top

Termovke Esbit

Vakuumske bučke Esbit združujejo sodobno, minimalistično obliko in odlične izolacijske lastnosti. Zato so tako priljubljene ne le na turističnih potovanjih, temveč tudi za vsakdanjo uporabo.
View as Grid List

77 Izdelki

  1. Zamašek Esbit VF - olive

    Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

77 Izdelki

Počisti

Vakuumske bučke Esbit - odlična izbira za vsakega turista

V službi nimate časa za pripravo vroče kave ali čaja? Želite vzeti vročo pijačo s seboj na izlet v gore? Vakuumske bučke Esbit vam bodo ponudile vroče napitke ves dan. Optimalne so za vse te dneve, polne dejavnosti od sončnega vzhoda do sončnega zahoda. Vakuumska bučka je nepogrešljiv dodatek k opremi vsake aktivne osebe. Odlična je tudi za turistična potovanja. Ne glede na to, ali hodite po poteh, smučate na zasneženih pobočjih ali poleti kampirate, vam bo vakuumska bučka omogočila, da v vsakem trenutku uživate v svoji najljubši kavi ali čaju. Trgovina 8a.si ponuja popolno izbiro Esbit vakuumskih bučk nemškega proizvajalca. Torej, za vsakogar se bo našla popolna izbira. Vakuumske bučke, ki ponujajo popoln slog in so prefinjene v vseh pogledih, bodo všeč tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

Popolna izdelava iz najboljših materialov

Nemški proizvajalec pri izdelavi svojih vakuumskih bučk uporablja najkakovostnejše materiale. Za njihovo izdelavo uporablja nerjavno jeklo, ki je izjemno trpežno in ima odlične lastnosti. Izbrane barvne različice so prevlečene z mat lakom, zato je mogoče vakuumsko bučko trdno držati. Vsaka vakuumska bučka ima dvojne stene, med katerimi je vakuum. Ta rešitev je razlog, da Esbitove vakuumske bučke zelo dolgo ohranjajo želeno temperaturo pijač. Poleg tega celota ponuja visoko vzdržljivost, zato lahko vakuumsko bučko brez težav zapakirate v svoj treking nahrbtnik. Obstajajo tudi številne druge praktične rešitve, ki jih odlikujejo vakuumske bučke. Pokrovi vakuumskih bučk služijo tudi kot skodelice, zato ne potrebujete dodatne opreme. Poleg tega so vakuumske erlenmajerice Esbit opremljene tudi z izjemno lahkim plastičnim lončkom, tako da lahko svojo najljubšo pijačo delite z nekom drugim. Odvisno od modela so opremljene s tradicionalnimi vijačnimi pokrovi ali samodejnimi zamaški z gumbom. Številne vakuumske erlenmajerice so opremljene z obema sistemoma zapiranja, zato lahko prosto izberete rešitev, ki vam najbolj ustreza.

Vakuumske erlenmajerice Esbit s prostornino 1 l in veliko več prostornin na voljo

Ponudba naše spletne trgovine vključuje široko paleto modelov vakuumskih bučk te priznane blagovne znamke. Pozorni ne smete biti le na zaključek, čep, vrsto skodelice, temveč tudi na prostornino vakuumske bučke. Če radi sami hodite v gore, lahko uspešno posežete po manjših modelih. Vakuumske erlenmajerice imajo prostornino od 0,4 l naprej. Ena izmed najbolj priljubljenih izbir je vakuumska bučka Esbit s prostornino 1 l, s katero lahko brez težav nosite vročo pijačo za dve osebi. Tehnološko napredne konstrukcije vam bodo zagotovile odlično izolacijo. Zaradi tega boste lahko postregli s pijačo, ki bo dolgo časa ohranjala želeno temperaturo.

Široka ponudba vakuumskih bučk Esbit v trgovini 8a.si

Na voljo imamo široko paleto vakuumskih bučk nemškega proizvajalca z različnimi prostorninami, oblikami in barvami. Ne glede na to, ali iščete model v klasični črni, jasno vidni beli ali univerzalnih sivkastih odtenkih, boste v naši ponudbi našli vakuumske bučke Esbit, ki vam bodo zagotovo všeč. Na voljo so v gladkih ali rahlo hrapavih lakastih različicah ter v jekleni različici brez lakiranja. Glede na potrebe lahko izbirate med večjimi 1l ali manjšimi prostorninami, kot so pollitrske vakuumske bučke, ki so kot nalašč za vašo vsakodnevno kavo. Želite čim dlje ohraniti optimalno temperaturo svoje najljubše pijače? Vakuumske bučke Esbit so popolna rešitev, ki vam bo omogočila uživanje v vroči kavi ali čaju tako daleč od civilizacije kot tudi na delovnem mestu. V ponudbi naše trgovine lahko najdete tudi Esbit kozarce za hrano