top

Columbia ženske jakne

Ženske jakne Columbia so odlična kombinacija popolnega prileganja ter najnaprednejših materialov in tehnologij. Zato bunde zagotavljajo največje udobje v vseh letnih časih.
View as Grid List

149 Izdelki

Page
na stran
View as Grid List

149 Izdelki

Počisti

Columbia - ženske jakne za vsako priložnost

Ta ameriška blagovna znamka je eden največjih proizvajalcev oblačil in obutve za prosti čas na svetu. Zato je ponudba ženskih jaken za na prostem tako vsestranska. Pri nas ne boste našli le klasičnih dežnih jaken ali izoliranih modelov s puhom, temveč tudi softshell ali flis jakne ter izolirane plašče. Posebnost ženskih jaken Columbia sta kroj, ki se popolnoma prilega ženskemu telesu, in odlične barve. Poleg tega so te jakne dobro oblikovani modeli z najnovejšimi razpoložljivimi materiali in tehnologijami. Zaradi te kombinacije ženske jakne Columbia niso samo videti odlično, ampak imajo tudi odlične lastnosti. Vsaka ljubiteljica aktivnosti na prostem lahko med razpoložljivo ponudbo izbere pravi model, ki bo popolnoma ustrezal njenim potrebam.

Columbia - ženske dežne jakne

Dežne jakne, pogosto imenovane tudi membranske jakne, zagotavljajo odlično zaščito pred vodo. Ameriški proizvajalec uporablja dve vrsti takšnih membran. Membrana Omni-Tech je klasična rešitev, ki se uporablja pri večini zunanjih in zimskih modelov. Premaz med zunanjim materialom in podlogo se učinkovito upira vodnim kapljicam, hkrati pa omogoča, da delce vodne pare iztisne ven. To je ključ do učinkovitosti vsake vrste oblačil za gibanje na prostem, ki omogoča, da se v notranjosti jakne tudi med fizično aktivnostjo ohranijo ustrezne razmere. Druga membrana, ki jo uporablja ta proizvajalec, je membrana OutDry. Gre za sodobno rešitev, pri kateri je membrana uporabljena na zunanjem sloju jakne. Ta domiselna tehnologija hitro pridobiva na priljubljenosti med ljubitelji aktivnosti na prostem.

Ženske puhovke Columbia

Brez dvoma je blagovna znamka Columbia znana predvsem po svojih puhovkah. Skoraj nihče nima tako obsežnega strokovnega znanja na področju zimskih oblačil kot oblikovalci znamke Columbia. Širok izbor modelov omogoča širok izbor krojev. Poleg klasičnih zunanjih jaken lahko najdete tudi krajše jakne ozkega kroja in dolge puhovke, ki so kot nalašč za počasnejše sprehode ali čase, ko zima močno prizadene vaše mesto. Številne med njimi so polnjene s pravim puhom, ki zagotavlja odlične toplotnoizolacijske lastnosti, hkrati pa ohranja oblačila izjemno lahka. Columbia ponuja tudi ženske jakne s sintetično grelno podlogo. Ti modeli pa so namenjeni intenzivnejšim dejavnostim, kot so zahtevni pohodi ali tek. Med izoliranimi modeli lahko najdete tudi ženske smučarske jakne. Opremljene so z vsemi bistvenimi elementi, ki jih potrebujete na smučišču; postale bodo nepogrešljiv dodatek k opremi vsakega ljubitelja smučanja.

Columbia je tudi sinonim za ženske jakne iz flisa in softshella

Ob klasičnih zimskih in dežnih jaknah Columbia ponuja tudi jakne iz flisa in softshella. Ti nekoliko lažji modeli so kot nalašč za dobre vremenske razmere. Zagotavljajo neprimerljivo udobje in popolno svobodo gibanja; so odlična izbira tako za poletje kot tudi za prehodne letne čase.

Preveri jakne Columbia v trgovini 8a.si

Ženske jakne Columbia bodo zadovoljile vse ljubitelje aktivnosti na prostem. So odličen dodatek k vsaki obleki. Ne glede na to, ali vam ustreza smučanje ali pohodništvo v zahtevnih vremenskih razmerah ali pa potrebujete le topel plašč za zimske sprehode - ženske jakne Columbia so prava izbira. Visoka kakovost izdelave in sodobni materiali zagotavljajo maksimalno učinkovitost na številnih izletih.