top

Carhartt

Carhartt predstavlja elegantna oblačila, ki so kot nalašč za vsakodnevno nošenje in dejavnosti na prostem. Kultni dizajn in izjemno vzdržljivost oblačil te blagovne znamke cenijo tudi najzahtevnejši uporabniki. Ponudba vključuje moška in ženska oblačila Carhartt klasičnega ameriškega dizajna.
View as Grid List

70 Izdelki

 1. -8%
  Vetrovka Carhartt Lightweight Packable Anorak - black

  Seznam želja

 2. -7%
  Sintetična jakna Carhartt Gilliam Jacket - black

  Seznam želja

 3. -7%
  Moška jakna Carhartt Gilliam Jacket - navy

  Seznam želja

 4. -5%
  Nepremočljiva jakna Carhartt Shoreline Jacket - black

  Seznam želja

 5. -7%
  Softshell Carhartt Relaxed Lightweight Jacket - black

  Seznam želja

 6. -4%
  Majica Carhartt Core Logo T-Shirt S/S - navy

  Seznam želja

 7. -11%
  Majica Carhartt Line Graphic S/S T-Shirt - port

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

70 Izdelki

Počisti

Carhartt - izjemna oblačila

Proizvajalec oblačil Carhartt odlično odraža ameriški duh. Oblačila te blagovne znamke so bila prvotno ustvarjena za delavce, ki so trdo delali, in so bila namenjena najtežjim razmeram. Zaščititi so morali pred mrazom, vetrom in umazanijo ter imeti nadpovprečno vzdržljivost. Znamka Carhartt že več kot 100 let odlično izpolnjuje te zahteve v zaporednih modelih, ki so se pojavili na trgu. Zaradi teh izjemnih lastnosti proizvajalec danes ne ponuja le svojih ikoničnih delovnih oblačil, temveč tudi celotno paleto oblačil za življenjski slog in na prostem, ki jih izbirajo aktivni ljudje, ki iščejo kombinacijo izjemnega sloga in trpežnosti.

Od kod prihaja podjetje Carharrt?

Znamko je leta 1889 v Detroitu v Michiganu ustanovil Hamilton Carhartt. Na začetku je izdelovala delovne obleke iz džinsa. Odlikovala se je predvsem z uporabo le najboljših in najmočnejših materialov, ki so se izkazali v zahtevnih razmerah. Pri oblačilih znamke Carhartt so bile izjemno pomembne tudi podrobnosti. Trikrat šivani glavni šivi so poskrbeli za neprimerljivo vzdržljivost oblačil. Številni žepi so poskrbeli, da so bila oblačila dovolj funkcionalna za vsako delo. Oblačila tega ameriškega proizvajalca so bila priljubljena pri gradbenih delavcih, delavcih v tovarnah, kmetih in tudi ljubiteljih preživljanja prostega časa, ki so iskali najmočnejša razpoložljiva oblačila. Danes je blagovna znamka Carhartt postala izjemno priljubljena tudi v Evropi, njena oblačila pa so zelo priljubljena pri ljudeh, ki iščejo edinstven slog in vzdržljivost za vsakodnevno nošenje. Čeprav so se razmere, v katerih se oblačila Carhartt nosijo, spremenile, je ena stvar ostala nespremenjena: visoka kakovost in legendarna vzdržljivost oblačil Carhartt.

Carhartt - trgovina 8a.si ponuja široko paleto izdelkov

Vsak dan ste aktivni in vedno v gibanju? Iščete trpežna in klasična oblačila v ameriškem slogu? Oblačila Carhartt so bila ustvarjena posebej za vas. V naši trgovini ponujamo širok izbor moških in ženskih oblačil te kultne blagovne znamke. Med njimi so oblačila, ki bodo zagotavljala udobje za vsakodnevno uporabo v službi, hkrati pa se odlično obnesejo tudi na izletih ob koncu tedna. Klasične hlače in jakne Carhartt odlično združujejo edinstven slog in udobno nošenje. Na voljo je tudi širok izbor majic in jopičev s kapuco tega kultnega proizvajalca. V zimskem času so na voljo tudi čepice in rokavice Charhartt Kultna ameriška oblačila so zdaj na dosegu roke!"