Maloja Goldthaler - midnight

  Seznam želja

 12. -30%
  Plezalne kratke hlače Maloja Zyprian - deep sunset

  Seznam želja

 13. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Fuorn - midnight

  Seznam želja

 14. -26%
  Pohodniške hlače Maloja Christallo - midnight

  Seznam želja

 15. -25%
  Kratke hlače enduro Maloja Pin - amber

  Seznam želja

 16. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Telvet - moonless

  Seznam želja

 17. -25%
  Kratke hlače enduro Maloja Pin - moonless

  Seznam želja

 18. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Bardin - midnight

  Seznam želja

 19. -25%
  Kolesarske kratke hlače Maloja Fuorn - fir

  Seznam želja

 20. -25%
  Kolesarske rokavice Maloja Muntanitz - moonless

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

332 Izdelki

Počisti

Feel Maloja - udobna oblačila za aktivne

To je precej mlada blagovna znamka, ki se je rodila iz strasti do gora in načina življenja na prostem. Ljudje, ki ga ustvarjajo, svojim strankam ne ponujajo le izdelkov Maloja, tj. visokokakovostnih oblačil za različne dejavnosti na prostem, temveč predvsem življenjski slog. To je način, kako se odtrgati od vsakdanje realnosti in črpati moč iz vsakega srečanja z naravo. Naj gre za pohodništvo, smučanje ali kolesarjenje v gorah, oblačila Maloja vam bodo vedno zagotovila visoko raven udobja v različnih vremenskih razmerah. Sodobne jakne, mikice, majice in hlače so namenjene tistim, ki iščejo oblačila vrhunske kakovosti, ki jih ustvarjajo navdušenci.

Od kod izvira ime blagovne znamke, ki je bila ustanovljena leta 2004? Njegova zgodba se je začela tri leta prej med bivanjem v švicarskih Alpah, v vasi St.Mortiz. Po obilnem sneženju se je skupina prijateljev odločila poiskati nedotaknjen kraj za smučanje. S pomočjo je prišel spomin na vas Maloja in njena slikovita pobočja, nekoč videna na internetu. Izkazalo se je, da je le ducat kilometrov oddaljen od gneče v letovišču. Kraj se je izkazal za čarobnega. Nedotaknjena pobočja ali posebej za skupino prijateljev odprto smučišče so nanje naredili tak vtis, da je ime smučišča za dolgo časa postalo sinonim za popoln dan in čudovito doživetje. Preprosto pomeni vse, kar je dobrega in lepega v gorah in naravi. Ko je bilo leta 2004 ustanovljeno podjetje za oblikovanje in proizvodnjo oblačil, se ni moglo imenovati drugače kot Maloja. To je spomin na popoln dan, ki ste ga preživeli sredi neokrnjene narave.

Športna in zunanja oblačila Maloja

Znamka ponuja obsežno paleto oblačil za vse, ki se ukvarjajo z dejavnostmi na prostem tako poleti kot pozimi. Med ponujenimi modeli je več glavnih dejavnosti, za katere je namenjen. Največja izbira predstavlja oblačila za pohodništvo in treking na prostem. To so jakne, mikice, majice in hlače Maloja, ki so kot nalašč za krajše pohode in dolge pohode. Mnogi od teh modelov, ki so cenjeni zaradi svojega udobja, so izbrani tudi za vsakodnevno uporabo v mestu.

Velik del zbirke predstavljajo kolesarska oblačila. Kolesarske majice in kratke hlače, izdelane iz raztegljivih materialov, se popolnoma prilegajo silhueti, hkrati pa zagotavljajo popolno svobodo gibanja. Med razpoložljivimi modeli so tudi dodatki, kot so kolesarske rokavice, rokavi ali noge, s katerimi bomo pripravljeni na vsako vreme. Med Malojinimi izdelki seveda ne manjka modelov za smučarske navdušence. Lahka smučarska oblačila, dobro izolirani modeli za prosti tek ali tehnični modeli za turno smučanje zagotavljajo, da bo vsak, ki uživa v izzivih zimskega smučanja, tu našel popolno opremo.

Visokokakovostni in okolju prijazni materiali so bistvenega pomena

Tekstilna industrija je ena največjih na svetu, zato je njen vpliv na okolje zelo velik. Zato si vse večje blagovne znamke, ki se ukvarjajo z zunanjim varstvom, prizadevajo čim bolj zmanjšati svoj negativni vpliv na naravo. Nič drugače ni pri blagovni znamki Maloja, ki si dejavno prizadeva za zmanjšanje porabe naravnih virov in iskanje okolju prijaznejših načinov proizvodnje oblačil za prosti čas. Osnova za to je uporaba ustreznih tkanin, ki so izdelane na okolju prijaznejši način. Velik del kolekcije vsakodnevnih oblačil, navdihnjenih z gibanjem na prostem, je narejen iz organskega bombaža, ki je prijeten na otip. Pri proizvodnji njegovih vlaken se porabi manj vode in kemikalij kot pri proizvodnji običajnega industrijskega bombaža.

Merino volna prav tako zavzema pomembno mesto med materiali, ki jih uporablja blagovna znamka Maloja. To je naravni material, ki zagotavlja neprimerljivo toplotno udobje in je idealen za dejavnosti v hladnejšem delu leta. Jakne z recikliranim puhom so prav tako namenjene hladnim zimskim mesecem. Pravilno očiščeno in izbrano visokokakovostno puhovje je idealno za zimske športe in gorska oblačila. Med membranami se znamka zanaša na preizkušene vrhunske rešitve. Vodoodbojna oblačila GORE-TEX® zagotavljajo popolno zaščito pred vodo, snegom in vetrom. Hkrati so dežne jakne in hlače ali smučarske hlače, ki ga uporabljajo, zelo trpežne, zato jih je mogoče še dlje časa uporabljati po namenu.

Kje so izdelani izdelki Maloja

Znamka pripisuje velik pomen temu, kje in kako so oblačila izdelana. Proizvajalec stavi na dolgoročno in tesno sodelovanje z malimi in srednje velikimi podjetji, ki lahko izpolnjujejo visoke zahteve glede kakovosti in zagotavljajo ustrezne delovne standarde za svoje zaposlene. Pomembno je, da je večina izdelkov te blagovne znamke (približno 70 %) še vedno izdelanih v Evropi, v državah, kot so Portugalska, Italija, Bolgarija, Litva in Nemčija. Preostali del serije se proizvaja v Aziji, vključno z Južno Korejo, Japonsko, Vietnamom in Kitajsko. Pravilna izbira sodelavcev zagotavlja najvišjo kakovost izdelave in nam omogoča, da trgu ponudimo izdelke, ki izpolnjujejo potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.