top

Ženske kolesarske jope

Ženske kolesarske majice so dobra izbira za vožnjo pri nekoliko nižjih temperaturah. Udobni kroji in sodoben slog so odlični za krajše pohode in daljša potovanja. Oglejte si ženske kolesarske jopice najboljših blagovnih znamk!
View as Grid List

63 Izdelki

 1. -16%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Patrol - red

  Seznam želja

 2. -16%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Camber - melange/black

  Seznam želja

 3. -15%
  Ženska termo flis jopa Brubeck Cooler L/S - red

  Seznam želja

 4. -21%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Patrol - burgundy

  Seznam želja

 5. -15%
  Ženska kolesarska jopa Rocday Patrol - black

  Seznam želja

 6. -31%
  Ženska kolesarska jopa ION Scrub LS - black

  Seznam želja

Page
na stran
View as Grid List

63 Izdelki

Počisti

Bluzy rowerowe damskie na chłodniejsze dni

Ženska kolesarska majica je nepogrešljiv del garderobe vsakega kolesarja. Odlično se bo obnesla pri nekoliko nižjih temperaturah, saj bo med vožnjo nudila toplotno udobje in priročnost. Zaradi raznolikih modelov lahko kolesarske jopice nosite vse leto. Debelejše so odlična izbira za prehodne letne čase, ko bodo učinkovito ščitile pred mrazom. Pozimi jih lahko uporabljate kot dodatno izolacijsko plast pod zunanjo jakno. Tanjši modeli so optimalna izbira za poletna jutra in večere. Kadar se na pot odpravljam zgodaj, bo ženska kolesarska majica optimalen način za ohranjanje udobja. Najlažji modeli iz materialov, ki zagotavljajo visoko zračnost in takojšnje odvajanje vlage, lahko zagotovijo dodatno zaščito pred soncem.

Kaj odlikuje žensko kolesarsko majico?

Ženski kolesarski modeli so predvsem udobnega kroja, prilagojenega ženski postavi. Modeli za ljubiteljice terenskega kolesarjenja so običajno bolj ležernega sloga. Zagotavljajo veliko stopnjo svobode gibanja in omogočajo lažje nameščanje ščitnikov. Za cestne navdušenke so boljša izbira bolj prilegajoči se modeli, izdelani iz zelo prožnega materiala. Zaradi tesnega prileganja bodo zagotavljali veliko boljšo aerodinamiko, kar je izjemno pomembno pri vožnji z višjimi hitrostmi. Ženska kolesarska majica se od "običajnih" modelov razlikuje tudi po drugih značilnostih kroja, ki zagotavljajo največje udobje pri vožnji. Pogosto ima rahlo podaljšan hrbtni del, da se ne dvigne preveč, ko se med kolesarjenjem sklonite. To zagotavlja, da je hrbet bolje zaščiten pred prehladom. Poleg tega se pri klasičnih jopicah rokavi pogosto zavihajo, ko iztegnemo roke do volana. Zato so v modelih, ki so zasnovani posebej za kolesarke, nekoliko podaljšani. V trgovini 8a.si vam ponujamo široko paleto modelov, ki so namenjeni predvsem vsem ženskim kolesarskim navdušenkam. Pomemben del ponudbe sestavljajo ženske kolesarske jopice za ljubiteljice gorskega in terenskega kolesarjenja.