top

Čevlji za turno smučanje Roxa

Roxini turnosmučarski čevlji so konstrukcije, ki zagotavljajo lahkotnost pri vzponih in ustrezno togost pri spustih. Oglejte si popolno prileganje nogi in širok razpon gibanja, ki ga ponujajo sodobni turnosmučarski čevlji!
View as Grid List

12 Izdelki

na stran
View as Grid List

12 Izdelki

Počisti

Roxa turni smučarski čevlji - širok izbor modelov za vsakogar!

Znamka Roxa je proizvajalec turnosmučarskih čevljev z izjemno široko paleto izdelkov. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki šele začenja, ali izkušen smučar, ki išče veliko adrenalina, tu je nekaj za vas. Roxini smučarski turni čevlji segajo od vsestranskih turnih modelov do tistih, ki so izdelani z mislijo na frieriderje Napredna konstrukcija zagotavlja, da bodo naši čevlji dovolj togi in lahki, da nas ne bodo obremenjevali na pristopih. V kolekciji so tako ženski kot moški modeli, tako da bo vsakdo našel nekaj zase!

Moderna zasnova z odličnimi zmogljivostnimi lastnostmi

Smučarski turni čevlji Roxa so modeli s školjkami iz različnih materialov. Vsem pa je skupna nizka teža, visoka odpornost proti poškodbam in ustrezna togost. Odvisno od modela je upogljivost čevljev prilagojena naši dejavnosti in slogu smučanja. Izdelki za freeride bodo zato bolj togi, da bodo zagotovili odličen prenos energije in hkrati prenesli veliko obremenitev pri pristajanju največjih padcev. Prileganje čevljev je izvedeno s klasičnimi zaponkami, ki omogočajo natančno prilagajanje pritiska obliki naših stopal. Smučarski turni čevlji Roxa so enostavni za uporabo, sistem preklopa iz načina hoje, v način spusta je izjemno enostaven za uporabo in intuitiven. Udobni čevlji zagotavljajo ustrezno izolacijo pred mrazom, se odlično prilegajo in ne ustvarjajo točk pritiska. Na zahtevnih terenih boste cenili podplate z oprijemom in širok razpon gibljivosti čevljev te ugledne blagovne znamke.

Poglejte si turnosmučarske čevlje Roxa v ponudbi e-trgovine 8a.si

V ponudbi e-trgovine 8a.si boste našli široko paleto Roxa smučarske opreme Napredni modeli bodo zadovoljili najzahtevnejše uporabnike in uporabnice. Čevlji nam bodo zagotovili odlično zmogljivost, novo izbrani model pa nas bo zaradi odlične kakovosti izdelave spremljal več sezon. V kolekciji blagovne znamke boste našli modele, ki so pripravljeni tako za moške kot ženske. Tako bo vsakdo našel popolne Roxine turnosmučarske čevlje za svoje noge.