top

Javel

Javel je podjetje, specializirano za proizvodnjo biocidov, ki zagotavljajo higieno in čistočo. V ponudbi blagovne znamke Javel so med drugim učinkovite tablete za dezinfekcijo vode, ki jih radi izbirajo potniki, raziskovalci in turisti, ki potrebujejo zanesljiv način čiščenja vode.
View as Grid List

1 Izdelki

  1. Tablete za obdelavo vode Javel Aqua 20 pcs

    Seznam želja

na stran
View as Grid List

1 Izdelki

Počisti

Javel - vrhunska kakovost

Blagovna znamka Javel je prisotna na trgu že od devetdesetih let in vseh teh let ni izneverila zaupanja svojih strank. Njihove izdelke uporabljajo javne službe, vojaške enote, medicinske ustanove in številne druge institucije. Del njihove ponudbe so izdelki za dezinfekcijo površin in naprav, drugi del pa izdelki za čiščenje vode. Uporabne tablete za dezinfekcijo pitne vode Javel se odlično obnesejo med turističnimi potovanji, znanstvenimi odpravami v oddaljene dele sveta in tudi med naravnimi nesrečami, ko je pomanjkanje pitne vode še posebej nadležno. Ne glede na to, ali potrebujete množično čiščenje ali individualno dezinfekcijo vode za lastne potrebe, preparati blagovne znamke Javel zagotavljajo najvišjo učinkovitost delovanja.

Tablete za dezinfekcijo pitne vode Javel lahko kupite v spletni trgovini 8a.si

V svoji ponudbi zagotavljamo osnovne izdelke blagovne znamke Javel za dezinfekcijo vode. Odlično se obnesejo med potovanji v tropske kraje, med morskimi odpravami in v nedostopnih območjih sveta. Lahko jih uspešno uporabljate tudi ob naravnih nesrečah in vseh izrednih situacijah. Majhno pakiranje tablet za dezinfekcijo vode Javel vam bo omogočilo očiščenje desetin litrov vode za pitje, s čimer se boste zaščitili pred neprijetnimi boleznimi.