top

Smuči Majesty

Majesty je poljska blagovna znamka smuči, ki so odlične za različne gorske dejavnosti. Tako začetniki kot tudi izkušeni smučarji bodo v bogati ponudbi opreme našli nekaj, kar ustreza njihovim zahtevam.
View as Grid List

14 Izdelki

 1. -34%
  Ženske smuči za turno smučanje Majesty Adventure GT

  Seznam želja

 2. -16%
  Turne smuči Majesty Adventure GT Ti

  Seznam želja

 3. -8%
  Turne smuči Majesty Superpatrol Carbon

  Seznam želja

 4. -20%
  Turne smuči Majesty Vandal
  Turne smuči Majesty Vandal
  535,99 € 669,99 €

  Seznam želja

 5. -10%
  Ženske smuči za turno smučanje Majesty Vestal

  Seznam želja

 6. -9%
  Smuči freestyle Majesty Vesper
  Smuči freestyle Majesty Vesper
  603,99 € 669,99 €

  Seznam želja

 7. -8%
  Turne smuči Majesty Supernova Carbon

  Seznam želja

 8. -20%
  Turne smuči Majesty Superpatrol
  Turne smuči Majesty Superpatrol
  559,99 € 699,99 €

  Seznam želja

 9. -10%
  Turne smuči Majesty Superscout
  Turne smuči Majesty Superscout
  629,99 € 699,99 €

  Seznam želja

 10. -8%
  Turne smuči Majesty Superscout Carbon - blk/green

  Seznam želja

 11. -10%
  Turne smuči Majesty Superwolf
  Turne smuči Majesty Superwolf
  629,99 € 699,99 €

  Seznam želja

 12. -8%
  Smuči Majesty Superwolf Carbon - black/blue

  Seznam želja

 13. -30%
  Turne smuči Majesty Adventure GT - blue/white

  Seznam želja

 14. -20%
  Turne smuči Majesty Adventure - red/white

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

14 Izdelki

Počisti

Visoka kakovost smuči Majesty

Smuči Polish Majesty se bodo odlično obnesle na številnih smučiščih. Zaradi raznolikih lastnosti različnih modelov bodo smuči izbrali tako začetniki kot napredni uporabniki. Najširše smuči so odlična izbira za globok sneg, s katerimi boste lahko uživali v smučanju zunaj smučarskih prog. So idealna izbira za vse ljubitelje prostega sloga. Lažji modeli, ki ponujajo srednjo širino, so najbolj priljubljena izbira ljubiteljev turnega smučanja. Lahke smuči Majesty zagotavljajo enako dobro zmogljivost pri vzpenjanju po smučiščih in spuščanju po nedotaknjenih pobočjih. Trgovina 8a.si ponuja veliko različnih modelov po konkurenčnih cenah. Če vas je kakovost smuči Majesty navdušila, razmislite o tem, da se opremite tudi z gogli V gorskem okolju vas nobena od njih ne bo razočarala.

Smuči Majesty so oblikovali smučarski navdušenci

Znamka je nastala iz čiste strasti do gora, prav tako pa tudi njeni izdelki. Novi, vedno bolj napredni modeli proizvajalcu omogočajo, da konkurira veliko bolj znanim blagovnim znamkam. Inženirji oblikovalci se pri svojih projektih osredotočajo predvsem na lesena jedra, zato smuči odlikujejo visoka odpornost in odlični parametri med spustom. Uporaba pravega lesa smučem zagotavlja večjo vzdržljivost. Najnaprednejši modeli uporabljajo tudi elemente iz ogljikovih vlaken. Za ogljikova vlakna je značilno, da so izjemno lahka in omogočajo doseganje visoke togosti. V ponudbi so smuči Majesty, namenjene tako ženskim kot moškim ljubiteljem smučanja zunaj urejenih prog. Poleg tega lahko izberete model, ki je idealen za vaše spretnosti. Lažje obvladljive in napake odpuščajoče smuči za začetnike vam bodo omogočile, da začnete z učenjem turnega smučanja. Smuči, namenjene naprednim smučarjem, pa vam bodo omogočile doseganje visokih hitrosti in celo skoke.

Smučarska trgovina 8a.si ponuja širok izbor smuči

Smuči Majesty so kot nalašč za številne izlete na zasnežena pobočja. Poleg tehničnih lastnosti in zabave, ki jo nudijo pri smučanju, smuči te blagovne znamke odlikuje izjemno grafično oblikovanje. V naši trgovini so na voljo tudi vsi drugi elementi, ki so potrebni za začetek vaše pustolovščine na smučarskih turah. Za celoten komplet boste zagotovo potrebovali čevlje in turne smučarske vezi, smučarske kože za pristop, smučarske palice, smučarska očala, čelado, rokavice in oblačila, ki zagotavljajo izolacijo in potrebno gibljivost. Vse to in način lahko najdete v spletni trgovini za turno smučanje 8a.si