top

Uvex

Uvex je priznan proizvajalec športnih očal, očal in čelad. Nemška blagovna znamka ponuja izdelke za ljubitelje smučanja, kolesarjenja, teka in številnih drugih dejavnosti na prostem.
View as Grid List

78 Izdelki

 1. -26%
  Cestna kolesarska čelada Uvex Rise - all black

  Seznam želja

 2. -26%
  Kolesarska čelada Uvex Finale 2.0 - black matt

  Seznam želja

 3. -24%
  Kolesarska čelada Uvex Finale 2.0 - moss green matt

  Seznam želja

 4. -26%
  Kolesarska čelada Uvex Gravel X - rhino/neon yellow

  Seznam želja

 5. -26%
  Kolesarska čelada Uvex Finale 2.0 - plum matt

  Seznam želja

 6. -26%
  Čelada MTB Uvex Quatro CC MIPS - all black matt

  Seznam želja

 7. -26%
  Kolesarska čelada Uvex Finale 2.0 - red/black matt

  Seznam želja

 8. -26%
  Kolesarska čelada Uvex Gravel X - rhino/plum

  Seznam želja

 9. -26%
  Cestna kolesarska čelada Uvex Rise - white

  Seznam želja

 10. -26%
  Kolesarska čelada Uvex Gravel X - hazel/deep space matt

  Seznam želja

 11. -26%
  Čelada MTB Uvex Quatro CC MIPS - cloud/deep space matt

  Seznam želja

 12. -26%
  MTB čelada Uvex HLMT 10 - black/grey matt

  Seznam želja

 13. -24%
  Sončna očala Uvex Sportstyle 706 V - black matt/smoke

  Seznam želja

 14. -25%
  Sončna očala Uvex Blaze III - black matt/smoke

  Seznam želja

 15. -25%
  Sončna očala Uvex Blaze III - black red/mirror red

  Seznam želja

 16. -24%
  Sončna očala Uvex LGL Ocean P - black matt/mirror blue

  Seznam želja

 17. -24%
  Sončna očala Uvex LGL 39 - black matt/mirror silver

  Seznam želja

 18. -20%
  Luč za kolo Uvex Plug-IN LED KX001 Kid 2

  Seznam želja

 19. -27%
  Kolesarska očala Uvex Athletic - black matt/SL clear

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

78 Izdelki

Počisti

Zgodovina blagovne znamke Uvex

Prvi izdelki nemškega proizvajalca so bila smučarska očala in zaščitna stekla. Podjetje je bilo prvotno znano pod imenom Optische-Industrie-Anstalt Phillip M. Winter. Njegove izdelke so uporabljali športniki na poletnih olimpijskih igrah leta 1936. Od leta 1948 je podjetje doživelo hitro rast. Leta 1956 je bila uradno ustanovljena blagovna znamka Uvex. To je kratica za Ultra Violet EXcluded. Od takrat naprej so bili vsi športni izdelki označeni z logotipom nemškega proizvajalca. Takrat se je tudi začelo obdobje inovacij in določanja trendov na trgu izdelkov za zaščito oči za šport. Kmalu so bila razvita očala s prvim premazom proti zamegljevanju. V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja se je proizvajalec uspešno razširil na ameriški trg. Zasnoval je tudi prva očala s sferičnimi lečami, ki zagotavljajo neprimerljivo kakovost vida. Kmalu so bile v skupini Uvex Group ustanovljene še druge blagovne znamke, ki so med drugim proizvajale opremo za varnost pri delu.

V letih 1987/88 so se na trgu pojavile prve čelade Uvex. Kmalu so bile med najbolj priljubljenimi modeli. Ponudba je vključevala kolesarske in smučarske čelade. Največja zaščita glave je bila dosežena z uporabo najnovejših razpoložljivih materialov, kot sta pena EPS in močan ABS. Blagovna znamka Uvex z uvedbo novih izdelkov še naprej izpolnjuje pričakovanja uporabnikov. Med izdelki za kolesarje so med drugim očala za prosto vožnjo. Smučarji med drugim dobijo najlažjo smučarsko čelado s togo lupino.

Uvexove izdelke lahko kupite v trgovini 8a.si

Ponujamo celotno paleto izdelkov Uvex, ustvarjenih za ljubitelje poletnih in zimskih športov. Napredne tehnologije, najvišja kakovost izdelave in najboljši razpoložljivi materiali zagotavljajo največje udobje pri uporabi.

Kolesarska očala Uvex bodo med hitrejšo vožnjo odlično zaščitila vaše oči pred mrčesom in navalom zraka. Posebej prilagojena modelom čelad zagotavljajo visoko udobje pri nošenju. Širok izbor očal z različnimi lastnostmi vam omogoča, da izberete prava očala tako za vožnjo na soncu, v slabem vremenu kot tudi za nočno vožnjo. Blagovna znamka Uvex ponuja očala z različnimi lastnostmi. Za tradicionaliste so na voljo športna očala z zamenljivimi stekli. Kjer lahko sončni žarki zaslepijo, se bodo dobro obnesli modeli s polariziranimi stekli. Najnovejši dosežek podjetja Uvex so fotohromna očala, ki prilagodijo temnost leč glede na jakost svetlobe. Očala Uvex so zelo priljubljena med smučarji in deskarji na snegu.

Nemški proizvajalec je znan tudi po proizvodnji čelad. Njegova ponudba vključuje zimske modele za smučanje in zračne kolesarske čelade. Lahki materiali, popolna obdelava in velika pozornost ustreznemu prezračevanju pomenijo, da čelade Uvex zagotavljajo visoko udobje in optimalno prileganje glavi ne glede na dejavnost, ki jo opravljajo.