top

Blackroll

Blackroll je priznana oprema za masažo telesa z uporabo valjčkov. V ponudbi boste našli valje, rollerje in druge pripomočke, ki vam pomagali pri stimulaciji in regeneraciji mišic po vadbi in med okrevanjem.

View as Grid List

19 Izdelki

 1. -5%
  Komplet za masažo Blackroll Trigger Se - black
  Komplet za masažo Blackroll Trigger Se - black
  vključno z DDV 39,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 38,49 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 41,99 € (-5%)

  Seznam želja

 2. Masažni pripomoček Blackroll Twister - black

  Seznam želja

 3. Trak za vadbo Blackroll Multi Band - green

  Seznam želja

 4. Oporni trak Blackroll Super Band - blue

  Seznam želja

 5. Oporni trak Blackroll Super Band - green

  Seznam želja

 6. Oporni trak Blackroll Super Band - orange

  Seznam želja

 7. Oporni trak Blackroll Resist Band - grey

  Seznam želja

 8. Valjček za masažo Blackroll Twin - black

  Seznam želja

 9. -10%
  Valjček za masažo Blackroll Slim - black
  Valjček za masažo Blackroll Slim - black
  vključno z DDV 24,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 26,99 € (-7%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 27,99 € (-10%)

  Seznam želja

 10. Valjček za masažo Blackroll Groove Standard - black

  Seznam želja

 11. Masažne žogice Blackroll DuoBall 12cm - black

  Seznam želja

 12. Trak za vadbo Blackroll Loop Band - blue

  Seznam želja

 13. Trak za vadbo Blackroll Loop Band - green

  Seznam želja

 14. Oporni trak Blackroll Loop Band - orange

  Seznam želja

 15. Masažne žogice Blackroll DuoBall 8cm - black

  Seznam želja

 16. Masažne žogice Blackroll Ball 8cm - black

  Seznam želja

 17. Valjček za masažo Blackroll Mini - black

  Seznam želja

 18. -4%
  Valjček za masažo Blackroll Pro - grey
  Valjček za masažo Blackroll Pro - grey
  vključno z DDV 39,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 39,89 € (+1%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 41,99 € (-4%)

  Seznam želja

 19. Valjček za masažo Blackroll Standard - black

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

19 Izdelki

Počisti

Zgodovina blagovne znamke Blackroll

Znamka Blackroll je bila ustanovljena leta 2007 v Nemčiji. Ustanovil jo je Jürgen Dürr. Le dve leti pozneje je prejel prestižno nagrado Phyzio. Od takrat se je podjetje nenehno razvijalo, njegovi izdelki pa so na voljo v vedno več državah. Zaradi visoke kakovosti izdelave in odličnih zmogljivosti njegove izdelke uporabljajo izkušeni fizioterapevti in športniki po vsem svetu. Široka paleta izdelkov te blagovne znamke vključuje predvsem valjčke in masažne valjčke, ki so kot nalašč za okrevanje po poškodbah, pa tudi za masaže po vsakem treningu in tekmovanju. Katalogi blagovne znamke vključujejo tudi gume za vadbo, pripomočke za fitnes in jogo.

Vsi izdelki Blackroll so izdelani v Nemčiji, zato jih odlikujeta najvišja kakovost izdelave in pozornost do podrobnosti. Celoten postopek poteka v skladu s standardom ISO 9001:2000, instrumenti te blagovne znamke pa so izdelani iz okolju prijaznih materialov, ki jih je pozneje mogoče v celoti reciklirati. Ne vsebujejo kemikalij in so hipoalergeni, kar pomeni, da jih lahko brez strahu uporablja vsakdo, ki se loti vadbe. Naprave Blackroll so odlične za individualno uporabo ter za organizirane skupinske ure in vadbo. Enostavno jih je čistiti in sterilizirati, zato jih lahko uporablja širok krog ljudi. So idealna izbira za ljudi, ki želijo preizkusiti valjanje telesa, pa tudi za profesionalce, ki iščejo valjčke in drugo opremo najvišje kakovosti.

Zakaj so valjčki Blackroll tako priljubljeni?

Valjanje telesa je vse bolj priljubljeno med navdušenci nad aktivnim življenjskim slogom. Ta dejavnost je že precej znana med profesionalnimi športniki, zdaj pa postaja vse bolj priljubljena tudi med amaterji, ki se pogosto ukvarjajo z zelo zahtevno telesno dejavnostjo. Ob redni uporabi lahko izdelki Blackroll prinesejo veliko koristi. Prvič, podpirajo delovanje celotnega mišičnega sistema in njegovo sposobnost prilagajanja različnim vrstam gibanja. Drugič, redno valjanje lahko prepreči bolečine v mišicah in znatno zmanjša tveganje za poškodbe ali poškodbe mišic, ki se pogosto pojavijo pri prekomerni vadbi. Tretjič, ustrezna vadba spodbuja krvni obtok, tako da se mišice še bolje in učinkoviteje hranijo in oskrbujejo s kisikom. Četrtič, uporaba valjčkov deluje tudi na globoke mišice, kar ima celovit učinek na celotno telo.

Valjanje telesa s posebnimi valjčki in valjčki na splošno dobro vpliva na ohranjanje dobre drže in spodbuja ustrezno prekrvavitev telesa. Redna uporaba in vadba z izdelki Blackroll izboljšujeta splošno počutje in telesno kondicijo. Na ta način povečujejo zadovoljstvo z dejavnostmi, ki jih izvajamo, in nam omogočajo, da pri njih dosežemo še boljše rezultate. Zaradi tako široke palete učinkov valjčkov na telo so uporabni tako pri športnem treningu kot pri terapiji po poškodbah in travmah, saj omogočajo še hitrejšo vrnitev v popolno formo.

Znamka Blackroll niso le valjčki za telo in valjčki

V naši spletni trgovini ponujamo zelo široko paleto izdelkov nemške blagovne znamke, ki se bodo dobro obnesli pri regeneraciji in vajah za krepitev mišic ter spodbujanje srčno-žilnega sistema. Najbolj priljubljeni med njimi so seveda valjčki za telo. Posebni valjčki so idealni za sprostitev mišic po intenzivnem treningu ter za rehabilitacijo in terapijo. Poleg tega blagovna znamka ponuja široko paleto pripomočkov za jogo in fitnes. Podloge Blackroll zagotavljajo udoben prostor za izvajanje nadaljnjih vaj. V ponudbi so tudi velike žoge za vadbo. Fitnes navdušenci bodo cenili visokokakovostne gumice za vadbo. Z različnimi stopnjami odpornosti boste lahko izbrali popoln model za svoje potrebe. Za navdušence nad jogo so bili pripravljeni posebni bloki ali pasovi. Večina dodatne opreme je na voljo tudi v priročnih kompletih, v katerih so v enem kovčku ali torbi zbrani najnujnejši elementi za določeno dejavnost. Ponujamo široko paleto izdelkov priznane blagovne znamke Blackroll, ki vam bodo pomagali doseči še boljše rezultate in zadovoljstvo pri vaši telesni dejavnosti.