top

Tekaške jakne Salomon

Tekaške jakne Salomon ® so zasnovane tako, da ščitijo vaše telo med intenzivnim treningom v neugodnih vremenskih razmerah. Med vadbo vas varujejo pred pregrevanjem, po njej pa pred ohlajanjem.
View as Grid List

15 Izdelki

na stran
View as Grid List

15 Izdelki

Počisti

Salomonova tekaška jakna za vse vremenske razmere

Začetek tekaške pustolovščine v naravi ali v mestu je preprost - potrebujete le udobne čevlje in malo navdušenja. Vendar ko pridobivate izkušnje, podaljšujete svoje tekaške treninge in želite trenirati tudi takrat, ko vreme ne dopušča veliko želja, se je vredno opremiti s specializiranimi tekaškimi oblačili. Eden od temeljev tega so pravilno izbrana vrhnja oblačila. Salomonove tekaške jakne so izdelki vrhunske kakovosti, ki vas bodo med tekom greli. Široka ponudba izdelkov vam omogoča, da izbirate med vodoodpornimi in vetrovnimi modeli. Kot se za znamko Salomon spodobi, so te jakne izpopolnjene do najmanjše podrobnosti. Nastavljive kapuce, praktični žepi ali odsevni zaključki so le začetek možnosti, s katerimi je lahko opremljena vaša nova jakna.

Moderna konstrukcija za udobje.

Salomonove tekaške jakne lahko preprosto razdelimo na vetru in dežju odporne. Prva je idealna, če tečete v suhih razmerah, vendar še vedno trenirate v vetrovnih razmerah. Njihova konstrukcija zmanjšuje nevarnost ohladitve zaradi vetra in zagotavlja izjemno visoko zračnost. Če vas ujame rahel dež, pa boste zaradi vodoodbojne obdelave DWR odšli suhi. Če pa ste na točki, ko vas tudi naliv ne bo odvrnil od načrtovanega teka, se boste lahko odločili, da boste tekli. Vredno je poseči po Salomonovih tekaških jaknah z membrano. Z membrano v tekaškem modelu se lahko zaščitite pred mokroto in ohladitvijo zaradi sunkov vetra. Dihanje takšne rešitve zagotavlja učinkovito izhlapevanje vlage, ki nastane kot posledica vadbe. Ne glede na to, za katero vrsto jakne se boste odločili. Za to bo značilna majhna teža in majhnost pri pakiranju, zaradi česar jo boste veliko lažje prenašali v tekaškem telovniku.

Salomon tekaške jakne v ponudbi trgovine 8a.si

Naša spletna trgovina ponuja model jakne, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Kombinacija visokokakovostne izdelave in sodobnih tehnologij, uporabljenih pri proizvodnji, omogoča ohranjanje optimalne telesne temperature. Glede na izbrani model se boste zaščitili pred vetrom ali padavinami. Tako ženske kot moške tekaške jakne Salomon v naši zbirki. Za vsakogar imamo nekaj.