top

Superfeet

Superfeet je blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo sodobnih vložkov za čevlje. Ponudba obsega vložke za tekaško, športno in pohodniško obutev ter za vsakodnevno uporabo. Izdelki Superfeet zagotavljajo visoko raven udobja in optimalno oporo stopal.
View as Grid List

4 Izdelki

 1. -28%
  Vložki za čevlje SuperFeet Run Comfort Thin
  Vložki za čevlje SuperFeet Run Comfort Thin
  vključno z DDV 34,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 35,99 € -4%
  Proizvajalčeva priporočena cena 47,99 € -28%

  Seznam želja

 2. -29%
  Vložki za čevlje SuperFeet Run Comfort Max
  Vložki za čevlje SuperFeet Run Comfort Max
  vključno z DDV 33,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 38,49 € -11%
  Proizvajalčeva priporočena cena 47,99 € -29%

  Seznam želja

 3. -30%
  Vložki za čevlje SuperFeet Berry
  Vložki za čevlje SuperFeet Berry
  vključno z DDV 34,99 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 40,49 € -13%
  Proizvajalčeva priporočena cena 49,99 € -30%

  Seznam želja

 4. -28%
  Vložki za čevlje SuperFeet Run Pain Relief
  Vložki za čevlje SuperFeet Run Pain Relief
  vključno z DDV 40,49 €
  Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem cene 45,99 € -11%
  Proizvajalčeva priporočena cena 56,99 € -28%

  Seznam želja

na stran
View as Grid List

4 Izdelki

Počisti

Superfeet - vložki za čevlje, ki pomenijo razliko

Znamka Superfeet se je pred več kot 40 leti rodila iz preproste ideje, da si ljudje zaslužijo boljše. Takratna obutev je bila pogosto opremljena z neudobnimi vložki, ki niso služili svojemu namenu. Proizvajalci obutve so ta element pogosto spregledali kot nepomemben. Tako se je rodila zamisel, da bi združili ortopedsko znanje z najnovejšimi razpoložljivimi materiali in proizvodnimi tehnologijami. Tako so nastali vložki Superfeet, ki so se odlično izkazali pri odpravljanju bolečin v stopalih in drugih težavah. V naslednjih letih je prišlo do hitrega razvoja tehnologije in specializacije različnih vrst vložkov, ki jih je bilo mogoče prilagoditi obliki stopala in opravljeni dejavnosti.

Katere so značilnosti vložkov Superfeet?

Vsak model te blagovne znamke je izpopolnjen do najmanjše podrobnosti. Prvič, ima oblikovano področje pete in ustrezno podporo stopalnemu loku. S tem zagotovite, da je ustrezno ovita z vseh strani. Drugič, vložki Superfeet so izdelani iz materialov, ki zagotavljajo naravno podporo stopalom. Udarci, ki nastanejo med vsakim korakom, se razpršijo, vibracije, ki dosežejo telo, pa so v veliki meri ublažene. S tem se zmanjša preobremenitev in poveča udobje obutve. Tretjič, vložki poskrbijo, da so stopala ves dan v odličnem stanju. Edinstvena pena, uporabljena pri njihovi izdelavi, zagotavlja učinkovito blaženje, zaradi česar so stopala manj utrujena tudi po celodnevni aktivnosti. Kombinacija vseh teh elementov pomeni, da izdelki Superfeet pozitivno vplivajo ne le na stopala, temveč tudi na gležnje, kolena, hrbtenico in celotno držo. To so vložki za vsakogar!

Vložki za vsako stopalo so na voljo na spletu na 8a.si

Znamka v svoji ponudbi razlikuje med številnimi modeli vložkov, ki se bistveno razlikujejo po svoji konstrukciji in ponujenih lastnostih. Da bi ugotovili, kateri model bo najboljši, je treba odgovoriti na tri vprašanja. Pomembno je, kakšno obutev imate. Vložki Superfeet so izdelani v treh različnih debelinah, tako da jih je mogoče popolnoma prilagoditi vsaki vrsti obutve. Pomembna je tudi dejavnost, ki jo boste opravljali. Vložki za tekaške čevlje, ki se dobro obnesejo na maratonu, in vložki za pohodniške čevlje, v katerih boste ves dan na gorski poti, bodo izdelani drugače. Zadnja pomembna značilnost je oblika stopala.