top

Taktična oblačila

Taktična oblačila so kombinacija trpežnih materialov in visoke funkcionalnosti. Jakne, hlače in vojaški dodatki se bodo dobro obnesli v najtežjih razmerah. Oglejte si taktična oblačila za poletje in zimo!
View as Grid List

87 Izdelki

 1. Taktične rokavice MoG DuoFlex

  Seznam želja

 2. -7%
  Taktične rokavice Specialty Grip - black

  Seznam želja

 3. -5%
  Taktične rokavice Mechanix Fast Fit - coyote

  Seznam želja

 4. -8%
  Taktične rokavice Mechanix Original Wolf - grey

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

87 Izdelki

Počisti

Komu so namenjena taktična oblačila?

Vojaška in taktična oblačila sta izraza, ki se pogosto uporabljata izmenično. Ali je namenjeno le osebam, povezanim s široko razumljeno vojaško dejavnostjo? Vsekakor ne, vendar podobno kot taktični škornji izhaja iz tega namena. Trenutno taktična oblačila najdejo veliko širše občinstvo kot le vojaške navdušence, ljudi, ki redno obiskujejo strelišče, navdušence nad ASG ali paintballom. Trpežna vojaška oblačila z umirjenimi barvami so odlična za številne druge dejavnosti. Za maskirne barve se odločajo naravoslovci in fotografi narave. Odlične uporabne lastnosti bodo kot nalašč za popotnike, ki se odpravljajo na konec sveta. In končno, vojaška oblačila so optimalna izbira za navdušence nad bushcraftom in preživetjem, saj se odlično obnesejo v ekstremnih razmerah.

Odlike taktičnih oblačil

Prvič, vzdržljivost. Močni materiali so prednostna naloga za vsa vojaška oblačila. Hlače in taktične jakne se bodo uporabljale v zahtevnih razmerah. Pogosto se bodo uporabljali za plazenje ali klečanje v blatu. Zelo so izpostavljeni odrgninam, urezninam in številnim drugim poškodbam. Zato je tako pomembna ustrezna trdnost uporabljenih materialov. Ključni deli telesa, kot so komolci in kolena, so pogosto opremljeni z dodatnimi plastmi tkanine. Zaradi tega so taktična oblačila pogosto nekoliko težja od zelo lahkih turističnih modelov, vendar zaradi tega pridobijo še večjo vzdržljivost. Še posebej ga bodo cenili popotniki, pa tudi vsi ljudje, ki oblačila uporabljajo na meji svojih zmožnosti.

Drugo, funkcionalnost. Vojaška oblačila naj bi bila popolna v vseh razmerah, kar vidno vpliva na konstrukcijo suknjičev in hlač. Veliko žepov na nogah ali na prsnem delu je odličnih ne le v bojnih razmerah, temveč tudi, ko oblačila uporabljamo pri bushcraftu ali med izleti v naravo. Možnost, da v žepe priročno spravimo potrebno opremo, je izjemno dragocena. Zahvaljujoč temu so kompas, žepni nož, žvenket ali palice vedno pri roki. Namesto da bi preiskali celoten nahrbtnik, morate le seči v ustrezen žep. Taktična oblačila imajo tudi številne druge funkcionalne dodatke, zaradi katerih je njihova uporaba čisti užitek.

Tretjič, vojaška oblačila se izdelujejo samo v maskirnih barvah. Če želite na svojih potovanjih izstopati, to zagotovo ni predlog za vas. Barve taktičnih oblačil naj bi poskrbele, da se "zlijemo" v naravno ali urbanizirano okolje. Taktična oblačila so predvsem vsi odtenki rjave, zelene, sive in črne barve. Klasična olivna jakna ali peščene taktične hlače vam omogočajo, da obleko popolnoma prilagodite vsakemu okolju, ne glede na letni čas.

Visokokakovostna taktična oblačila lahko kupite na spletu na naslovu 8a.si

V naši trgovini ponujamo vojaška oblačila najvišje kakovosti priznanih proizvajalcev, ki bodo zadovoljila tudi najzahtevnejše uporabnike. V ponudbi so tako tuja kot polska taktična oblačila Helikon-Tex , ki zagotavljajo visoko vzdržljivost in zanesljivost na vseh terenih. Je odlična alternativa turističnim oblačilom, ki bo všeč ljudem, ki iščejo umirjene barve in največjo vzdržljivost. Širok izbor jaken, hlač, majic in številnih drugih dodatkov za oblačila vam bo omogočil dopolnitev optimalne opreme za vsako pustolovščino. Se na safari odpravljate s fotoaparatom? Načrtujete daljši izlet v gozd s pomočjo bushcrafta? Vojaška oblačila bodo popolna za te priložnosti.