top

Lezyne

Lezyne je blagovna znamka, specializirana za načrtovanje in proizvodnjo kolesarskih dodatkov. V njeni ponudbi boste našli močne LED-svetilke, kolesarske računalnike z GPS-om, talne in ročne kolesarske tlačilke in dovršeno izdelane ključe. Izdelki blagovne znamke Lezyna izstopajo zaradi svoje kakovosti in najboljših materialov.
View as Grid List

7 Izdelki

 1. -8%
  Kolesarsko orodje Lezyne V Pro 5 - black
  Kolesarsko orodje Lezyne V Pro 5 - black
  vključno z DDV 20,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 19,49 € (+8%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 22,99 € (-8%)

  Seznam želja

 2. -15%
  Tlačilka za kolo Lezyne Sport Drive Hp - black
  Tlačilka za kolo Lezyne Sport Drive Hp - black
  vključno z DDV 19,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 18,99 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 22,99 € (-15%)

  Seznam želja

 3. -3%
  Kolesarsko orodje Lezyne Rap II-6 - black
  Kolesarsko orodje Lezyne Rap II-6 - black
  vključno z DDV 14,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 14,99 € (-3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 14,99 € (-3%)

  Seznam želja

 4. -15%
  Kolesarsko orodje Lezyne V Pro 10 - black
  Kolesarsko orodje Lezyne V Pro 10 - black
  vključno z DDV 36,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 33,99 € (+9%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 43,99 € (-15%)

  Seznam želja

 5. -15%
  Tlačilka za kolo Lezyne Alloy Drive - black
  Tlačilka za kolo Lezyne Alloy Drive - black
  vključno z DDV 40,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 39,49 € (+3%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 47,99 € (-15%)

  Seznam želja

 6. -17%
  Kolesarsko orodje Lezyne SV-10 - silver
  Kolesarsko orodje Lezyne SV-10 - silver
  vključno z DDV 49,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 47,99 € (+4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 59,99 € (-17%)

  Seznam želja

 7. -12%
  Kolesarska tlačilka Lezyne Tech Drive HV - black
  Kolesarska tlačilka Lezyne Tech Drive HV - black
  vključno z DDV 33,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 32,99 € (+4%)
  Proizvajalčeva priporočena cena 38,99 € (-12%)

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

7 Izdelki

Počisti

Lezyne - vrhunska kolesarska oprema

Če pri kolesarski opremi iščete le popolne izdelke, vas mora zagotovo zanimati ponudba ameriškega proizvajalca. Vsak, tudi najmanjši izdelek Lezyne je najprej skrbno zasnovan, da bi zagotovil največjo funkcionalnost. Tudi izbira tehnologije, uporabljene v proizvodnem procesu, in kakovost uporabljenih materialov nista nepomembni. Le ti trije elementi - oblikovanje, izdelava in materiali - skupaj tvorijo popolno celoto. Široka ponudba blagovne znamke Lezyne vključuje najnujnejšo kolesarsko opremo. To so kolesarske črpalke, napredni kolesarski števci in navigatorji GPS, zložljivi večnamenski ključi, kolesarske torbe in nenazadnje kolesarske luči. Zaradi najvišje kakovosti izdelave je znamka hitro pridobila ugled med navdušenimi kolesarskimi navdušenci.

Danes je sedež podjetja Lezyne v mestu Reno v Nevadi, ZDA Poleg tega ima podjetje pisarne tudi v drugih mestih v ZDA, Nemčiji in na Tajvanu. V slednjem, v mestu Taichung, se nahaja glavna tovarna proizvajalca. To omogoča zelo natančen nadzor kakovosti vseh sestavnih delov in končnega izdelka.

Začetki blagovne znamke Lezyne

Čeprav je bila blagovna znamka Lezyne ustanovljena leta 2007, ima njen ustanovitelj, v Nemčiji rojeni Micki Kozuschek, veliko daljše izkušnje v industriji. Na vrhuncu svoje triatlonske kariere je ustanovil podjetje Maxcycles, ki je v Nemčijo uvažalo poceni, a kakovostna kolesa in kolesarske komponente. Kozuschek se je kmalu preselil v ZDA in tam ustanovil podjetje Truvativ, ki je postalo eden vodilnih proizvajalcev kolesarske opreme. Leta 2004 je Micki prodal podjetje blagovni znamki SRAM, sam pa si je vzel premor in se posvetil domu in družini.

Triumfalna vrnitev na trg kolesarske opreme se je zgodila leta 2007 z blagovno znamko Lezyne. Takrat so bili kolesarski dodatki, izdelani iz nekakovostnih materialov, slabo vzdržljivi in zelo slabo oblikovani, pravilo. To je bil glavni cilj blagovne znamke - oblikovati kolesarske dodatke, ki bodo tako dobri, kot so bili v tistem času oblikovani najboljši menjalniki, kot so prestavne ročice in zavore. Načrt je nedvomno uspel in blagovna znamka Lezyne še danes prejema številne nagrade po vsem svetu. Inovativni izdelki podjetja vključujejo profesionalne kolesarske talne črpalke, vključno z ikoničnim modelom CNC Floor Drive ali ročno črpalko Carbon Road Drive. Tudi kolesarska orodja, izdelana s tehnologijo CNC Center Pivot, so uspešna, saj zagotavljajo največjo togost in funkcionalnost.

Lezyne kolesarske luči

Od leta 2011 so se v ponudbi proizvajalcev pojavile kolesarske luči LED. Seveda je bilo treba že od samega začetka poskrbeti za rešitve, ki so predstavljale najvišjo raven. Lezyne blagovne znamke kolesarskih luči so testirane v posebej razviti sferi. To je instrument, ki omogoča zelo natančne meritve ravni svetlobe v lumnih, tako da ste lahko prepričani o tehničnih podatkih vsakega izdelka. Poleg tega so Lezyneovi strokovnjaki razvili edinstvene leče, ki zagotavljajo svetlobno moč, ki je najprimernejša za kolesarjenje. Tako se je znamka že od prvih modelov pridružila vodilni svetovni blagovni znamki na področju osvetlitve koles. Danes ponudba vključuje sprednje in zadnje kolesarske luči Lezyne Med širokim izborom modelov boste našli osnovne luči za mestno kolesarjenje in zelo zmogljive luči za vožnjo po gorskih poteh.

Navigatorji in števci GPS Lezyne

V letu 2015 se je znamka odločila, da v svojo ponudbo vključi tudi kolesarsko navigacijo GPS. To je bil naraven korak, saj je podjetje že imelo sposobne programerje in inženirje elektronike. Pri tem se ni zanašala na nobeno rešitev, ki bi bila že pripravljena. Vsi navigatorji GPS so bili zasnovani povsem od začetka. Prednost je bila dana nizki teži, enostavnemu upravljanju s strani uporabnikov in zagotavljanju čim večjega števila funkcij. Načrt je bil v celoti uresničen. Kolesarski računalniki Lezyne se danes odlikujejo po največji uporabniški prijaznosti, tudi zaradi možnosti povezovanja z aplikacijo za telefon Lezyne Ally. Z njim lahko prejemamo obvestila in opomnike v obliki e-pošte, telefonskih klicev ali besedilnih sporočil.

Podrobni izdelki Lezyne, ki jih lahko kupite v trgovini 8a.si Prizadevamo si zagotoviti najširšo možno izbiro modelov za vse, ki iščejo popolno kolesarsko opremo. Če na kolesu preživljate dolge ure, tako za trening kot za užitek, boste zagotovo cenili funkcionalnost in vzdržljivost uporabljenih rešitev.