top

Injinji

Injinji je proizvajalec edinstvenih nogavic s prsti. Odlično se ujemajo tako s petprstimi čevlji kot s klasičnimi škornji ter zagotavljajo največje udobje med telesno aktivnostjo in vsakodnevnim nošenjem. Nogavice Injinji cenijo tekači in navdušenci na prostem, ki so odprti za nove rešitve.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -13%
  Tekaške nogavice Injinji Run LW No-Show Coolmax XtraLife - black
  Tekaške nogavice Injinji Run LW No-Show Coolmax XtraLife - black
  vključno z DDV 12,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 10,49 € (+24%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 14,99 € (-13%)

  Seznam želja

 2. -13%
  Tekaške nogavice Injinji Ultra Run No-Show - onyx
  Tekaške nogavice Injinji Ultra Run No-Show - onyx
  vključno z DDV 15,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 12,99 € (+20%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 17,99 € (-13%)

  Seznam želja

 3. -14%
  Tekaške nogavice Injinji Run No-Show LW Nuwool - charcoal
  Tekaške nogavice Injinji Run No-Show LW Nuwool - charcoal
  vključno z DDV 14,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 12,49 € (+17%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 16,99 € (-14%)

  Seznam želja

 4. -13%
  Tekaške nogavice Injinji Run Midweight No-Show - black/grey
  Tekaške nogavice Injinji Run Midweight No-Show - black/grey
  vključno z DDV 12,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 10,99 € (+19%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 14,99 € (-13%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Injinji blagovna znamka - nogavice, ki niso podobne nobenim drugim

Kalifornijska blagovna znamka Injinji je več kot le podjetje za nogavice, ki si prizadeva za zdrava in udobna stopala. To je predvsem skupina izumiteljev, inovatorjev in ljubiteljev pustolovščin, ki jih združuje strast. Vodilni izdelek te ameriške blagovne znamke so nogavice za prste. Nogavice Injinji zaradi svoje edinstvene zasnove zagotavljajo stopalom največjo svobodo gibanja in visoko udobje. Kako je to mogoče? V navadnih nogavicah so prsti stisnjeni in se tesno držijo skupaj. Še huje je, da so številne nogavice izdelane iz vlaken, ki slabo odvajajo vlago. Oba dejavnika lahko zlahka povzročita odrgnine in nelagodje. Izkazalo se je, da je rešitev ločitev prstov in uporaba ustreznih materialov. Modeli Injinji so namreč izdelani iz sintetičnih poliestrskih vlaken in naravne volne merino. Zato se vlaga takoj odvaja od stopala. Poleg tega ločitev prstov podpira naravno delo stopal pri hoji in teku, kar pomeni krepitev mišic in tetiv.

Zgodovina blagovne znamke

Vse se je začelo z idejo. To so bile brezšivne nogavice s petimi prsti, ki preprečujejo odrgnine. Njihov namen je bil zagotoviti prstom kar največje udobje in svobodo v vseh čevljih, še posebej pa v športnih čevljih, kjer so razmere običajno daleč od udobnih. Leta 1999 se je nejasen načrt izoblikoval v blagovno znamko Injinji Ustanovili so ga resnični navdušenci, ki so se odločili popolnoma spremeniti pristop k tekaški obutvi. Vendar je znamka šele leta 2004 patentirala svoje prve nogavice. Hitro sušeči se športni model prstov se je prilegal stopalu kot prava druga koža. V naslednjih štirih letih se je blagovna znamka Injinji tako razširila, da je morala poiskati nov, večji sedež. Enega je našla v dolini Sorrento v Kaliforniji. Leta 2013 je podjetje predstavilo popolnoma nove kolekcije nogavic. Tako je med drugim nastala serija Run & Trail. Zaradi uporabe najnovejših tehnologij pletenja v proizvodnem procesu in revolucionarnih vlaken CoolMax Xtralife so modeli iz te serije kmalu postali merilo za vzdržljivost in udobje nog med najbolj intenzivnimi napori.

Današnje nogavice Injinji so priljubljena izbira za tek, kolesarjenje ali številne druge dejavnosti na prostem, odlično se obnesejo tako pri vadbi v telovadnici kot tudi pri vsakodnevnih dejavnostih. Vedno ste lahko prepričani o vrhunski kakovosti nogavic. To dokazuje tudi dejstvo, da so Injinji od leta 2014 ostale najboljše nogavice na vzdržljivostnem teku 100 milj v zahodnih državah.

Kupite izdelke Injinji pri 8a.si

Nudimo vam širšo izbiro nogavic ameriške blagovne znamke. Med njimi bodo ustrezne nogavice našli tako športniki, ki iščejo takojšnje odvajanje vlage med ekstremnimi napori, kot tudi tisti, ki jim je vsak dan ljubše maksimalno udobje. Edinstvene nogavice Injinji hitro pridobivajo na priljubljenosti med ljubitelji prstnih čevljev, a ne samo med njimi. Enako dobro se obnesejo tudi v klasičnih čevljih, saj nogam nudijo veliko več svobode.