top

Svetilke

Pohodniške svetilke so nepogrešljivi pripomočki na gorskih pohodih ali taborjenju. Dobro osvetljeno taborišče vam po mraku omogoča prosto gibanje in opravljanje osnovnih dejavnosti.
View as Grid List

1 Izdelki

 1. -5%
  Torba Petzl Noctilight
  Torba Petzl Noctilight
  vključno z DDV 18,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 17,99 € +6%
  Proizvajalčeva priporočena cena 19,99 € -5%

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Priznana blagovna znamka je zagotovilo za visoko kakovost pohodniških svetilk

Trgovina 8a.si ponuja različne vrste pohodniških svetilk. Velike kamping luči LED so najlažje za uporabo. Običajno ponujajo več načinov osvetlitve, da lahko količino svetlobe prilagodite svojim potrebam. Poleg tega so običajno opremljene z ročaji za priročno prenašanje. Ustrezno razpršena svetloba osvetli veliko območje, zato so svetilke optimalne, če jih položite na taborniško mizo ali obesite na drevo nad taboriščem. Zelo priljubljene so tudi majhne šotorske svetilke. S kavlji, ki so vgrajeni v ohišje, jih lahko preprosto obesite na stojalo ali zanke in tako osvetlite celotno notranjost svojega začasnega zavetja. Vedno bolj priljubljene so tudi potovalne luči na akumulatorski pogon. Odlične so za obsežno uporabo, s čimer odpade potreba po pogostem menjavanju baterij, zato jih lahko polnite v zunanjem okolju z uporabo prenosnih solarnih panelov

Svetlobe za pohodništvo, kampiranje in šotorjenje - popolna ponudba vodilnih proizvajalcev

8a.si outdoor trgovina ponuja široko paleto izdelkov najboljših proizvajalcev opreme za aktivnosti na prostem. Zato ste lahko prepričani, da vas oprema ne bo pustila na cedilu, ne glede na to, ali se odpravljate na gorski pohod, izlet s prijatelji ali družinsko kampiranje. Poleg sodobnih svetilk LED vam ponujamo tudi tradicionalne pohodniške plinske svetilke. Te, ki jih poganjajo plinske kartuše, bodo med vsakim kampiranjem ustvarile prav posebno razpoloženje. Zagotovljena je široka izbira svetilk proizvajalcev, kot so Coleman, Primus, Goal Zero, Robens ali Black Diamond.