top

Smuči Dynafit

Turne smuči DYNAFIT ® so sinonim za vse najboljše lastnosti turne smučarske opreme! Končno izpopolnjeni modeli z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami vam omogočajo, da uživate v vsakem pohodu v gore.
View as Grid List

14 Izdelki

 1. -7%
  Turne smuči Dynafit Radical 88 - moon

  Seznam želja

 2. -30%
  Turne smuči Dynafit Free 97 - beet red/black

  Seznam želja

 3. -31%
  Turne smuči Dynafit Free 97 - lime punch/black

  Seznam želja

 4. -22%
  Turne smuči Dynafit Blacklight 88 - black/silvretta

  Seznam želja

 5. -31%
  Turne smuči Dynafit Free 107 - dawn/black

  Seznam želja

 6. -25%
  Turne smuči Dynafit Radical 88 - reef/limepunch

  Seznam želja

 7. -26%
  Turne smuči Dynafit Seven Summits Plus - grey/red

  Seznam želja

 8. -22%
  Turne smuči Dynafit Blacklight 88 - black/blue

  Seznam želja

 9. -25%
  Turne smuči Dynafit Blacklight 80 - black/orange

  Seznam želja

 10. -33%
  Turne smuči Dynafit Seven Summits Plus - blue/red

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

14 Izdelki

Počisti

Dynafit - turne smuči napredne konstrukcije

Turistične smuči imajo pogosto napredne konstrukcije, ki so pri uporabi pogosto izpostavljene velikim preobremenitvam. Zato je tako pomembno izbrati prave materiale in konstrukcijo smuči, ki bo zagotavljala optimalno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Zasnova smuči Dynafit temelji na jedru iz pravega lesa. Zato ohranjajo visoko odpornost in odlično blažijo vibracije. Dobro izbrana vrsta lesa zagotavlja popolno smučarsko izkušnjo. V konstrukcijah najlažjih modelov so uporabljeni elementi iz ogljikovih vlaken, ki pomagajo dodatno zmanjšati težo smuči. Karbonski elementi so tudi zelo togi, zato zagotavljajo ustrezne parametre celotne konstrukcije.

Dynafitove turne smuči za vsakega uporabnika

Polna ponudba tega proizvajalca vključuje več serij smuči z različnimi načini uporabe in ključnimi parametri. Smuči iz kolekcije RACE so namenjene profesionalcem in udeležencem tekmovanj. SPEED serija je odlična izbira za smučarje, ki iščejo lahko in popolnoma funkcionalno opremo. Omogočile vam bodo, da na vzponu hitro naredite dodaten kilometer in hkrati udobno smučate po hribu navzdol. Najbolj vsestranska kolekcija TOUR je idealna izbira za večino turnih smučarjev, saj ponuja najbolj vsestransko opremo. Te smuči so idealne za pohode in se odlično obnesejo na različnih vrstah snega. To je skupina, ki ponuja tudi smuči za začetnike na področju turnega smučanja. Najširši modeli, ki so namenjeni predvsem smučanju zunaj smučarskih prog, so razvrščeni v serijo FREE To so vsi modeli blagovne znamke Dynafit - turne smuči za vse, ne glede na stopnjo znanja.

Ponudba blagovne znamke Dynafit vključuje inovativne turne smuči za športnike in modele za začetnike. Vse lahko naročite v naši trgovini!